Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Salutare!
Fetelor multumesc de grija! Maria e bine, isi face ultimile bagaje de plecare ca imi cam muta burta in toate directiile! Mamica ei a fost ceva mai tafnoasa zilele astea si s-a certat cu taicasau din orice! Am stat in pat ca imi simt picioarle grele si abia respir! Noaptea nu dorm grozav si ziua ma resimt! Cu ovulele tratament se vede rezultatul!
Beca candida mi-a iesit, am scris gresit!
Mihaela sanatate! Si ai mei tusesc si-s mucosi!
Cris si noi o asteptam, dar cred ca mai avem de asteptat macar o saptamana jumatate! E greu cu burtica, dar va fi greu si inceputul, pana ma refac un pic! Dar ma voi topi cu siguranta de dragul ei!
Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
DanaMi spune:
hello mamici
Sorilea, Condoleatnte pt nepot si multa putere parintilor sa treaca peste
Ioana, noi suntem bine , am fost pe la Ana si ne-am intors acasa azi dar nu prea am mare chef de scris , astept cu mare nerabdare ziua de marti cand voi merge la control sa vedem samburelul, m-au luat asa niste emotii si acum parca imi pare rau ca am fost capoasa si nu am vrut sa merg si acum 2 saptamani dar sper ca va fi totul bine. Tu cum te simti?
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +10
AM IMPLINIT 1 ANISOR
alynta27 spune:
Bna dimineata! Mi-a dat Matei desteptarea de la 7! Eu saptamana asta stau la sora mea. Ma ajuta cu cel mic, mama il va lua pe David la tara si seara apare si sotul!
Beca ma bucur ca bebe e bine si aveti poza faina!
DanaMi e primul control?! Bafta!
Ofer si eu o !
POZE
Cum a aparut Printul!
clodyac spune:
buna dimi fetele
alynta mmmmm buna cafeluta
sper ca toate sunteti bine noua ne iese alta masea si e maraici
in rest nimic nou tot fara sot de mai bine de o luna si e groaznic
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
strunfita spune:
Neatza!
Iar n-am intrat de cateva zile, joi a fost ziua lui Adrian si ne-am tot chefuit de-atunci :)
Cosminica si Serialbastre, concediu placut!
Sorilea, condoleante si multa putere parintilor!
Ramonaiani, asa m-ai intristat cu povestea din maternitate
Alynta, ce putin mai ai
Ioana, ce fain c-ai vazut samburelul N-ai pus poze de la munte, nu? Sau le-am ratat eu? Tin minte c-am vazut-o doar pe Rebeca...
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
alynta27 spune:
Strunfita da mai e foarte putin! Abia asteptam cu totii sa o tinem in brate! E prima fetita din familie! Cred ca va fi o rasfatata!
Cum merge serviciul?!
DanaMi si al meu tare marait a fost toata saptamana de la masele si canini! A terminat-o pe sora mea, ca ea a stat cu el!
POZE
Cum a aparut Printul!
luckyblue spune:
dici, cris, mersi fain de idei! Am redus la minim (unul singur , in sufragerie) covoarele din casa si incerc in fiecare seara sa fac cate ceva dupa ce adoarme Sara.
alynta, ce frumos ca ai surori sa te ajute!
clody, nu fi suparata! Sa vezi ce dulce o sa fie revederea!
Chiar vroiam sa va intreb, dar tocmai am citit ca si alti copilasi fac la fel: Sara e maraita, nu-i convine nimic, plange din orice, se frustreaza din cel mai mic lucru etc. Banuiesc ca o fi tot de la dinti (am observat o maseluta razleata (deci 7 dinti si maselute in total) - bun si plansul uneori, ca reusesc sa vad ce i-a mai aparut prin gurita). Poate sa aiba tantrum-uri deja?
Noi ne-am hotarat sa mergem toti trei (adica si Sara) in Singapore vreo 9 zile. Mi-e frica de zbor (12 ore), dar ne inarmam cu rabdare si jucarii si sper sa fie ok. philip si celelalte fete care ati facut zboruri lungi cu copilasi mici, aveti ceva sfaturi?
Hai ca azi sunt croita pe cerut sfaturi ... revin ca mai am ceva sa va intreb ...
luckyblue spune:
Asaa ... ma plangeam intr-un mesaj anterior ca nu suntem prea multumiti de noua cresa (e adevarat, facem mereu comparatie cu cea dinainte). Ce imi place in schimb e ca au curte mare, animale in apropiere si educatoarele sunt foarte afectuoase. Sara e de doar 3 saptamani aici, deci acum ar fi momentul sa schimbam cresa daca e cazul.
Intre timp, am aflat de o cresa Montessori care tocmai s-a deschis (de fapt, gradinita exista deja de cativa ani dar la inceputul lunii au creat o grupa pentru 1-3 ani). Totul e nou, personalul pare profesionist, educatia se face dupa metoda respectiva. Ce nu imi place e ca nu au curte (grupa e intr-o cladire la ultimul etaj - 2) si in plus inchid cresa pe toata perioada vacantelor (vreo 3 luni pe an in conditiile in care noi avem doar 25 de zile de concediu).
Si nu stiu ce sa fac ... asa ca va cer parerea. De fapt vreau sa va intreb daca aveti copii in gradinite/scoli Montessori, ati auzit experiente de la alti parinti, sau aveti experienta profesionala in educatie ... ce ma intereseaza este daca merita efortul sa transferam bebina la o cresa Montessori.
Multumesc frumos in avans pentru raspunsuri!
luckyblue spune:
Hai ca azi ma "mananca degetele" si am chef (si timp) de scris. Motivul e ca vineri am avut un meeting in care am prezentat rezultatele muncii din ultimele luni si a fost ok, asa ca acum sunt mai relaxata (desi ar trebui sa o iau de la capat cu munca ).
alynta27 spune:
Lucky felicitari pentru rezultate! De cresa nu stiu ce sa-ti spun ca nu am experimetat!
POZE
Cum a aparut Printul!