Dovlecei in sarbatoare *182*
Raspunsuri - Pagina 9
Iulika29 spune:
buna seara fete dragi!!
Vad ca din ce in ce mai multi puiuti au inceput så mearga..Felicitari!!!
Hepi, mamideandrei, techila va cred ca ati avut emotii cand ati vazut copilasii påsind singurei.Eu m-am emotionat cand l-am vazut pe Bruce stand 3 secunde fara sprijin.
Raluca_u imi pare tare rau ca ai trecut prin momente mai grele.tare mi-ar placea så mai intri så ne povesteti de voi.Ma bucur ca sunteti bine.
Urezi eu La multe lunite trioului vesel Alex, Ana si Rares!!Så cresteti mari puiutilor si så fiti sånåtosi!!
Urez multa sånåtate dovlecutilor bolnaviori.Monikus cum a mai fost azi Rareselu'?
Alex off sper så nu mai påtesti din astea ca uite ce sperietura mare ai tras.Oricum sunt tare nesimtiti ca lasa asa produse de bebei pe raft.
Asa..Noi am taiat motul la baiat ieri.A fost frumos.Nu am putut lua cate poze am vrut eu pt ca tare s-a speriat de blitzul camerei(fara blitz nu merge).Am reusit så luam asa cateva cu mobilul.
Aici aveti cateva pozici.<restul sunt cum el facea fete de speriat sau era plangacios.
De ales a ales de pe tavita banii.Atat de repede s-a repezit la ei de zici ca nu stiu ce jucarie faina era.Apoi a luat patentul si cheile de la masina.S-a repezit din mers si la pix.
Deci e de bine.
Ebru te pupå tare gagicul tau.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
alex25 spune:
Ahaaaa, Uka buna varianta cu nr de tel.
Fragutza
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
cristina_ana spune:
Mai, dar voi cum faceti sa va uitati la dintii bebeilor? Ca asta mica a mea nu vrea sub nici o forma sa deschida gura sau sa ma lase sa umblu cu degetele pe acolo. Eu habar nu am ce dinti sau masele au mai aparut (ma refer la cele mai din spate), ca astia din fatza se vad cand rade. (rade papusa mea toata ziua, vesela lu' mama!) Si e disperata dupa mancare, cum vede ceva de halit face ochii mari si zice pa-pa, pa-pa!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Iulika29 spune:
Nici eu nu am auzit nimic.Acum am deschis tv la stiri.Din cate povestiti s-a intamplat ceva groaznic.
Bruce, minunea noastrå
cristina_ana spune:
Iuliko, am vazut pozicile, ce scump e Bruculica cu codita aceea in varful capului! Si mi-a placut ce a ales, stie baiatul ce e important in viata!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Nici eu nu am auzit nimic.Acum am deschis tv la stiri.Din cate povestiti s-a intamplat ceva groaznic. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+ Bruce, minunea noastrå |
Lasa Iulika, nu te uita la stiri ..mai bine pune un film.
E un super scump super Bruce! Sunteti frumosi cu totii, si nasii, si voi! Distractie in toata regula
Te pupam cu drag!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Iulika felicitari, tare frumos e Brucu.
Cristina cred ca ai luat teapa cu tortul, eu am avut tort de la ei la botez si cumpar frecvent si nu am avut reclamatii, sincer. Am tras cu ochiul si la poze, ai 2 copii minunati, de Emma nici nu mai zic.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
daciana.ilie spune:
vai fetelor, ce-o fi in sufletul mamicilor si familiilor lor ... acum am auzit ca sunt inca 4 in stare f grava cu arsuri pe 50 % din corp, arsuri si pe caile aeriene ... vai dumnezeule cat e de nedrept sa se intample asa ceva unor fiinte abia nascute .... doamne, nu mai pot ... nu mai pot, imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii, cum de se poate intampla asa ceva ? doamne dumnezeul nostru, ajuta-i doamne!
hai sa ne rugam pentru ei fetelor!
"follow ure dreams!"
Iulika29 spune:
Vå multumesc fetelor!
Din påcate am apucat så vad si tare m-am intristat.Ce soarta au avut copilasii.. Eu tocmai din cauza la stiri din astea am renuntat så må mai uit la stiri la romani.Trist!Ma rog så le dea Domnul putere mamicilor så treaca peste tragedia aceasta.
Bruce, minunea noastrå
carinablanca spune:
pur si simplu imi dau lacrimile cand ascult ce sa intamplat la Giulesti. bebelusii si mamicile lor. parca nu mai sunt buna de nimic.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com