Dovlecei in sarbatoare *182*
Raspunsuri - Pagina 13
Iulika29 spune:
Buna dimi!
fetelor m-ati facut så rosesc!Va multumesc pt aprecieri la grasunul meu si multumim pt urari!
Asa ca vb de somnul la bebici..Al meu la 6-6.15 cere lapticul, si daca ma misc repede si nu se dezmeticeste bine din somn adoarme repede inapoi dupå lapte.Daca nu, mai dureaza pana povesteste una alta.apoi la 8 e in picioare de tot.dar la 10-10.30 e rupt de somn.Sper de såpt viitoare så reziste pana la 11 ca atunci il culca la gradi.
Am niste emotii de nu ma vad.Måine e prima zi de 'scoalå.Avem decat 2 ore.Poimane 3 ore.Si as apana marti cand va ramane singurel.De abia astept så ii vad reactia.
Mamideandrei ce minunat e andrei!!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
diamar78 spune:
Salutare!
La noi e un pic mai bine dupa ploaia de aseara asa ca astazi e o temperatura acceptabila.
Bravo Andrei pt curaj.
Dana, .
Iulika, program prelungit inseamna sa stea la gradi pana pe la ora 17, sa doarma si sa manance acolo. Cred ca as putea sa-l iau si mai repede.
Nu stiu daca asta e solutia, el e un copil cu multa energie pe care nu si-o consuma si atunci il apuca pandaliile. Are si o mare calitate, darnicia si sper sa ramana la fel. La noi in familie situatia e un pic altfel din cauza sanatatii sotului si trebuie sa fac asa in cat sa fie bine pt toata lumea.
X-ggg, si te rog sa recitesi un pic inceputul mesajului tau. Nu cred ca trebuie sa judecam pe nimeni pt ca are cine sa ne judece.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Buna dimi! fetelor m-ati facut så rosesc!Va multumesc pt aprecieri la grasunul meu si multumim pt urari! Asa ca vb de somnul la bebici..Al meu la 6-6.15 cere lapticul, si daca ma misc repede si nu se dezmeticeste bine din somn adoarme repede inapoi dupå lapte.Daca nu, mai dureaza pana povesteste una alta.apoi la 8 e in picioare de tot.dar la 10-10.30 e rupt de somn.Sper de såpt viitoare så reziste pana la 11 ca atunci il culca la gradi. Am niste emotii de nu ma vad.Måine e prima zi de 'scoalå.Avem decat 2 ore.Poimane 3 ore.Si as apana marti cand va ramane singurel.De abia astept så ii vad reactia. Mamideandrei ce minunat e andrei!! Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+ Bruce, minunea noastrå |
abia asteptam reactii, impresii
ANDREI
Iulika29 spune:
Diamar påi mami nu stiu cum så spun dar nu e chiar asa rau programul.Påi daca stau bine si ma gandesc asa e aici.Am intrebat de program prelungit pt ca aici nu exista program scurt sau prelungit.Aici asa e normalul.Adica ei lasa copii in jur de 8-9 si ii iau la 16-17.Si asta pt ca sunt zile cand au programe bine stabilite si ori il iei la ora 14 så zicem daca nu la 16 il mai poti lua pt ca sunt plecati sau au diferite activitati de la care e de prefereat så nu ii intrerupi.
Dupå varsta de 3 ani nu ii mai culca.Au activitati peste activitati si mai ales in afara gradinitei.
Apoi cei care merg la scoala dupå terminarea programului stau la joaca inca vreo 2 ore.
Edit: Eu de ex platesc pt 8 ore pe zi.Nu il voi lasa atat decat poate cand va fi mai maricel si se va obisnui.Dar 'tovaråsele' mi-au spus ca atunci cand il voi vedea cat de incantat va fi voi mari programul de la o såpt la alta.
Bruce, minunea noastrå
diamar78 spune:
Sper sa se acomodeze Bruce cu gradinita la fel de bine ca si David.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fragutza spune:
Bun gasit, girls!
Mai, stiu ca e un forum public si fiecare isi poate da cu parerea cum si cand vrea, dar avand in vedere ca ne-am constituit ca un grup foarte unit (dovada tristetea din saptamanile trecute cand erau doua topicuri) ar trebui sa fim mai atente cu emiterea de judecati.
In fond, nu detine niciuna secretul suprem in materiie de crescut si educat copiii. Fiecare isi stie limitele si-ar trebui sa le respectam deciziile.
Mi se pare firesc sa ne spuneam parerile cand sunt cerute, dar sa aruncam cu acuze este foarte, foarte urat.
Xggg
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
citat din mesajul lui x_ggg Sunt pe aici, doar ca am asa o stare proasta. O am de cand am citit ca una dintr noi a luat o anumita decizie dintr-un egoism(scuzati-ma, dar asa simt)crancen... din acel moment nu mi-am gasit cuvintele sa mai zic ceva. |
Of Of Of
Cum era aia ? ma leshi??
Imi pare rau dear ghegheghe ca am provocat neplaceri familiei tale prin anuntarea acestei decizii crunt de egoiste.. E bine ca ai inceput sa vorbesti totusi, dupa atatea zile, copilul trebuie sa auda multe cuvinte, altfel, de unde sa invete ?
Pe mine stii ce nu m-a lasat sa dorm azi noapte? Gandul ca unul sau doi sau trei dintre copiii prietenei mele ar putea fi printre cei morti la maternitate . Adica un lucru crunt. Asta e un lucru crancen, intelegi?
Hai sa nu ducem lucrurile la extrem.. Te doare sufletul de copilul meu? De ce? E cel mai fericit copil din lume, te asigur!
Probabil nu merita sa-ti raspund si sa fiu sarcastica..dar chiar m-am saturat de faze de-astea. Si nu trebuie sa-mi motivez decizia, am facut-o la momentul ala pentru prietenele mele de aici.
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
aricelul spune:
Buna,
Alex bine ca ti-ai dat seama de la ce a inceput totul ... eu ma uit si la iaurt sau branzica cand expira si daca mai are garantie o zi, nu-i mai dau ...dar asa cum zici si tu uneori, din automatism ti se intampla sa nu mai verifici ....ceea ce nu ar trebui sa facem ...
Felicitari Andrei de Mamideandrei si Emma de Cristina_ana pt primii pasi!
Luto pupam , sa iasa repede dintisorul!
Am reusit in cele din urma sa vad si eu pozele Dianei ... cu super baieteii, iar cel mic are niste ochi albastrii ....si mi-am adus aminte si de frumoasa noastra turcoaica, care arata tare bine asa bronzulici si tunsa scurt
Multumim si Carinablanca, Diamar, Diana, Selen, Alex, Mamideandrei, Monikus, Anamaria, Cristina_ana, Ellenuta
Doamne Uka, acum am ajuns la postarea ta ....off sper sa fie bine bebelusul internat ... multa sanatate ! Am vazut si eu aseara tarziu ce s-a intamplat si pur si simplu m-am ingrozit.
Iulika sa-ti traiasca baietelul cel fara mot , poza cu voi doi e superba! Poate il invata Alex ceva din tainele reparatiilor, avand in vedere optiunile alese.
Alex nici Maria nu mai adoarme dupa lapte, ba mai mult de cateva zile nici dupa masa de fructe ...de ex azi inca nu s-a culcat pana la ora asta, chiar daca s-a trezit pana in 8.
Mamideandrei am vazut filmuletul .... bravooooooo !!!
Aseara am sarbatorit-o pe nasa noastra de cununie (o prietena de-o seama cu noi) si ne-a dat o veste foarte buna ... o sa avem un nasic/a care o sa vina pe lume, in zilele imediat urmatoare, dupa Daniella ... ma bucur tare mult pt ei.
_
Maria (28.08.2009)
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Bun gasit, girls! Mai, stiu ca e un forum public si fiecare isi poate da cu parerea cum si cand vrea, dar avand in vedere ca ne-am constituit ca un grup foarte unit (dovada tristetea din saptamanile trecute cand erau doua topicuri) ar trebui sa fim mai atente cu emiterea de judecati. In fond, nu detine niciuna secretul suprem in materiie de crescut si educat copiii. Fiecare isi stie limitele si-ar trebui sa le respectam deciziile. Mi se pare firesc sa ne spuneam parerile cand sunt cerute, dar sa aruncam cu acuze este foarte, foarte urat. Xggg Pentru puiul tau |
Mami, imi e tare dor de tine!Hai zi-ne ca au mai fugit din norii aia urati.
Nu te mai consuma mami cu ce mai scriu fetele pe aici.Nici mie nu mi-a plåcut ce a scris X_ggg.Må gandesc ca nu are o zi tocmai buna ca altå explicatie nu ii gasesc.
Bruce, minunea noastrå