Dovlecei in sarbatoare *182*
Raspunsuri - Pagina 10
Dana15 spune:
buna seara dragelor!
Multumim frumos pentru urari!
Alex, Rares, Alexandra si Sonia sa fiti sanatosi puiuti dragi!
Felicitari Andrei si Emma pentru primii pasi!
Il pupam si pe Davidelul..sa iasa repede dintisorii!
M-a impresionat postul lui Diamar in care spunea ca nu stie ce sa se mai faca cu baietelul cel mare:(..imi pare tare rau mami ...citisem candva ca au anumite perioade cand sunt tare greu de stapanit, rebeli si neastamparati (parca varstele pare, gen 2, 4 ani sunt considerate "critice"); va doresc multa, multa rabdare! sunt convinsa ca nu-i un baietel rau si ca doar vrea sa atraga atentia asupra lui; nu stiu daca-i tocmai cea mai buna idee sa-l inscrii la o gradi cu program prelungit...poare ca se va simti exclus, indepartat si situatia s-ar agrava..nu stiu...sper sa gasiti calea cea buna!
Iulika ce bine arati Super Mami! tare mult imi place cum te aranjeaza noua freza...poza in acre Brucu da pupi este de milioane!
va pup dragelor! noapte linistita!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Iulika29 spune:
Diamar sper så gasesti solutia cea mai buna.Imi pare tare rau dar poate totusi e o faza.La ce te referi cand spui program prelungit?
Dana multumesc!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
mary_07 spune:
Nu scriu mult ca ma adancesc si mai tare in lacrimi....Doamne,ajuta-le pe bietele mame! Si pe puiutii care au acum atata nevoie de Tine...
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Ellenuta spune:
buna fetele
nu pot crede in ce tara traim .. e incredibil ce s-a intamplat la giulesti .. ma rog pentru bebelusii ingerasi si pentru parintii lor sa aiba multa putere ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
felicitari dovleceilor umblareti!
bravo maia, emma, andrei!!
ioanna ma bucur ca sunteti bine si nu au aparut complicatii. ce super ca-si ia carol singur canuta si bea apica. destept baiatul!
aricelul ce printesa de vis ai tu! e superba!
alex pfua ce patanie cu cerealele ... imi pare tare rau. spor la bagaje! nici mie nu mi-a intrat indemizatia, luna trecuta am luat pe 18 ... sa stii ca am fost la prosper si am gasit o rochita draguta, sar-mana de pont!
ralucau .. multa putere prietenei tale!
mada ce ceas vrei? am un prieten care se ocupa cu asta .. te pun in legatura cu el?
daciana of tatii astia .. si al meu e "grozav" rau .. vede ca e pe cale sa pateasca ceva si in loc sa actioneze, ii atrage atentia .. de parca anna ar intelege ..
mamideandrei super pensiunea! have fun!
iulik super bruculinul!! si mami a lui e tare tare sexy si frumuoasa! bune alegeri a facut juniorul!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
lutoniana spune:
Eu nu vreau sa ma culc pana nu pup pe Alexutu, Anuta, Rares, Sonia si Alexandra.
M-a chinuit azi David ca pe hotii de cai ma intreb daca asa face Rares in fiecare zi . Glumesc Monikus.
Noapte buna si concediu placut fetelor care pleaca in deplasare
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
alex25 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la proaspata.
Mamideandrei nu eram ocupata cu bagajele, ci cu mandra care vrea sa isi schimbe programul de dimineata si m-a bulversat complet. Ea deobicei o trezeam eu la 6.30, ii dadeam lapticul si pe la 7.30 maxim adormea pana la 9-9.30. Eiiii, dar cum ea e sefa, nu mai vrea neam sa se trezeasca la 6.30 ci undeva in jur de 8 si sa nu mai doarma dupa laptic ci tocmai dupa masa de fructe, adica pe la 11.30....si eu sunt varza, ca de, eram invatata altfel...si azi m-a mancat undeva sa o trezesc totusi la 7 si abia acum la 8.30 am adormit-o, dupa o ora de leganat si ssshhhssiiiittt. Desteapta de mine, na.
Elle ma bucur mult ca ti-am putut fi de folos.
Mai sunt dovlecei care dimineata nu mai dorm dupa masa de lapte?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ioanna81 spune:
buna dimineata
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
mamideandrei spune:
Andrei nu mai doarme de muuuuuult dupa masa de lapte de dimineata! avea o perioada cand dormea dupa masa de fructe, vreo 3 ore (de pe la 10 paa pe la 1 jum 2 ), asta se intampla de la 8 la 10 luni, cand trezirea era la 8; apoi daca a apucat sa se trezeasca mai de dimineata, 6 jum max 7, baga un somn la plimbare, adica de la 9 pana pe la 10 10 jum, si apoi somnul de pranz de la 2 la 4, max 5; apoi somnul de seara pe la 10; 10 jum
ANDREI