Amuzant?Ciudat?

Amuzant?Ciudat? | Autor: Gabrilici

Link direct la acest mesaj

Anul trecut, in timp ce imi plimbam bebelusa impreuna cu sotul meu am vazut o faza care m-a amuzat dar m-a si lasat un pic masca.O tipa cu doi baietei, dintre care unul pe bicicleta in tricou si in fundul gol, dar cu palarie pe cap.Nici tipa, nici copilul nu pareau in vreun fel jenati.Baietelul avea cam 5 ani si toata faza se petrecea in miezul zilei, intr-o zona foarte circulata.
Ce ziceti de faza?

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai Gabi, poate aveau un motiv, eu stiu? Poate copilul facuse pisu pe el si nu a vrut sa ii lase ud?
Drept sa spun, nu mi se pare deloc normal, si daca mie mi s-ar fi intamplat asta cu copilul, as fi cautat cea mai rapida modalitate de a ajunge acasa, asta daca nu as fi avut cumva schimburi cu mine (poate la 3 ani se mai intampla accidente, dar daca la 5 ani copilul tau mai scapa pisu pe el, ai schimburi cu tine, nu e ca si cum nu stii ca ti se paote intampla!)

In acelasi timp insa, in Ro este moda asta.... Lumea considera ca "e copil, nu e rusine", motiv pentru care copiii isi fac nevoile acolo unde le vine, si putine lume considera normal sa care cu sine o olita pliabila. E drept ca Bucurestiul duce lipsa crunta de toalete... (si nu numai Bucurestiul).

Nu imi dau seama care alta ar fi fost motivatia mamicii respctive de a se plimba relaxata cu copilul de 5 ani in fundul gol, pe bicicleta, dar cu palarie pe cap.... Inteleg ca nu se grabeau in nici un fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Citat:
si putine lume considera normal sa care cu sine o olita pliabila

Nu am vazut sa existe asa ceva in "the Carpathian Garden".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Anul trecut? Si ai stat atat pana sa deschizi subiectul asta? E vreun motiv pentru care ti-ai amintit asta tocmai acum?

Olita portabila are pe imaginarium.ro am vazut eu intr-un catalog de-al lor si apoi am intrat pe site. Cu toate astea da si mie mi se pare prea complicat sa o port dupa mine, in conditiile in care stiti toate ca pleci de-acasa incarcat ca un brad de craciun cu de toate, numai olita mi-ar mai lipsi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Simpatic! Iar unele din raspunsurile la subiect foarte amuzante, si presimt ca vor mai urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

In functie de voturile exprimate propun ca subiectul sa fie mutat fie la "Un ochi rade...", fie la "Paranormal...".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Nu numai in Romania am vazut copilasi care fac pipi in public, pe langa vreun copac sau gard.
Si nu, nu e nici normal sa vezi un copil cu puta goala pe strada, dar nici anormal. Nu e potrivit, e adevarat, dar eu n-as deschide un subiect separat pe forum doar sa povestesc o faza de acest gen.
Un motiv probabil ca exista de se aflau ei in acea postura.
Eu chiar vineri am vazut ceva asemanator, dar subiectul in cauza era un tiganus. Nu m-a mirat absolut deloc. Singurul lucru care m-a mirat in cazul lui era ca maica-sa il injura de morti. Si copilul nu avea decat vreun an.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am vazut ieri o doamna care avea pe cap o palarie vernic ce nu se asorta deloc, dar deloc cu bluza mov. Si o domnitza care purta ciocate cand afara erau 33 de grade. Cum vi se pare? Ciudat? Amuzant? Ce parere aveti?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Se poarta ciocatele vara . Daca tipa avea, pe langa ciocate, o rochita care ii curgea subtire pe langa corp, era in super trend :)).
As purta si eu, daca as avea peste 1,67 m .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

denizel, nu era asa inspirata domnitza in cauza. Avea maieu f.decoltat si pantaloni f. scurti ( de sub care se cam vedea celulita ). Eu ma intrebam unde se duce sa se descaltze dupa o jumate de zi de umblat asa. Si cum ii arata piciorusele dupa o asa experientza

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

A, pai atunci era najpa. Nici amuzant, nici ciudat :)).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput