Dovlecei in sarbatoare *182*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Sunt pe aici, doar ca am asa o stare proasta. O am de cand am citit ca una dintr noi a luat o anumita decizie dintr-un egoism(scuzati-ma, dar asa simt)crancen... din acel moment nu mi-am gasit cuvintele sa mai zic ceva.

Of Of Of
Cum era aia ? ma leshi??

Imi pare rau dear ghegheghe ca am provocat neplaceri familiei tale prin anuntarea acestei decizii crunt de egoiste.. E bine ca ai inceput sa vorbesti totusi, dupa atatea zile, copilul trebuie sa auda multe cuvinte, altfel, de unde sa invete ?

Pe mine stii ce nu m-a lasat sa dorm azi noapte? Gandul ca unul sau doi sau trei dintre copiii prietenei mele ar putea fi printre cei morti la maternitate . Adica un lucru crunt. Asta e un lucru crancen, intelegi?

Hai sa nu ducem lucrurile la extrem.. Te doare sufletul de copilul meu? De ce? E cel mai fericit copil din lume, te asigur!

Probabil nu merita sa-ti raspund si sa fiu sarcastica..dar chiar m-am saturat de faze de-astea. Si nu trebuie sa-mi motivez decizia, am facut-o la momentul ala pentru prietenele mele de aici.

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

pupam bebelusha fericita si mami implinita

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Azi ma simt mai ok...e racoare afara si asta ma face sa astept cu nerabdare toamna

La multe lunite sarbatoritilor de ieri si azi

Irina,ce dulce e Andrei,imi e asa drag de ei cand ii vad cum ezita la inceput si apoi isi dau repede drumul.Pupam mergaretul bulanos

Felicitari si celorlalti dovlecei mergareti

Iulika,superbe pozele sunteti o familie tare frumoasa iar bebica de pe drum o va intregi .
Deci SuperBrucu merge la gradi bafta puiule!!! Ti-a pregatit mami hainutele si ghiozdanelul?

Diamar,te inteleg partial...si Alex mai are crize,dar le pun pe seama faltului ca mi l-au "stricat" ai mei cand stateam impreuna.I-au permis multe,ca deh,e primu' nepot si cum nu i se faca toate pe plac (mai ales mama,pt a o iubi Alex )...In fine,poveste lunga...
Te si sper sa gasiti cea mai buna solutie.

Eu,personal,optez pt gradi normala...din moment ce stau acasa (pt inca vreo 1-2 ani) vreau sa petrec cat mai mult timp cu ei .

Adela,m-am bucurat tare mult sa te vad! Ce mai fac fratiorii? Abia astept sa mai intri

Revin,ma duc sa termin ciorbica

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:

Citat:

Sunt pe aici, doar ca am asa o stare proasta. O am de cand am citit ca una dintr noi a luat o anumita decizie dintr-un egoism(scuzati-ma, dar asa simt)crancen... din acel moment nu mi-am gasit cuvintele sa mai zic ceva.

Of Of Of
Cum era aia ? ma leshi??

Imi pare rau dear ghegheghe ca am provocat neplaceri familiei tale prin anuntarea acestei decizii crunt de egoiste.. E bine ca ai inceput sa vorbesti totusi, dupa atatea zile, copilul trebuie sa auda multe cuvinte, altfel, de unde sa invete ?

Pe mine stii ce nu m-a lasat sa dorm azi noapte? Gandul ca unul sau doi sau trei dintre copiii prietenei mele ar putea fi printre cei morti la maternitate . Adica un lucru crunt. Asta e un lucru crancen, intelegi?

Hai sa nu ducem lucrurile la extrem.. Te doare sufletul de copilul meu? De ce? E cel mai fericit copil din lume, te asigur!

Probabil nu merita sa-ti raspund si sa fiu sarcastica..dar chiar m-am saturat de faze de-astea. Si nu trebuie sa-mi motivez decizia, am facut-o la momentul ala pentru prietenele mele de aici.

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Sigur.

O zi buna tuturor.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Of Of Of
Cum era aia ? ma leshi??

_

Sigur.

O zi buna tuturor.

Catalina,facem ce facem si incepem iar? Mai nene,dar chiar nu se poate sa ne vedem de treaba nostra fiecare si sa nu mai judecam atunci cand nimeni nu ne cere parerea?Eu nu accept nici din partea maica-mii astfel de apostrofari.Asta sunt ,asa ma cheama,nimeni pe pamant nu stie mai bine decat mine ce ii trebuie copilului meu!Scurt.
Uka,te pup,sa-ti traisca frumusetea si sa nu te temi ca nu iei cele mai bune decizii pentru copilul tau!

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Hepi,buna!Am uitat sa-ti zic ca mancam deja Lactana 3!pup pe Maia.

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Uka, ne rugam pentru copilashii prietenei tale, de faptpantru toti copilashii si mamicile lor care au trecut prin clipe groaznice; sanatate, sanatate, si iar sanatate; si Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei 4 bebelusi care au mers la ingeri mult prea devreme

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Eu nu inteleg de ce va aprindeti asa. Ok, fiecare ia ce decizii vrea, eu nu am "apostrofat" pe nimeni, iar cuvantul "egoism" exista chiar in mesajul respectiv. Asa cum la orice situatie spunem: uite, eu cred ca asa, sau altfel asa am spus si eu ca mi-a creat o stare proasta respectivul mesaj. Nu am scos de la mine niciun cuvant. Si cu asta inchei acest subiect, nu va faceti griji, eu chiar nu revin la el.

O zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Uka,te mami!

Elle,am tot uitat sa te intreb,cum ati renuntat si noaptea la pampers?
Noi nici la somnul de la amiaz nu dormim fara pampers...l-as lasa fara, dar cu siguranta nu se va trezi sa ceara olita .

Mai avem o veste buna...am trecut la lapte de vacuta!Vacuta adevarata,din-aia crescuta cu fan si scoasa la pasune

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

Mergi la inceput

Fraguta,te imbratisez mami si ma rog sa treaca norii negri .Pupam pe Natalix

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Uka,te mami!

Elle,am tot uitat sa te intreb,cum ati renuntat si noaptea la pampers?
Noi nici la somnul de la amiaz nu dormim fara pampers...l-as lasa fara, dar cu siguranta nu se va trezi sa ceara olita .

Mai avem o veste buna...am trecut la lapte de vacuta!Vacuta adevarata,din-aia crescuta cu fan si scoasa la pasune

_

si il dai ca atare, fiert? sau il mai diluezi cu apa? asa mai auzisem

ANDREI

Mergi la inceput