Dovlecei in sarbatoare *182*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fete dragi!

Iulika ce a crescut Bruce si ce dragalas e! Si ce bine arati!

Mamideandrei felicitari pentru primii pasi! La fel si Emma...bravo puiuti umblareti!
Isabela sta singura in picioare de cateva zile dar inca nu si-a dat drumul. Sper sa o faca in curand.

Alex...bine ca a trecut cu bine episodul Zeinei. Si noi tot cereale Holle mancam. Si le mai combinam cu cele de la Topfer. Mda...strategii de marketing...sa se scape de marfa oricum...ce conteaza ca e ptr copii? Eu una le-as face reclamatie la OPC...poate se invata minte.

Am intrat foarte decisa sa spun ca sustin ideea Fragutei ca nici una nu detinem adevarul suprem si nici metoda perfecta de a creste un copil. Mai ales cele care suntem la prima experienta de acest gen!
Imi pare rau ca iarasi avem o polemica...adica o furtuna inutila intr-un pahar cu apa! Cred ca fiecare e perfect capabila sa ia decizia cea mai buna pentru ea si mai ales pentru copilul ei. Eu una nu cred ca e bine sa judecam faptele celorlalte mai ales ca nu stim detaliile situatiilor povestite aici pe forum. Prin prisma asta X-ggg probabil si eu sunt o mama denaturata ca ma gandesc sa imi intarc copilul si mai ales ca am tupeul sa o las cu bunicii 15 zile, in septembrie.
Cred ca e important sa incercam sa ne intelegem una pe cealalta si mai ales sa ne sustinem! Nu sa ne judecam, jignim, suparam...eu cred ca avem parte destul de asta in viata reala!

Si in alta ordine de idei...mie efectiv mi s-a facut rau aseara cind am vazut ce s-a intimplat la maternitatea Giulesti. E tragic si revoltator...nu ma pot gandi decit la bietele mame ramase fara copilasi. Noaptea trecuta am dormit cu fiica-mea in brate. Toata noaptea...ceea ce nu s-a mai intimplat pina acum.

Va , o zi frumoasa si racoaroasa va doresc, la Cluj sunt doar 25 de grade!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07
Mai avem o veste buna...am trecut la lapte de vacuta!Vacuta adevarata,din-aia crescuta cu fan si scoasa la pasune

super, super cum i-l dai? ca atare sau in mancarica. diseara o sa ii dau si eu prima data. vroiam sa-i fac gris cu lapte.

apropo de lapte de vaca la kaufland au pus o toneta cu lapte proaspat de la o ferma din giurgiu. costa 3lei litrul si 0.5 lei flaconul. eu nu beau lapte dulce ca nu-mi place dar sotul a decretat ca e hiper-mega bun

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ma uitam ca vitica la poarta noua sa vad de ce s-a suparat iarasi lumea....noroc cu Uka care a citat din mesajul respectiv, pentru ca vad ca s-a sters intre timp.

Mai oameni buni, de ce trebuie sa ne dam cu parerea asa aiurea, si sa aruncam vorbe grele cand nu e cazul. FIECARE STIE CEL MAI BINE CE ESTE OK PENTRU COPILUL LUI SI IA CELE MAI BUNE DECIZII PENTRU EL. Hai sa terminam prostiile astea...ne uitam, citim, nu ne convine, zicem ceva in gandul nostru si trecem mai departe, eu zic ca asa e cel mai diplomat si cel mai sanatos.

Hai va pup.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

de unde luati voi aceste cereale holle? ca eu incarrefour, kaufland, mega image nu am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Irina,l-am diluat o saptamana cu lapte praf, 25%,50,75 iar apoi simplu,fara nimic.
Ii place la nebunie,bea mai mult decat inainte
Nici nu am avut reactii adverse

Am editat pt Ioanna : combinat cu gris sau orez,am inceput de vreo 2 luni sa-i dau lapte de vaca. Dar acum am inlocuit de tot laptele praf
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

super, super cum i-l dai? ca atare sau in mancarica. diseara o sa ii dau si eu prima data. vroiam sa-i fac gris cu lapte.

hai ca mi-ai facut pofta!
tot din ala prestez si eu diseara! si cu putina banana, pentru aroma! ; azi i-am servit niste cartofi si dovlecei cu sos si multe ierburi uscate, nu va zic cum au iesit

ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Irina,l-am diluat o saptamana cu lapte praf, 25%,50,75 iar apoi simplu,fara nimic.
Ii place la nebunie,bea mai mult decat inainte
Nici nu am avut reactii adverse

Am editat pt Ioanna : combinat cu gris sau orez,am inceput de vreo 2 luni sa-i dau lapte de vaca. Dar acum am inlocuit de tot laptele praf
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

stai ca eu nu pricep. cum adica??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Techila pentru Stefan de la Isabela.

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:

de unde luati voi aceste cereale holle? ca eu incarrefour, kaufland, mega image nu am vazut.

Doar la Gima am gasit eu.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:

hai ca mi-ai facut pofta!
tot din ala prestez si eu diseara! si cu putina banana, pentru aroma! ; azi i-am servit niste cartofi si dovlecei cu sos si multe ierburi uscate, nu va zic cum au iesit

ANDREI

hihi ce tare. eu acum am pe foc dovlecei cu brocoli si sos la sfarsit cred ca pun si ceva smantana, sa vedem.

banana eu nu pot sa ii dau ca nu ii place nici de frica asa ca poate pun ceva piersica

Mergi la inceput