Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Alynta, e cam nasol la lucru, ca nu prea e de lucru Adica proiectul trece printr-o faza de lancezeala, ar trebui sa se revigoreze din septembrie...

Lucky, am uitat sa-ti spun ca eu mi-am impartit curatenia in 2 zile, joi aspir si fac baile, vineri sterg praful si dau cu mopul. Mi-e mai usor asa si am si weekendul liber.
Cred ca eu n-as da-o la cresa Montessori, trebuie sa va ganditi bine daca aveti ce face cu fata 3 luni/an, apoi faptul ca nu au curte si sta 8 sau 10 ore doar inchisa in casa mie nu mi-ar placea.
Poti sa o dai la gradinita Montessori de la 3 ani, daca sunt conditiile mai ok decat la cresa, nu cred ca ar fi pierderea asa mare daca ar face cresa altundeva. Stiu in principiu cum functioneaza Montessori, am studiat pe vremea cand l-am dat pe Bogdan la gradi si nu cred ca i s-ar fi potrivit (la tipul de copil cum e el, cel putin).

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Pup si eu stupul.
Noi ne luptam cu niste muci care nu mai trewc, vad ca a inceput sa si haraie si sa tuseasca... Azi m-a sunat si asistenta sa ma duc peste o saptamana sa ii fac ror-ul iar eu stau in mari dubii daca sa il fac sau nu si chiar nu stiu ce e de facut. La cat m-am panicat insa ca ar putea avea rubeola cand a facut reactia aia alergica la zinnat, cred totusi ca o sa i-l fac.

In rest suntem bine, are acum 8 dinti si 4 canini si e tot maraita, poate mai iese ceva.

Eu am mai lucrat ceva, aici rezultatele http://community.webshots.com/album/577238792nmtilz?start=36

Dici, offf, ce sperietura! Bine ca puiul mic nu a patit nimic.

SoriLea, condoleante pt nepot. Cumplit ce s-a intamplat. Ma doare sufletul de tineretea lui si durerea parintilor; pe baiatul meu il cheama tot Octavian. Mie mi-a fost greu chiar si sa citesc numele asociat cu o veste atat de trista, nici nu imi pot imagina ce e in sufletul vostru si al parintilor.

Deocamdata sunt ocupata cu pregatirea pt ziua Sandrei si apoi cu pregatirea pt concurs (eu ma ocup de rochie) (ziua ei e pe 26, concursul pe 28, abia pe saptamana urmatoare ma mai eliberez.

Va pup pe toate.
Alynta, stai cuminte ca altfel cand intru iar o sa ai deja bebina in brate

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

1.lucky, zburati noaptea, asta e cel mai important. noi asa am facut la dus si a fost ok, s-a mai agitat Nick, a mai mancat, ne-am mai jucat, dar si cand a cazut frant. la intoarcere a fost mai nasol ca am zburat numai ziua, si a cedat la sfaristul zborului, adica in zborurile interne ca am avut 2 opriri in state, mai greu la intoarcere. e mai dificil dar nu imposibil. nu stiu cat de activa e sara, din experienta mea mi se par mai cuminti fetitele (carmina, elena etc asa-i?), dar sa ai niste jucarioare noi, de preferinta ieftine sa nu-ti para rau daca ramana in avion, snacksuri cat incape, borcanase, jucarii inventate (Nick iubeste sa puna dopuri la sticla, asta-i pasiunea lui). va fi bine. mai intreba-ma chestii specifice daca mai sunt nelamuriri.

2. Philip a mers jumatate de an la Montessori, asta pe cand eram in Utah, pt ca scoala publica era tare nasoala si am preferat sa platim pt inca o vreme numai sa aiba parte de educatie ok. ne-a plcaut, si lui si mie, era asa o atmosfera de relaxata si profesorii f calzi si draguti. Dar, el avea 5 ani cand a mers, erau intr-o casa cu o curte frumoasa si brazi. f frumos si umbros. apoi ne-am mutat in Oklahoma si aici nu este Montessori. a, si ei erau inchisi pe timpul verii, cum voi lucrati e cam nasol, doar daca va vin ceva bunici sa stea cu fata.
eu-s antandreea pe yahoo daca mai vrei sa ma intrebi ceva.

Singapore??? ce frumos...cum de?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Andata frumoase bijuterii am admirat!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

iete mai la ele ce mai sar gravidutele pe aici! felicitari!
am vazut ca relusha si beca sunt burtici. alynta acusi, acusi naste... nastere usoara!
si sarcini usoare fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sorilea, mii de scuze, sincere condoleante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET DRAGELOR....

ramonaiani, cris 82, Alynta, BebeBeca, mihaelutza c, DanaMi, strumfita, andata, philip,nu va pot descrie cata durere am vazut, e cumplit...cred ca nu-i numik in lumea asta mai dureros, ca atunci cand iti ingropi copilul .
Sincer nu stiu cum vor depasii parintii momentul, sunt terminati. Multa putere le trebuie sa mearga mai departe in viata. Si cu toate ca au facut tot ce-i omeneste posibil si imposibil pt al salva, se invinovatesc ca nu au facut totul si ca nu au presat mai mult . E ff greu sa traiesti cu asa o apasare.
maine il inmormanteaza. Nu voi merge, am fost azi. Erau atatia prietenis i rude ca nu puteai sa-ti tragi sufletul, iar maine v-a fi si mai si.
DUMNEZEU SA-L ODIHNESCA

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui luckyblue
...Poate sa aiba tantrum-uri deja?

Hoho! sigur ca au. Mai ales daca reuseste sa vada si la alti copii (frate / sora mai mare, colegi la cresa).
Nu te-ai interesat cum e la gradinita respectiva? Pe-aici se face o sedinta cu parintii unde se raspunde la fiecare intrebare pe care o au parintii. Nici la gradinita Elizei n-au parc propriu, dar ii duc intr-un parculetz apropiat cand e frumos afara. Totusi, 8 ore intr-o incinta, sunt cam multe.
Distractie placuta in Singapore. Noi am mers cu masina pana in RO si am preferat sa calatorim noaptea, astfel incat sa doarma puii. Ziua se cam certau pe jucarii. Eu am luat o punga de baloane colorate si tot umflam din ele. Daniel se juca nitel si apoi isi infigea dintisorii in ele (insa nu stiu ce parere au stuardezele / pasagerii de pocniturile pe care le fac baloanele atunci cand se sparg ). Si pufuletii au facut senzatie (in general ceva mic de mancare, pus intr-o cutie mare de plastic ).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Important e sa fii sanatoasa si tu si bebe! Vei vedea maine ce si cum!
Carla tu cum te mai simti?! Ce tratament a dat rezultat pana la urma?!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Am pierdut sirul pe undeva, nu stiu la ce te referi, poate la greturile din sarcina?
Acum ma simt bine, in afara de vesnica oboseala pe care n-am sperante sa o depasesc, sunt ok cel putin fizic. Multumesc de intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

clody ce face razvanel???
ioana intrebarea mare e CE NU FACE FI-MEA?????e terorismul intruchipat uneori!o sectorista fara pereche,al carei scop in viata e sa ma sece de energie si seara sa cad ca soldatul in randul din fata pe campul de lupta!!!tu cum te simti??tot asa cu greturile??ce fac fetele??
mihaelutza_c cum se simte acum Deiuta???
danami sa ne spui ce ai facut azi la eco
clody o luna????valeuuuuuuu..lasa ca sa vezi ce dulce o sa fie revederea
luckyblue si noi trecem printr-o periaoda asemanatoare cu a voastra...o apuca din senin sa urle si ma uit la ea ca nu stiu de la ce are crizele astea,se maraie,nu-i convine nimica ..off,personalitatea asta a ei e cu durere..singapore??
andata sunt superbe bijuurilesi pentru Ioana un pupic sa treaca recealao pai inseamna ca esti in pregateli serioase
happymum ce faci??nu ai mai intrat de mult pe la noi
carla stai ca nu inteleg...ai si tu un mic samburel acolo si nu ne spui???

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput