LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 54
Raspunsuri - Pagina 21
szivarvany spune:
si noi iesim la 19,00. pardon, am ajuns la performante majore: intru in casa la 18,20 si la 18,40 deja stem pe drumul spre parc
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roberta04 spune:
Helou, si aici provincia..mmmm...delfini, plaje, ce vorbiti voi? Vinete coapte, soacre cu artere sectionate, analize la copil, asa concediu
Soacra mea ne-a pus pe jar ieri, si-a sectionat din greseala artera la picior, au luat-o cu salvarea de pe camp, acum e acasa, imobilizata la pat, eu i-am facut tona de mancare azi, e de serviciu cumnatul meu sa mearga cu ea la pansat...
Azi am fost cu Matei la analize, a dat Domnul si nu a urlat ca alte dati, eu aveam deja tensiune 20
Va pup, revin!
kim222 spune:
Multumim pentru urari!
noi am fugit cateva zile la Rucar ,pt ca era bunicul bolnav..si ne-am si plimbat putin, am carat si socrii dupa noi..si cam atat.
Va las niste poze:
http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/Rucar_2010#slideshow/5514135140180406530
szivarvany spune:
carmen, esti nebuna
carmenp spune:
nu trebe sa zici nika
edit, c`am vazut pozele oliviei, aveam impresia ca rucar ie numa` cascaval da` vaz ca ie si locu` si inca unu` frumos, hmm, o fi de la foame... v`am zis ca m`e foame, nu?
szivarvany spune:
Olivia bine ati revenit, ce faine`s pozele
bunny spune:
Numai copilul meu a inceput scoala?
Dupa ce ca au luat vacanta pe 23julie- cind ceilati se saturasera de vacanta, a inceput de ieri scoala. Clasa 2-a ...
Am zis ca o sa am timp cind incepe scoala sa intru mai des...dar sincer v-am citit din 2 in 2 ... intre aranjat carti/ haine de vara ...si curatenie ca dupa vacanta.
va pup ... si va invidiez
szivarvany spune:
Merg sa fac cap nou
sa ma asteptati, da ?
capitolul nou-noutz nr. 55