LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 54
Raspunsuri - Pagina 9
roller025 spune:
Noi n-am mai ajuns la Metro , de la terasa am plecat direct la Crama la ciorba de potroace Cred ca Anca le cauta saptamana asta prin Bucuresti
g_ioana spune:
La multi,multi ani Matei,multa sanatate si noroc!!Robi sa-ti traiasca cavalerul!
Olivia
hai sa avem o saptamana excelenta
Andries spune:
La multi ani!! Luca!!
La multi ani!! Matei!!
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi si norocosi!!
Olivia sanatate maxima pentru tatal tau si recuperare rapida!! (nu stiu de ce il operezi, dar imi inchipui ca va urma o convalescenta, bafta multa!!)
Andries
kim222 spune:
Tata a trecut cu bine peste interventia chirurgicala, de azi este la salon..am facut-o si pe asta:(
La multi ani Mateias!!!
Simo nu raspunde la tel de cateva zile..sper sa fie ok..
Doua poze cu Luca in club:
http://picasaweb.google.com/111280993528609352489/PO74X0RW?authkey=Gv1sRgCK32ybLW1uW3sAE#slideshow/5508611103012331138
roxanaz spune:
buna dimineata!
ieri am avut o gramaaada de treaba la munci, sper doar sa fi fost cu folos
pupici tuturor, o zi buna!
mitzura spune:
Neata!
La multi ani, Luca!
La multi ani, Matei!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Olivia, sanatate tatalui tau si recuperare rapida!
Pupici de la noi tuturor.
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Kim, bine ca ati trecut cu bine
Vazut Luca cu Puya
Io`st lovita oleaca de alergie, asa macar vad filme noptile daca tot ma sufoc, macar sa ma sufoc cu spor
Giulik si ewa fornaie nasul de ieri ...
Si asteptam sa mi pot lua si eu cateva zile de conced in care sa nu facem nimic deosebit, dar sa stam all day long impreuna Sper undeva pe 7 septembrie ...
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roberta04 spune:
Buna dimineata!
si multumim din suflet de urari, ieri am fost mama 100%, ne-am jucat, ne-am plimbat, ne-am distrat la un party micut, am fugit apoi la tara sa il ducem pe sarbatorit...
si de la noi, LA MULTI ANI, LUCA! Simo
Va pup!