Dovlecei in sarbatoare *182*
Raspunsuri - Pagina 16
anamaria1979 spune:
Buna ziua.
Am o prietena care a nascut la Giulesti si acum a fost transferata la Filantropia cu tot cu fetita. Sunt k amandoua dar mama este in stare de soc era acolo in momentul declansarii incendiului. Am inteles de la sot ca vrea sa plece acasa desii fetita a facut un icter fiziologic normal pana la urma. Taticul mi-a spus ca a fost ceva de groaza nu avea cuvinte sa povesteasca in fine tot ce isi doreste este sa isi i-a fetele sanatoase acasa. Pentru ceilalti bebelusi si parintii lor ce mai putem spune.
Am o stare foarte nasoala iar problemele reale in viata sunt tragediile ca cele de la Giulesti.
vik-cj spune:
Ioanna...ale noastre cereale vin de la Viena, dar la Cluj se gasesc la Casabio (vezi ca au si site, le poti comanda). Prin supermarketuri nu am vazut niciun produs Holle. Doar la Real ceva Organix-uri, inclusiv cereale.
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
hai ca mi-ai facut pofta! tot din ala prestez si eu diseara! si cu putina banana, pentru aroma! ; azi i-am servit niste cartofi si dovlecei cu sos si multe ierburi uscate, nu va zic cum au iesit ANDREI |
Deci, ca sa fie clar, de fiecare data cand scrii despre astfle de bunatati, daca vrei sa nu fii pedepsita aspru, vei scrie si reteta....s-a inteles???
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
mai, eu am pus mirodenii www.casabioeco.ro/magazin/condimente-mirodenii/belsug-de-mirodenii-dulce-100g" target="_blank"> din astea , plus busuioc si f putin cimbru , nu va dati seama ce iese
ANDREI
Ioanna81 spune:
Alex, Cecilia
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
mary_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
stai ca eu nu pricep. cum adica?? Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine! |
zi-mi ce iti e neclar,sa stiu ce sa explic
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
anamaria1979 spune:
Fraguta eu vreau sa comand tortul de anisor la cofetaria Alice de pe Mihai Bravu. Am o colega de servici care i-a tot laudat si sincer site-ul lor m-a convins. Acum nu prea imi dau seama cum sunt scorurile comparativ cu alte cofetarii.
diamar78 spune:
Mary, zici ca e frumos la Geoagiu? Au modernizat strandul? Si eu i-am dat un biberon de lapte de vaca nediluat dar m-a speriat cumnata care mi-a spus ca al ei a facut o enterocolita dupa ce i-a introdus laptele de vaca si am renuntat. Bine, el mananca branza din lapte de vaca si cerealele le fac tot cu lapte de vacuta dar asa simplu nu i-am mai dat.
Sa vedeti ce dragut e puiul meu, cand bat mingea de pamant incepe sa sara si el. Si mai nou a descoperit ca-i place si sa danseze.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
mamideandrei spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Deci, ca sa fie clar, de fiecare data cand scrii despre astfle de bunatati, daca vrei sa nu fii pedepsita aspru, vei scrie si reteta....s-a inteles??? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
deci: se iau doi cartofi si 2 dovlecei , se curata , se spala bine (cu apa plata, ca la mine n-a curs apa azi ) si se taie cubulete; intr-o cratita cu capac si pune o lingura de ulei de masline, se pun legumele, se amesteca cu condimentele scrise mai sus, apoi se pune putin bulion si se completeaza cu apa pana sunt aproape acoperite legumele; se pune capacul si se lasa sa fiarba asa inabusit vreo jum ora; rezultatul? nu mai pun filmuletze ca ma excludeti de tot d-aci!
ANDREI
Ioanna81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mary_07
zi-mi ce iti e neclar,sa stiu ce sa explic Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
sunt tutesa, stiu cum adica 25% apte praf, restul lapte? raportat la ce? adica ai pus 200 ml lapte praf si 800 ml lapte de vaca pentru a iesi un litru? de exemplu!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!