Dovlecei in sarbatoare *182*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

buna dimineata

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

neata! inapoi

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Andrei nu mai doarme de muuuuuult dupa masa de lapte de dimineata! avea o perioada cand dormea dupa masa de fructe, vreo 3 ore (de pe la 10 paa pe la 1 jum 2 ), asta se intampla de la 8 la 10 luni, cand trezirea era la 8; apoi daca a apucat sa se trezeasca mai de dimineata, 6 jum max 7, baga un somn la plimbare, adica de la 9 pana pe la 10 10 jum, si apoi somnul de pranz de la 2 la 4, max 5; apoi somnul de seara pe la 10; 10 jum

ANDREI

Mai eu nu discut cu fenomene din astea care dorm 3 ore, ca la noi 1ora juma' este mega recordul. Glumesc, te pup, merci.

Mai, da si-a ales si fi'mea un moment de schimbare a programului de m-a spart, chiar inainte de plecarea la mare.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!
Merci Irina ,iau si eu o cafea,la stare de rau pe care o am nu imi poate face mai mult rau nici cea mai tare cafea din lume .O saimi treaca intr-un final.
De cand ne-am trezit,la 7 fara ceva,Paul zguduie colivia papagalului.Probabil va intrebati cum a ajuns la ea ,ei bine,daca il pun pe jos si vede usile deschise prima directie este usa cumnatului,unde merge si loveste cu jucarii sau cu palma ,iar a doua,dupa ce vede ca nu ii deschide usa,balconul.Pe balcon,e colivia papagalului,un amarat de perus albastru. Zic amarat pentru ca il ciufuleste Paul,deschide colivia si saracul papagal zboara,da o tura prin casa si se intoarce ghici unde .. pe crestetul lui Paul,si el chiuie fericit si incearca sa il prinda sau scutura capul. O sa incerc sa filmez/pozez chestia asta.Odata colivia ramasa goala o scutura PAul,o intoarce cu fundul in sus...nu a mai facut nimeni curat la papagal asa temeinic,cu scuturat tot in fiecare dimineata,pana acum .
Fraguta ma bucur ca ai aruncat un ochi si aici .
Raluci_u condoleante prietenei tale.
Eu citesc zilnic despre progresele puilor nostri si mi se umple sufletul de bucurie,vorbesc despre voi ca si cum ati fi zilnic aici,cu mine,in Constanta.In curand vor merge toti siguri pe piciorusele lor,au dintisori majoritatea,papa,cresc,comunica cu persoanele din jur. Mai citesc si la Ioana semnatura si imi zic " Da,trebuie sa fi facut ceva intradevar minunat ca sa il am pe Paul".Privesc si poze,unde se poate mai arunc un ochi si la pozele de cand era bebelul respetiv mic-mic,chiar poze de la nastere,si imi spun "vai,cat a crescut! Si eu l-am vazut cum a crescut!" Sunt melancolica azi si ma straduiesc sa spun o vorba fiecareia dintre voi,dar nu imi iese,nu am dormit bine ,nu ma simt bine,nu imi vin cuvintele. Haideti ca nu mai bat campi,ma duc la treaba mea ,ca am o gramada .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Alex am luat si din cafeau ta,sa stii .
Ioana neazta si tie !

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=dTh7JhIWXOQ" target="_blank"> Andrei merge

ANDREI

Mergi la inceput

Ellenuta, Cristina

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

ANDREI

ce tare eeeeee super, super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:

ANDREI

vaaaaaiiiiii

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

alex de ce nu o lasi sa doarma cum vrea ea? si te adaptezi tu c msele. de exemplu cand carol se trezesze la 8 primste fructele la 11, legumele la 14.30, iaurtul la 18.30 si laptele de seara in jur de 22 si apoi somn de voie. eu nu l-am trezit niciodata, l-am lasat sa-si faca somnul mai ales ca eu sunt rea de somn si prefer sa fiu lasata sa dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

buna dimineata

Felicitari Andreeeeeeiiii !!!! hehehe, de 2 ori am vazut filmuletul si tot nu stiu ce m-a impresionat mai tare; ca merge Andrei sau cum il iei tu si il pupacesti?! ;

Lali - ia o prajiturica, o ciocolatica ca sa-ti refaci rezerva de energie si cheful de munca ;

ca ne-a reamintit Dana de postul lui Diamar... offf ... eu nu stiu ce sa zic dar ma gandesc ca poate ar functiona ambele variante Dia: o gradi cu program prelungit astfel incat sa ai timp sa te ocupi de cel mic si apoi, spre seara sa ai timp doar pentru el;

Iulika, am vazut si eu pozele voastre aseara - asa un stumph frumos ai tu acolo, seamana si nu seamana cu tine, dar tare frumosi sunteti ; buna alegere a facut Bruculica !

daci

"follow ure dreams!"

Mergi la inceput