Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)
Raspunsuri - Pagina 13
CarlaV spune:
SoriLea, condoleante pentru nepotul tau, acum am citit din urma si am tot perat la vesti bune. Cred ca parintii vor avea nevoie de foarte mult timp sa realizeze ce s-a intamplat. Deocamdata sedarea e de baza. pentru toata familia.
mihaelutza_c spune:
neata fetelor.
nu imi vine sa cred ca sunt a 2-a azi
atunci hai sa dau cafeaua/cappucino si pt cine doreste si la gravidute dam cate un suc natural
CRIS .Deiuta e ok,doar in noaptea aia mi-a facut febra,nu stiu cauza,dar ma tem ca vreun dintuc ne da tarcoale.nu pot sa ma uit in gurita nicidecum,isi strange asa tare buzele si nu ma lasa nici vorba...
tu fete,voi ce le dati seara la kinderi de papa,io-s in pana de idei.nu mai stiu ce sa ii dea seara sa pape...astept sugestii.
va pupam si ne "auzim" mai incolo.
luckyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strunfita Lucky, am uitat sa-ti spun ca eu mi-am impartit curatenia in 2 zile, joi aspir si fac baile, vineri sterg praful si dau cu mopul. Mi-e mai usor asa si am si weekendul liber. |
Buna ideea cu weekend-ul liber. Deja incepuse sa nu-mi mai placa sambata (curatenie, cumparaturi, mancare ...)
Cred ca eu n-as da-o la cresa Montessori, trebuie sa va ganditi bine daca aveti ce face cu fata 3 luni/an, apoi faptul ca nu au curte si sta 8 sau 10 ore doar inchisa in casa mie nu mi-ar placea. Poti sa o dai la gradinita Montessori de la 3 ani, daca sunt conditiile mai ok decat la cresa, nu cred ca ar fi pierderea asa mare daca ar face cresa altundeva. Stiu in principiu cum functioneaza Montessori, am studiat pe vremea cand l-am dat pe Bogdan la gradi si nu cred ca i s-ar fi potrivit (la tipul de copil cum e el, cel putin). Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005) Poze ***Poze *** Poze "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
Da, problema cu cele 3 luni ramane. Au un parculet in apropiere unde mai scot copiii la aer, dar tot nu mi se pare acelasi lucru cu a avea o curte proprie. Chestia e ca am fost acolo sa vizitam si Sara pur si simplu a fugit de langa noi si s-a dus la jucarii parand tare in largul ei.
luckyblue spune:
citat din mesajul lui philip 1.lucky, zburati noaptea, asta e cel mai important. noi asa am facut la dus si a fost ok, s-a mai agitat Nick, a mai mancat, ne-am mai jucat, dar si cand a cazut frant. la intoarcere a fost mai nasol ca am zburat numai ziua, si a cedat la sfaristul zborului, adica in zborurile interne ca am avut 2 opriri in state, mai greu la intoarcere. e mai dificil dar nu imposibil. nu stiu cat de activa e sara, din experienta mea mi se par mai cuminti fetitele (carmina, elena etc asa-i?), dar sa ai niste jucarioare noi, de preferinta ieftine sa nu-ti para rau daca ramana in avion, snacksuri cat incape, borcanase, jucarii inventate (Nick iubeste sa puna dopuri la sticla, asta-i pasiunea lui). va fi bine. mai intreba-ma chestii specifice daca mai sunt nelamuriri. |
Problema e ca zburam peste zi (la amiaza e zborul) si cu diferenta de fus orar ajungem acolo la 6 dimineata . Sara e destul de cuminitica, sper sa ne intelegem cu ea ... Mersi fain de idei ... o sa ii iau jucarii noi si snacksuri multe (noroc ca ii plac si o tin ocupata).
2. Philip a mers jumatate de an la Montessori, asta pe cand eram in Utah, pt ca scoala publica era tare nasoala si am preferat sa platim pt inca o vreme numai sa aiba parte de educatie ok. ne-a plcaut, si lui si mie, era asa o atmosfera de relaxata si profesorii f calzi si draguti. Dar, el avea 5 ani cand a mers, erau intr-o casa cu o curte frumoasa si brazi. f frumos si umbros. apoi ne-am mutat in Oklahoma si aici nu este Montessori. a, si ei erau inchisi pe timpul verii, cum voi lucrati e cam nasol, doar daca va vin ceva bunici sa stea cu fata. eu-s antandreea pe yahoo daca mai vrei sa ma intrebi ceva. |
Aici nu sunt decat crese private asa ca Montessori costa exact ca o cresa normala. Si mie mi-a placut atmosfera de acolo, cum era aranjat totul, ordinea etc (cred ca mai mult imi place mie decat fetei ). Sper sa ajung sa te contactez pe yahoo ca sigur o sa mai am intrebari.
Singapore??? ce frumos...cum de? |
Am publicat o lucrare si merg la o conferinta sa o sustin. Anul acesta conferinta respectiva se tine in Singapore asa ca am decis cu sotul sa profitam si sa ne luam si cateva zile de vacanta (conferinta dureaza vreo 3-4 zile, ne mai raman 5 zile).
alynta27 spune:
Salutare!
Chiar asa CARLA fa-te inteleasa! Ma refeream la chisturile ovariene!
Happymum multumesc frumos de urare!
David a dormit la bunici aseara! Mi-a facut "pa" si m-a pupat la despartire foarte senin! Matei a dormit cu tati si pe la 3 de noapte plangea dupa mine!
Ma misc greoi, dar ma simt binisor!
SoriLea este o durere nemarginita pierderea unui copil!
O zi buna!
Am semnat condica sa nu ma da-ti dsparuta sau internata!
Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
luckyblue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Hoho! sigur ca au. Mai ales daca reuseste sa vada si la alti copii (frate / sora mai mare, colegi la cresa). |
Speram sa mai dureze pana ajungem la tantrumuri. Sunt in urma ... trebuie sa invat sa reactionez.
Nu te-ai interesat cum e la gradinita respectiva? Pe-aici se face o sedinta cu parintii unde se raspunde la fiecare intrebare pe care o au parintii. Nici la gradinita Elizei n-au parc propriu, dar ii duc intr-un parculetz apropiat cand e frumos afara. Totusi, 8 ore intr-o incinta, sunt cam multe. |
Am fost in vizita bineinteles, intr-o seara, doar noi, educatoarele si sefa cresei si am discutat. Cum ii spuneam si Andreei mai sus, au si ei un parc in apropiere si au zis ca scot copiii in parc cand e vreme buna, dar totusi nu e acelasi lucru cu o gradina in spate. Mi-a placut in general ce-am vazut dar am unele retineri ...
Distractie placuta in Singapore. Noi am mers cu masina pana in RO si am preferat sa calatorim noaptea, astfel incat sa doarma puii. Ziua se cam certau pe jucarii. Eu am luat o punga de baloane colorate si tot umflam din ele. Daniel se juca nitel si apoi isi infigea dintisorii in ele (insa nu stiu ce parere au stuardezele / pasagerii de pocniturile pe care le fac baloanele atunci cand se sparg ). Si pufuletii au facut senzatie (in general ceva mic de mancare, pus intr-o cutie mare de plastic ). Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
Nu cred ca o sa bucure pe nimeni sunetele dar va trebui sa se obisnuiasca (nu pot sa ne dea jos asa usor ). Deci e clar ... o geanta o sa fie plina de snack-uri.
luckyblue spune:
citat din mesajul lui cris_82 luckyblue si noi trecem printr-o periaoda asemanatoare cu a voastra...o apuca din senin sa urle si ma uit la ea ca nu stiu de la ce are crizele astea,se maraie,nu-i convine nimica ..off,personalitatea asta a ei e cu durere..singapore?? brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
Deci stii exact la ce ma refer .
Da, de-abia astept sa plecam. N-am mai avut o vacanta de nu-mai-tin-minte-cand.
CarlaV spune:
Cris, n-am niciun samburel... din cate stiu eu, cu toate ca m-am tinut de promisiunea de a nu ne proteja, probabil ca nu e nici ovulatia reglata acum.
Alynta, cu chisturile am ramas in pom. Adica trebuia sa ajung la dr. la o saptamana dupa ce-mi revenea menstruatia ca sa vedem daca mai sunt sau nu acolo, dar fix in perioada aceea era dr. in concediu, si la altul n-am vrut sa merg.
Dar ce tinere de minte ai!!! Sa mai spuna cineva ca gravidutele isi pierd neuronii!
SoriLea spune:
Carla multumesc
Razvan de 3 zile in fiecare noapte se maraie, nu vrea nimik. Ca sa-l calmez i-am dat nurofen si i-am pus calgel pe gingiuta. Ma gandesc ca ne ad tarcoale ceva dintisori, nu se vede nimik. Pana acum nu ne-am confruntat cu asa maraieli la dintisori, dar poate de data asta e altfel. Avem 7 .
Eu sunt franta de oboseala, nu reusesc sa dorm pe noapte decat max 2 ore, si ziua mai ciupesc inca vreo 3. Ieri dim. era sa fac si un accident, nu aveam nici vizibilitate buna intr-o intersectie dintre blocuri. Si avansam usor, cand ma trezesc cu unul ca-mi taie fata cu o vitezaaa . Am pus o frana brusca de s-a speriat si Razvan. Asa m-am speriat ca nu-mi venea sa-mi mai continui drumul. Ma simteam obosita, dar era musai sa ajung la locul stabilit. M-am mobilizat si am plecat catinel. E bn ca s-a sfarsit cu bn acea zi .
Acum merg sa mai bag niste somn ca a adormit si nazdravanul meu
la intreg stupul
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
alynta27 spune:
Carla stiam de chisturi! Sper sa treaca! Stiu ca dor! Povesteste-ne de fete! Sa stii ca uit la greu si sunt si certareata!
SoriLea a fost o perioada mai aglomerata, plus nedormitul noaptea! Odihna cat se poate! Poate se ofera cineva sa-l mai scoata pe baiat vreo 2 ore ziua sa poti si tu sa te relaxezi macar stand in pat, daca altceva nu se poate! Se acumuleaza toate! Stiu cum e.... E timpul ca si bunicii sa-si intre in rol, incetul cu incetul! De pe acum trebuie ca baiatul sa-i simta alaturi! Daca nu acum, mai greu apropierea cand sunt mari!
Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra