Dovlecei in sarbatoare *182*
Raspunsuri - Pagina 7
lutoniana spune:
Sa traiasca Maia plimbareata !!!!!!!!!!!!!!!!!!
si mamica ei iubita si emotionata pe care o cred si o imbratisez cu drag
Multa sanatate dovleceilor care nu se simt bine
Dintii astia sunt o nenorocire ii mai ies 2 si lui David, unul a spart, unul urmeaza si vreau sa va spun ca are febra, azi nu a mancat nimic numai niste laptic si acum e 6 jumate si nu a dormit deloc de la 10 dimineata.
Se plimba asa ca un avion prin casa si vrea in brate si cand il iau in brate vrea jos...asa cu arcuiri dinacelea spectaculoase.
In rest nimic nou. Am vazut copilasii Dianei pe care o pup si care sunt foarte frumusei si am vazut ca a bagat capul Adela de dimineata dar nu stiu ce parola vrea ca sa o ajut.
Oare parola de la mailul meu ?
Seara buna tuturor
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
cristina_ana spune:
Buna!
Urez si eu cu mare intarziere La multi ani lui Bruculica cel frumos si Mimikai!
La multe lunite tuturor bebelusilor nascuti astazi!
Monikus, Ioana, Alex, multa sanatate puilor mici!
Irina, am vazut ca m-ai intrebat de Moeciu. Din pacate pe acolo nu prea ai mari posibilitati de distractii. In general pensiunile au si ceva leagane in curte, dar destul de slabut. Locuri de joaca mai mari gasesti la Cheile Gradistei si Vila Bran, care sunt mai aproape. Noi am fost la piscina in Brasov, la Paradisul Acvatic. Am mai fost noi acolo, foarte frumos, au si piscinuta mica de tot pentru copilasi. Imi place ca au si piscine acoperite pentru cand e frig afara si in aer liber. Super!
Si alte locuri de joace suuuuper faine sunt la Breaza si la Campina, se numesc Mitu-Chitu si sunt de departe cele mai faine chestii pe care le-am vazut eu. Daca sunteti in trecere prin orasele respective sa nu le ratati. Au de toate pentru toate varstele, inclusiv pentru bebelusi ca ai nostri.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Am vazut ca Maia a inceput sa mearga singurica! Felicitari fetita frumoasa!
Si Emma merge singurica de doua zile. E mai greu pana se hotaraste sa isi dea drumul, nu stiu de ce ii e frica si se lasa in fundulet, dar si daca prinde curaj merge mult de tot, are echilibru destul de bun. Plus ca astazi a invatat sa se urce singura in patul nostru. Se chinuie, se agata de cearceaf, imp[nge din fundulet si reuseste pana la urma. Astazi cu asta ne-am distrat, ea se urca, eu o dadeam jos si tot asa.
Fetelor, voi ati mai luat legatura cu Fragutza? E bine? I-am trimis astazi un mesaj si nu mi-a raspuns, nici nu stiu daca sa o mai sun sau nu. Sper ca e bine! Fragutzo, daca citesti sa stii ca te pup si sper ca esti bine!!!!!
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Irina, mi-am amintit ca si Andrei a inceput sa mearga singurel! Felicitari!!!!
Daciana, am vazut si eu filmuletele, impresionant cum merge Darius!
Am vazut si poze cu Ebrusca! Ce imi place cum i-ai pus tu bentita cu floricele, sa se vada ca e fetita, chiar daca e tunsulici.
Luci, pup pe Davidelul si sper sa scapati repede de febra!
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Diamar, eu retete foarte faine am gasit pe blogul acesta
http:/reclama ilegala - considera acesta un avertisment/index.html
Are destule cu brocoli. Eu ieri am facut o salata de brocoli cu cascaval si smantana de la sectiunea de salate. O bunatate!
Mada, tu mai pleci la mare?
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Uka, e superba Carinuta in ie!!!!
Eu imi amintesc pe parcurs despre ce am mai citit.
Aaaa, si Maria a Aricelului nu mai am cuvinte!!!! De revista e fetita aceasta!
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Diamar, vad ca nu ma lasa sa postez blogul acela cu retete, oare de ce?
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
Mai, cum naiba sa fac eu ca nu imi incape toata casa in masina, dar parca am nevoie de toate? Ceva sfaturi pertinente gasesc si eu aici?
Luci pupam Davidelu'.
Cristina felicitari pentru pasii Emmei.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
cristina_ana spune:
Raluca, ma bucur ca ai mai scris despre voi, poze nu ne pui? Imi pare rau de tragedia prietenilor tai, e cumplit!
Diana, ai niste copii superbi!
POZE
POZE NOI