LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 54

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

apa calda, plaja plina, concedii, plimbari la roma, plimbari pin bulgaria, delfini, hmmm, fuse, fuse si se duse. astept cu interes discutiili despre scoala, gradinita, placi turnate la cashi;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihi, da, da. chiar azi i-am comunicat domnisorului Patrick ca saptamana viitoare pe vremea asta e ultima zi de gradi. saracu' copil
cred ca o sa imi aud deja anul asta crize ca sor-sa de ce nu merge... si ptr ea am gasit gradi, dar o las la varsta regulamentara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

hello, hello, pe scurt
salutari din Budapesta!

Nunta a fost speciala agitatia mare
revin mai tz

Mergi la inceput

ei, nu va ziceam? plimbari pin budapesta;)) astept provincia;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, frumos!
Superieftine. In Ungaria m-a uimit numarul mare de magazine sh...Cred ca sunteti si aproape de granitza si de aia.

Carmen, stai asa ca acum incep discutiile despre scoala.
Ca sa fim in trend domnu' shef mi-a zis azi ca atunci cand terminam creditul la apartament poate ar fi bine sa cumparam o bucata de pamant cu un credit pe 5 ani, sa ne facem o casutza . Noi mai cochetam si cu ideea sa cumparam o bucatica de livada spre munte, de la curtea de arges spre vidraru...eheheii, vise taica...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Alooo aici provincia....
Eu nu i-am cuparat decat o pereche de pantaloni de trening mandrei,pe motiv ca nu suport aglomeratia din magazinele pentru cupii in perioada asta....oricum are di tate,vrea in schimb pantofiori negri de lac....io astept prima sedinta cand primim si lista cu rechizite ca sa merg la shoping gradinitzaresc...io pe mandra am instiintat-o de duminica ca mai are o saptamana de vacantza...nu i- picat bine,a zis ca i-ar mai fi trebuit macar 3 saptamani!
Meii tricicleta cu maner i-am luat finei acu vreo luna juma ca sa poata sa profite cat mai mult de ea vara asta....ma mai gandesc,acu fac lista
edit: noi ne-am luat gandul definitiv de a cumpara teren/casa in viitorul apropiat,doar daca ne reconvertim profesional

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Deci cine merge la scoala in toamna asta, din lista noastra de pitici??? Sa inteleg ca Pat si Ioana? Sau am inteles eu aiurea...

Carmen, lasa mai, ca si tu ai fost la plimbare, nu fii rea... Eu anul asta am pus prima oara butasi de trandafiri (cum punea bunica-mea, acopriti cu borcane...) - cred ca am vreo 15 pusi, sunt curioasa daca mi se prinde vreunul...Si astept cu interes sa-mi infloreasca crizantemele pitice, ca sunt pline de flori si maia stept sa vad daca si tufanicile de la mama lui Andries (chiar, pe unde esti???) imi infloresc ca de mari, sunt mari deja!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmen, reconversie profesionala :)))

Ioana, pai voi aveti cu cine sa va jucatzi, nu duce dorul copiilor.
Cand am venit din concediu Mariuca mi-a zis:
-mami,te duci la servici?! (-da...)
-tie ti-e dor de servici?! (-un pic...)
-sa stii ca mie mi-e fooarte dor de gradinitza!!!
(si chiar ii e dor, ii e dor sa se joace cu copiii. La noi la bloc copilasii ies prea tarziu pe afara. mai ales vara ies aproape de 19 si intra in casa pe la 22.)

Gabi, spor la inmultit trandafirii...Sa-ti infloreasca tufanicile (suna super urarea asta...)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

la noi nu ies diloc, nush unde`au disparut cu toti, cre`ca pe la bunici, ntz, unii parinti
gabi, am dat o tura pin gradina ta, ti`am admirat vinetele, si morcovii, felicitarile mele
m`e foami, v`am zis ca pasa pleaca in japan vineri? sta o saptamina, basca am si` nunta la care cred c`am sa merg cu ionu`;)) care ati fost la nunti, cit mai merge daru`? nu ie neam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi nuu, la anu' scoala. acu gradi din nou
lui Patrick ii trebuie sosete, pijamale, incaltari, lui Pupu pantaloni (nu blugi) si incaltari. ma duc pe la Kiabi, au din nou oferta, de data asta 1+1 gratuit. mai vedem ce gasim si pe acolo...

Mergi la inceput