Dovlecei in sarbatoare *182*
Raspunsuri - Pagina 8
cristina_ana spune:
Alex, sa vezi cum e sa pleci cu doi copii!!!!!!!! Noi in ultimul timp am renuntat la patut cand plecam, o culcam cu noi in pat.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Lali_mete spune:
Alex cat stai la mare? Nu lua foarte multe lucruri cu tine, strictul necesar.Sa nu uiti acasa "farmacia" cum ii sun eu,gentuta cu medicamente " de urgenta",chiar daca poate nu vei avea nevoie de ele,e mai bine sa fie la indemana. Hainute groase nu e nevoie sa iei,prognoza meteo pe urmatoarele 10 zile e cu temperaturi mari,fara ploaie,mai putin maine noapte,cand cica pot fi furtuni in Dobrogea,dar cum e mare,si sansele de precipitatii sunt de 30 % ... Ce anume nu stii daca sa iei cu tine sau nu? Ca tot imi vine sa iti fac lista cu ce sa iei ,si scriu,si sterg ,ca nu-i frumos . Te pup.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan
Fragutza spune:
Bun gasit, dragelor!
Va pup cu drag, girls! N-am o stare grozava, mai ales acum, sunt tare afectata de tragedia de la Giulesti.
Pisi e bine, activa, mananca foarte putin solid, tot tzitzi e la putere. Noaptea la fel cu cateva treziri pentru refill si doarme pana in jur de 10.
Acum sunt preocupata cu organizarea petrecerii de un anisor, caut o cofetarie sa iau un tort bunutz.
Cristina, scuze, am primit mesajul, am zis ca-ti raspund si normal c-am uitat. Ne auzim maine
Va pupescu!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Mai, cum naiba sa fac eu ca nu imi incape toata casa in masina, dar parca am nevoie de toate? Ceva sfaturi pertinente gasesc si eu aici? Luci pupam Davidelu'. Cristina felicitari pentru pasii Emmei. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Sfat pertinent:
memorezi nr de tel al unei tipe din Constanta, una care crezi tu, de exemplu eu . Si daca ai nevoie de ceva dai un telefon si gata!
nu te stresa..o sa fie frumos si daca uiti ceva..improvizezi
hai, distractie frumoasa !
ati auzit de explozia de la maternitatea giulesti? aveam acolo internata o prietena care nascuse tripleti..cel mai mic ca si greutate era incubat de 3 saptamani..ma rog la Dumnezeu sa fie cu totii bine!!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
La explozia de la Giulesti ma uitam si eu acum ,la tv,vazand ceva scris la umanitare. . Trist ce se intampla acolo,acum o mie de vorbe nu mai fac un ban. Ma rog pentru mamicile care si-au pierdut copilasii sa fie tari sa poata trece peste tregedie.Acum ce vor face,vor demite un sef de sectie sau un director de spital,ca vai e incompetent,dar numai dr stiu cum se descurca fara de nici unele in spital.Of ca e un cerc vicios... nu avem dr buni,pentru ca aia buni au plecat in alte tari,pentru ca Romania nu are bani, cei care au ramas vor sa compenseze faptul ca nu au plecat prin luarea la toti banii din buzunarul pacientului.Dr nu isi iau salariile pe care cred ei ca le merita,si nu isi mai fac treaba ca la carte,incep sa fie superficiali,si iata ce se intampla.O sa treaca si asta,se va uita ca multe alte tragedii,doar in sufletele mamelor va ramane amaraciunea si furia surda ca nu pot face nimic.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan
monikus spune:
Mai fetelor mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit despre explozia de la maternitatea Giulesti. Iti vine sa nu mai stai o clipa in tara asta. Am un gust tare amar.
Cristina, Anamaria, Suede si multumim frumos.
Luto sper sa iasa dintocul repede.
Fragutzo mi-a fost dor de tine. Hai mai scrie cate ceva din cand in cand.
Alex eu una cand am fost la bulgari am luat cu mine sterilizatorul plin cu biberoane, un castronel cu 3 lingurite, ceva borcanele cu mancare, cateva iarturi, 1 cutie cu cereale, o lenjerie de pat, pampersi, crema de fundulet, servetele umede, un sapunel+ sampon, lotiune de plaja factor mare UV, lapte praf, colacel pt baie, 2 prosoape si hainute pt Rares. Cam atat pt bebel in rest cateva pt noi. Sper sa prindeti vreme excelenta si sa va simtiti excelent.
Mai pup o data sarbatoritii de azi si va doresc o noapte racoroasa si fara multe treziri.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
cristina_ana spune:
Fragutzo, bine ca esti bine!!! Zau ca incepusem sa imi fac griji! Te sun maine.
Torturi bune au clar la cofetaria Ana, doar ca nu cred ca au si din astea de copii, cu poze, chestii.
Eu am avut la Andrei un tort in forma de masinuta de la Cofetaria Piticot. Foarte frumos ca aspect, dar oribil in interior, bataie de joc, sa ocoliti cofetaria asta!
Uite asta a fost tortul:
http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/AndreiLa3Ani#5505274382938972178
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete La explozia de la Giulesti ma uitam si eu acum ,la tv,vazand ceva scris la umanitare. . Trist ce se intampla acolo,acum o mie de vorbe nu mai fac un ban. Ma rog pentru mamicile care si-au pierdut copilasii sa fie tari sa poata trece peste tregedie.Acum ce vor face,vor demite un sef de sectie sau un director de spital,ca vai e incompetent,dar numai dr stiu cum se descurca fara de nici unele in spital.Of ca e un cerc vicios... nu avem dr buni,pentru ca aia buni au plecat in alte tari,pentru ca Romania nu are bani, cei care au ramas vor sa compenseze faptul ca nu au plecat prin luarea la toti banii din buzunarul pacientului.Dr nu isi iau salariile pe care cred ei ca le merita,si nu isi mai fac treaba ca la carte,incep sa fie superficiali,si iata ce se intampla.O sa treaca si asta,se va uita ca multe alte tragedii,doar in sufletele mamelor va ramane amaraciunea si furia surda ca nu pot face nimic. Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Ajutati-l pe Siluan |
Mare dreptate ai. Nici nu as fi putut rezuma mai bine de atat ce se intampla in sistemul sanitar din tara asta.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
mamideandrei spune:
Cristina merci de urari si de raspuns si felicitari si tie pentru umblareata mica; Doamne, incet-incet o iau toti la pas, de fapt, daca am inceput cu aniversari, ce mai, avem copii mari ;
Alex, eu iau hainute multe (maieuri, tricouri, pantalonasi, rochite ), ca astea se murdaresc tare repede si nu stau sa spal, in rest, vorba lui Lali, farmacia vesela, jucarii sa aiba cu ce-si ocupa timpul (pentru mine sunt f importante ). laptele si biberoanele
am uitat sa va spun ca suntem fericitii posesori a 4 dinti: 3 jos si unul sus, cu al doilea de sus in stand-by, la fel si cu al patrulea de jos; au iesit intr-o ordine tare ciudata, sincer n-am mai auzit sa iasa asa incrucisati, sau cel de sus e umflat de o sapt, si vineri i se umfla al treilea de jos; iaca sambata iese cel de jos, cel de sus n-a spart nici azi ; probabil v-am ametit, dar io's mai ametita
ANDREI
mamideandrei spune:
mai fetelor, eu am fost la plimbare si nu stiu nik de explozie, ma bag la stiri sa aflu si eu ceva
ANDREI