Amuzant?Ciudat?
Raspunsuri - Pagina 3
Marina_1609 spune:
ma plimbam cu fetita mea in parc si trece o batrana si ma intreaba:
- daca intru in toleta asta ecologica, mai pot iesi?
eu: bineinteles
(desi nu am intrat niciodata sa vad cum e)
eu stateam pe bancuta in apropiere...
dupa 2 minute aud urlete din toaleta: - o sa moooor aici! am ramas blocataaaaa1 vreau sa iessss! cine dracu m-a pus sa intru?!!!
eu imi abandonez copilul pe bancuta si fug sa salvez baba de la infarct
intreb: - doamna vedeti un buton langa usa?
ea:- nuuuuuuuuu! o sa mooooor!
eu - stati asa nu muriti cautati butonul
ea - butonul e afara, apasa tu pe el
eu - pai nu pot apasa ca arata "ocupat" si nu se deschide... dar apa la wc ati tras-o?????
ea - nuuuuuuu!
eu - pai trageti apa!
ea - nuuuuuu vreaaaaau sa trag apa!
eu - pai doamna , daca vreti sa iesiti, lasati curat din urma...si poate se va deschide usa.....hai trageti apa
ea: - nu vreaaaau sa trag apa! vreau sa ies!
eu: - pai atunci ramaneti acolo1
(si plec spre copilul meu, vazand ca nu am cu cine discuta)
in urma mea aud cu se trage apa si automat usa se deschide
iese baba tunand si fulgerand si toata lumea din parc lesina de ras...
bine ca am avut aceasta revelatie, altfel murea baba in wc
asta s-a intamplat pe la inceputul verii in IOR
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
PS: si eu sunt super claustrofoba. mi-e frica in wc-uri si lifturi. la restaurante cand merg la wc iau telefonul cu mine si ma asigur ca am semnal inainte sa incui usa.... si daca se blocheaza, intru in panica abia dupa ce epuizez toate metodele de a ma salva
in lift , in schimb, pot sa fac infarct pe loc. am fost la un pas cand m-a prins un cutremur in liftul hotelului, cand eram in grecia in vacanta
Mami Marina - Gospodina
Gabrilici spune:
Foarte tare faza cu baba!!
Cat despre cutremur in lift...si eu cred ca as muri pe loc, chiar daca nu-s clustrofoba.Mi se pare una din cele mai nasoale faze.Eu am frica de cutremur.Sa mai fiu si in lift...
Apropo de toalete, eu am intrat in aia publica de la intersectia de la Budapesta fara sa ma uit atent ca timpul de 'sedere' e de doar 15 sec.Si ghiciti cine era cu pantalonii in vine cand s-au deschis usile.Si WC-ul era fix cu vedere la bulevard.
Mami de Sofia frumoasa si scumpa
Gabrilici spune:
Asa s-o fi mirat lumea si de mine cum m-am mirat eu de baietel."Ce-o fi si cu asta cu pantalonii descheiati care rade ca o zaluda?", ca evident am dat in ras.
Marina_1609 spune:
dar nu pot sa inteleg un lucru....cum adica 15 secunde???? asta n-am mai auzit.... aia fac misto de oameni. pai ce suntem la concurs cronometrat?
Mami Marina - Gospodina
Gabrilici spune:
iti dai seama daca trebuie sa faci si nr.2?ma intreb ce se intampla atunci?ca toaleta respectiva e cu autocuratare.
Marina_1609 spune:
o fi fost ceva defect. altfel nu imi explic.... 2-3 min erau cat de cat suficiente...
eu nu m-am cronometrat niciodata. mai mult de 2-3 oricum nu stau nici acasa...dar totusi 15 sec poate sa-mi ia doar desfacutul nasturilor....
Mami Marina - Gospodina
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrilici Foarte tare faza cu baba!! Cat despre cutremur in lift...si eu cred ca as muri pe loc, chiar daca nu-s clustrofoba.Mi se pare una din cele mai nasoale faze.Eu am frica de cutremur.Sa mai fiu si in lift... Apropo de toalete, eu am intrat in aia publica de la intersectia de la Budapesta fara sa ma uit atent ca timpul de 'sedere' e de doar 15 sec.Si ghiciti cine era cu pantalonii in vine cand s-au deschis usile.Si WC-ul era fix cu vedere la bulevard. Mami de Sofia frumoasa si scumpa |
ce faza tare!Ma doare burta de ris!
Bai dar aia`s batuti in cap,cum adica WC cu timp record de 15 sec.Pai ce faci in 15 sec,vorba cuiva-abia te deschizi la nasturi.
Super de tot faza dar daca eram eu cred ca acum plingeam,nu rideam.
Whatever happens don`t let go of my hand!
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmin012 La un moment dat, cealalta doamna, de cca 55 ani, s-a ridicat de pe banca si s-a indreptat spre singurul leagan din parc (era liber). Am crezut ca poate are treaba in directia aia si ca vrea sa sara gardul sa iasa din parc, dar nu... nu, deloc... ea s-a pus in leagan si a inceput sa se dea. Serios. cat de amuzant sau de ciudat vi se pare asta? |
mie mi se pare amuzant, sa-ti spun si de ce: eu la anii mei (cam cati ai tai...) merg cu fetele in parc si inca imi place sa ma dau pe leagan . dar acum ma intreb cata lume se uita la mine amuzata sau ciudat... dar tot nu-mi pasa, mi-e dor de copilarie...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)