Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (2)
Raspunsuri - Pagina 10
ingridnen spune:
si eu sant in priza
Copilul insa este calm
Nu stiu cum va fi cu trezitul dimineata, el se culca la 23:30 si se trezeste la 8:30... mai doarme o ora dupa-masa, dar numai cand merge la inot, altfel nu e suficient de obosit.
sa vezi cum ne culcam de luni toata familia la ora 21, ca el nu doarme daca nu e intuneric si toti in pat
La noi la scoala abia azi (!!!) se afiseaza clasele si info pentru serbarea de luni.
Am luat uniformele saptamana asta de la scoala (au uniforme proprii, santem la Sf. Iosif).
Avem ghiozdan Herlitz luat de la TCM si penar primit cadou. In rest nimic....
Ingrid si Cristi 7 ani
taisia spune:
Ne inscriem si noi.
O cunosc pe doamna, am avut 2 sedinte cu parintii deja. Am primit lista de rechizite, le-am luat pe toate, mai putin manualele si caietele speciale. Avem si uniforma d-aia clasica.
Pe Adi il vad speriat, nu-l incanta deloc ideea de scoala, nu-i place necunoscutul. Sper sa se adapteze usor totusi, e sociabil, doamna pare relativ ok, iar in clasa sunt doar 19 copii spre bucuria mea.
Pentru fetele care s-au intalnit cu doamnele: stiti dupa ce manuale o sa lucrati?
Succes tuturor boboceilor.
mamica
anemona spune:
Buna tuturor !
Nu-mi vine sa cred ca maine e ziua cea mare ! Emotiile sunt mari de tot, ce sa va spun ! Mai ales la noi, parintii ! Iar noi abia ieri dimineata ne-am intors din vacanta din Tucria si suntem cu toate cumparaturile in pom ! Imi facusem planuri ca iau din Istanbul la intoarcere o gramada de chestii si nu am putut lua nimic, pentru ca am prins exact sfarsitul ramadanului si toate magazinele erau inchise.
Dar vorba mamei de maria, o sa mearga si fii-mea la scoala cu sacosa in prima zi :)
Nu-mi vine sa cred ca sunt in situatia asta in ultima zi !
Ieri, morti de oboseala, am plecat prin magazine sa vedem ce mai gasim. In afara de cateva caiete si coperti nu am luat nimic.
Mai avem de luat ghiozdan, bluze de scoala, trening, adidasi, tenisi de sala, ciorapi etc etc... Lista e lunga si eu nu am putut sa dorm azi-noapte de grija ca nu voi reusi azi sa i le cumpar pe toate, mai ales ca am vazut de ieri ca in majoritatea magazinelor marfa de calitate a cam disparut si au disparut si bluzele de varsta lor care se preteaza la scoala. Doar in Zara am vazut, dar la 100 ron bucata, iar noua ne trebuie vreo 5, deci trebuie sa gasim ceva la un pret mai rezonabil. Noi avem un cod de culori flexibil, am primit lista cu culori admise la bluze: alb, roz pal, belu, lila, gri perlle. Plus fusta sau sarafan de blugi (astea le avem, slava Domnului ca am luat si eu ceva din timp). Sa vedem ce fac cu aceste bluze, ca lista a venit in tipm ce noi eram in concediu, la fel ca si lista cu rechizite, de aceea si la acest capitol mai avem de adaugat cate ceva.
Ati vazut pe undeva folii protectoare pentru birou? Ne trebuie asa ceva pentru la scoala la orele de educatie plastica, pentru protectia pupitrului si cred ca o sa iau una si pentru acasa, ca mi-e mila de frumusete de birou nou.
Ieri am fost si in Decathlon sa-i iau trening, dar dezamagirea m-a cuprins cand am vazut ca ceea ce vazusem eu frumos nu mai avea marimea ei.
In fine, sper sa mai dau azi o tura peste tot (singura, ca e mlt mai eficient si nu mai am timp de colindat cu ea, care se misca greu si se opreste la toate jucariile, deh !) si sa iau macar strictul necesar pentru primele zile. Si dupa aia sa mai completam si pe parcurs.
Inca o intrebare am: noua ne-a cerut caiete de biologie din alea cu o foaie velina si una dictando. Stiti cumva daca exista coperti pentru aceste caiete?
Asadar azi am o zi foarte grea, asa ca nu stiu cum o s-o scot la capat ! Am nevoie de multa energie si mult noroc sa pot sa iau tot ce ne trebuie. Mai ales ghiozdanul, asta ma streseaza cel mai mult(apropo, Herlitz-urile din Real cred ca au disparut, eu ieri nu am mai vazut nici unul pe acolo).
Bafta tuturor la ultimele pregatiri si succes la acest inceput atat de palpitant !
happiness spune:
Maine incepe scoala!Multa rabdare mamicilor si bafta boboceilor!Sa aveti parte de o clasa I cu note foarte bune si amintiri frumoase!
CRIXIA spune:
Mult succes in anul scolar dragi mamici si bobocei! S'auzim numai de bine!
Cris mami de Alexia & Ana
Theiuta spune:
Eu am emotiiiii cit casa!
Nicolas e foarte nerbdator sa vada noutatile.
Bafta tuturor boboceilor si mamicilor rabdare multa!
Eu l-am dus si la biserica azi...i-am cerut preotului sa il binecuvinteze asa...ca la inceput de drum. L-am si impartasit.
Theiuta
Mami si Nicolas[bobocel de clasa I]
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
Pico spune:
Si noi avem emotii.
Va povestim maine cum a fost!Multa bafta boboceilor!
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)
cristinamh spune:
cu chiu cu vai a adormit...
am calcat, pus pe umeras, totul, frumos...
dar avem o problema.. pantalonii au nasture, nu capsa . si... greu de incheiat... parca il vad cu pantalonii in vine...
am verificat si camera foto, e incarcata.
am pus in ghiozdan un caiet, penarul, sticla cu apa, un pachet de servetele, si un gel dezinfectant.
florile zac in vaza, asteptam cu nerabdare ziua de maine...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii