Dovlecei in sarbatoare *182*
Raspunsuri - Pagina 12
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 alex de ce nu o lasi sa doarma cum vrea ea? si te adaptezi tu c msele. de exemplu cand carol se trezesze la 8 primste fructele la 11, legumele la 14.30, iaurtul la 18.30 si laptele de seara in jur de 22 si apoi somn de voie. eu nu l-am trezit niciodata, l-am lasat sa-si faca somnul mai ales ca eu sunt rea de somn si prefer sa fiu lasata sa dorm Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
Poveste lunga si grea: pentru ca daca nu dormea dupa lapte vomita, pentru ca daca nu este suficient de odihnita nu manca, pentru ca daca nu dormea dupa mese vomita, pentru ca trebuiau 5 mese pe zi...pentru ca, pentru ca... Acum insa nu mai este cazul, adica nu mai vomita si papa chiar bine, asa ca, probabil o voi lasa in pace.
Si intre mesele astea cand dormea?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Poveste lunga si grea: pentru ca daca nu dormea dupa lapte vomita, pentru ca daca nu este suficient de odihnita nu manca, pentru ca daca nu dormea dupa mese vomita, pentru ca trebuiau 5 mese pe zi...pentru ca, pentru ca... Acum insa nu mai este cazul, adica nu mai vomita si papa chiar bine, asa ca, probabil o voi lasa in pace. Si intre mesele astea cand dormea? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
am inteles!
de obicei se trezesze la 7. dar cand se trezea la 8 nu mai avea somnul de dupa lapte. dormea dupa fructe vreo 2 ore si apoi dupa legme inca vreo 2 si gata
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Lali_mete spune:
Daciana merci,sa stii ca am mancat putina ciocolata chiar cand citeam ,dar nu prea multa,ca si asta imi face rau .Plus ca m-a certat si sotz,mi-a spus ce mi s-a spus si aici candva : ca nu pot schimba lumea... ba pot,daca ma schimb eu si reusesc sa schimb macar un om in bine. Azi sunt naspa rau,stiu.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
mamideandrei spune:
noi am fost un pic afara, dar doar in fata blocului, ca tati a plecat de dimineata cu masina si carutul era in masina ; asa ca am exersat mersul biped, cand singurel , cand cu mami de manute, dar acum s-a incalzit prea tare si nu se mai poate sta afara!
ANDREI
mamideandrei spune:
aaaa, si mi-am adus aminte; am vazut si eu pozele cu Brucu sarbatorit si sunt ; mami, ai un baiat tare dulce, sa-ti traiasca sa fie sanatos si norocos; si poate ceva din obiectele alese se vor adeveri
ANDREI
Lali_mete spune:
Vazut si eu poze uc Brucu si mamica lui adolescenta,pe care imi e ciuda ,in sensul bun bineinteles,pe cat este de senina ,si frumoasa,si "proaspata" ( nu cu sensul de antonim la "expirat",da ?!).
Iar Andrei al mamei lui,ce sa mai zic, si pe mine m-au impresionat pasii,dar mai ales emotia mamei lui care il pupa asa cu foc,ca am inceput sa il pup si eu pe Paul pentru minunatul lucru pe care il face : exista.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
madalina84 spune:
Neatza fetele
ALEX multumim de cafeluta si sa ai distractie placuta la mare
ELLE multumesc din suflet,daca apucam sa citesc mesajul apelam la tine dar ieri am fost in mall si i l-am luat dar data viitoare sigur apelez
CRISTINA ma intrebai de mare,la noi e ca la nimenea,ba mergem in turcia,ba mergem aici,ba turcia ba aici,uite asa am tinut-o toata vara si parca vad ca cine stie ce se intampla.Vine sora-mea pe 6 sept si vrem sa plecam in turcia dar doar noi fetele cu baiatul ca tata nu vrea sa mearga ca fratele lui sta sa moara si ii e frica sa nu se intample chiar atunci.Oricum daca plecam noi femeile ne ducem cu avionul ca gasimt"last minute" destul de ieftin.Imi pare rau ca nu ajung si aici ca stabilisem o intalnire cu Uka
LALI imi pare rau ca ai o stare naspa,sper sa treaca
DACIANA l-am vazut si eu pe Darius cum merge el si se joaca,e minunat
MAMIDEANDREI felicitari si tie pentru pasii lui Andrei,al meu nu vrea sub nici o forma sa mearga,abia paseste cu noi de maini dar se lasa jos si o ia in patru labe si ajunge unde vrea el
IULIKA am vazut si eu pozele,pai cum mai mami sa nu ai un copil minunat la cat esti de frumoasa,poza aia care iti place tie e bestiala,e un frumos Bruce
SELENE ma bucur ca sunteti bine si Ebru a fos fata de gasca
FRAGUTZA ma bucur ca ne-ai dat de veste,sper sa iti revi cat de curand si sa fi alaturi de noi
Atat am retinut,eu ieri am fost in mall sunt reduceri,mi-amcumparat 3 perechi de balerini,da la mine se duc tare repede din cauza protezelor si a modului in care merge se toceste talpa repede,la jolidon aveau reduceri,de fapt peste tot.Iri a fost un cuminte,nu a plans deloc asa ca am tras o tura si prin carefour dar nu mai era nimic la reduceri.
Va las fetelor,poate azi am si eu chef sa fac ceva dar nu prea ma trage inima,sa aveti o zi buna.
mamideandrei spune:
cum fac eu de mancare puiului, ca nu curge apa? au pus afis astia ca o opresc, dar la 11 trebuia sa-i dea drumul, si inca nu curge
ANDREI