LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 54
Raspunsuri - Pagina 8
kim222 spune:
aha..Dana cu mine nu vrei sa te vezi!..oricum nu am cum..de aseara de la miezul noptii sunt in spital cu tata...maine dimineata il opereaza..ca asa este la noi..far' de comentarii..
aa.aseara am reusit sa ne vedem cu Maria,sotul ei si Luca!..Roxana, iti trimite salutari!
sa va ganditi la mine maine..va pup!
szivarvany spune:
LUCA
Simo, sa-ti traiasca feciorii
Un weekend frumos tuturor
Noi stem acasa vom merge sa ne luam invitatiile pt petrecere (pe 10 septembrie se va tine) si deja avem 16 copii Mi`e si frica de ei
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
g_ioana spune:
Vivia,multa,multa sanatate tatalui tau,tin pumnii sa treaca cu bine operatia de azi!!!
La multi ani, Luca sa cresti mare sanatos si norocos!!Blueangel sa-ti traiasca cavalerul!!
Daria mi-au placut tare mult pozele de la petrecerea in pijamale.....cred ca mandra mea ar fi invitat numai baieti
Robi,pupicei lui Matei...parca stiu ca exista diferenta intre multisanasol si multisanostol.....
hai sa avem un week-end fain...la mine azi este zi plina de facut mancare,spalat perdele si sters geamuri
szivarvany spune:
Kim, cum sunteti ???
Nicio veste de la tine azi
Ioana, Giulik nu a vrut invitati baieti, insa au jelit prietenii de parc de mama focului, inca un pic si strigau "discriminare"
Fug sa termin mancarea sa putem merge in parc.
g_ioana spune:
Daria pai aveau dreptate prietenii
Si noi ne pregatim sa iesim a doua tura in parc cu bici,azi dimineatza cand am iesit am observat ca se dezumflase o roata,cum tati lipseste ca au inceput meciurile, ne-am "enervat" si am mers sa cumparam o pompa, mandra a umflat amandoua rotile cu ajutorul meu,lucru de care suntem tare mandre
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani Luca, la multi ani Matei! multa sanatate, fericire, sa fiti cuminti si norocosi!! Simona, Robi, sa va traiasca baietii si sa va aduca numai bucurii!!
spre rusinea mea nu stiam de tatal Oliviei, de abia acum am citit (daca nu mai intru pe net de acasa... ). Oliv, te pup si de aici.. sper sa fie totul ok!!
sa aveti o zi buna de tot.
szivarvany spune:
MATEI
roller025 spune:
LA multi ani, Luca! Simo, sa cresteti mari si frumosi!
La multi ani, Matei! Robi, multa sanatate si fericire!
Oliv, multa sanatate tatalui tau! Mey, si cu tine as fi vrut sa ma vaz da' am fost pe o fuga... de-abia am reusit sa o alerg pe Roxana. Sunteti bine?
Io's inca zombi dupa nunta. Foarte frumos acolo, n-am mai plecat de la o petrecere la ora 5 de nu stiu cand... Azi am zi de refacere...
O zi usoara tuturor!
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roller025 Io's inca zombi dupa nunta. Foarte frumos acolo, n-am mai plecat de la o petrecere la ora 5 de nu stiu cand... Azi am zi de refacere... O zi usoara tuturor! |
azi ajuns ok ieri??? (ati mai gasit midii la metro? )