Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)
Raspunsuri - Pagina 10
ramonaiani spune:
Sorilea condoleante. Dumnezeu sa-l ierte si sa aiba grija de parintii suferinzi.
Multumesc mult pentru gandurile frumoase la adresa cumnatei. Trebuei sa ia o pauza de vreo juma' de an sa se refaca uterul, apoi ... cu Dumnezeu inainte.
Citat: |
citat din mesajul lui Bebe Beca RAMONA, bine ai revenit! Cum a fost vacanta in Ro? |
. Profitabila: ne-am facut pasapoarte biometrice (eu si fata). In rest oboseala mare, vizite multe, copii plangaciosi, caldura infernala. Cand am venit inapoi (2 zile de mers cu masina, ultimul drum a durat 13 ore de la granita RO - H pana acasa) n-am vazut decat patul . Si dimineata stupoare: 12 grade afara si-o ploaie Bacoviana . Pt mine una a fost un shoc termic .
Alynta bine ca ai terminat bagajul. Spor sa mai stea printesa insa la caldura, sa vina la termen .
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraOana ioana eu in sarcina nu am fumat deloc deloc...cit am alaptat fumam odata la citeva zile..si de cind numai alaptez fumez cam 3-5 tigari pe zi...si ma simt chiar ok asa.. |
Te inteleg perfect: si Daniel se frichineste, se intoarce, se rostogoleste in pat, cel mai bine doarme cu capul pe burta mea si/sau cu picioarele pe capul meu. E un chin sa stai cu el in pat, mai ales ca avem si pat de mijloc, deci are multiple posibilitati pe unde sa cada jos.
Cat despre fumat, nu stiu, nu am fumat, nu stiu cum e cu dependenta de nicotina INSA am o prietena care e asistena pe sectia de Nou nascuti, si in general lucreaza tura de noapte. Intr-o zi era terminata fizic, si mi-a povestit de ce: are vreo 3 'urlatori' pe sectie. Mamicile au fumat in timpul sarcinii (copiii au devenit dependenti de nicotina) si dupa ce i-au nascut nici una dintre mame nu vroia sa ii alapteze. Fiind drogul taiat brusc, copiii au intrat in sevraj, sarmanii se chinuie si urla toata noaptea (mamele vor sa doarma, asa ca nu tin copiii cu ele in salon). Moasele care te iau in evidenta inca de pe vremea cand ai 4-5 luni de sarcina nu vor sa le piarda de cliente si nu le explica de ce-i bine sa renunte la fumat inainte sa apara bebe pe lume...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
cris_82 spune:
haideti la o si o tigara ..pentru mine am oprit o perfuzie cu nes ca mi-a mancat ficateii si creierasii fi-measuspectii sunt:o masea de sus,un incisiv tot sus si oleaca bazdaci de alint
serialbastre nu va dam la disparutidistractie placuta in concediu
sorilea orice as face tot nu raman pe dinafara,numai ca vreau un program decent in care seara la 6 sa fiu acasa la copil
cosminica concediu placut
sorilea condoleante
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
alynta27 spune:
Salutare! Noi, eu si bebelina, suntem bine! Azi noapte m-am foit ca am schimbat si patul! La analize mi-a iesit in secretia vaginala candida. Mi s-a prescris ovule! Sunt la parintii mei acum! Azi l-am serbat pe tata care a "intinerit"! Baietii ne-au primit cu entuziasm! Cel mic nu se oprea din "mama, mamaaaaa"! I-am gasit mucosi! David e foarte fericit ca bunicasa il duce zilnic la tara! Cu strabunica(de 86 de ani) se intelege excelent! II face toate poftele: langosi cu branzica, clatite, cartifi prajiti etc!
Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
SoriLea condoleante! Dumnezeu sa le aline sufletele suferinde parintilor!
Cosminica concediu placut! MUltumesc!
Beca nici o veste?!
Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa ????hai ca dau si cate o tigara ca sa mearga mai bine
alynta e ceva normal in sarcina sa se moficice ceva "acolo" ,in cateva zile cu ovulele date de dr. trecemariuca ce face??ceva schimbari??mai asre stare??ca noi pe aicea nu mai avem
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
clodyac spune:
buna fetele suntem si noi acasa pt 2 zile
va pup pe toate
alyntaaaa deja vb de nasterea mariei uauuuuu ce mai trece timpul
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Bebe Beca spune:
Buna dimineata!
SoriLea, imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva. Probabil ca vor trai cu ideea ca, daca avionul ar fi mers in ziua anterioara, poate ca ar fi trait copilul lor, tare trist...
MARI, foarte bun exemplul tau pentru multe mamici care poate nu au puterea sa renunte la fumat in timpul sarcinii. 12 grade zici? Wooooow, cumplit. In ce parte a germaniei stati?
CRIS, si-au mai revenit ficateii? Ce a facut Miruna ieri de te-a zapacit? Multu' de cafea.
ALINA, imi pare rau ca ai probleme cu chlamidia asta. Cum se instaleaza ea? Cat mai stau copiii plecati?
Noi am fost vineri la medic, am facut dublu test, saptamana viitoare astept rezultatele. Bebe pare bine in burtica acolo, are 6 centimetri si ceva si medicul a reusit sa mi-l arate intreg, a fost foarte fain, am vazut tot. Parca la ANDREEA am vazut o poza asemanatoare in sarcina, acu' 2 ani.
Fetelor care plecati in vacante, sa aveti vreme buna si zile linistite si sa va distrati frumos!
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 12+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Bebe Beca spune:
DANA, RELUSHA, ANA, pe unde umblati? Dana si Relusha, ce fac burticile?
YIOANNA, nu ai mai intrat de ceva vreme, ce faceti?
CORALY, nu ai mai intrat de o eternitate pe aici, mai da un semn...
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 12+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
mihaelutza_c spune:
buna fetelor.
ALYNTA ce face bebelina?sa dea DD sa stea in burtica pana vine dr din concediu.
SERIALBASTRE si COSMINICA sa aveti concedii placute.
SORILEA imi pare tare rau pt nepotel.SINCERE CONDOLEANTE.
CRIS n-am putu ajunge nicidecum dimi la cafea si la tigara,dar daca ma primesti vin amu la o tigara,pt cafea e cam tarziu.eu nu am fumat dinainte cu 6 luni sa raman gravida,nici in timpul sarcinii si m-am apucat iar dupa ce am nascut.avea Deiuta 4 luni juma,mai mergeam pe la socramea si ia asa cu ea mai fumam la cafeluta.
Deiuta mi-a facut febra vineri seara 38.4,i-am dat nurofen,nu i-a trecut.am pazit-o toata noaptea,n-am inchis un ochi.cealalta zi pe la amiaza si-a revenit.in rest nu a avut nimik,s-a jucat la fel ca in celelalte zile,a papat.nu stiu de la ce sa fi fost
va pe toate si va doresc o zi faina in continuare.