Dovlecei in sarbatoare *182*
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Fraguta eu vreau sa comand tortul de anisor la cofetaria Alice de pe Mihai Bravu. Am o colega de servici care i-a tot laudat si sincer site-ul lor m-a convins. Acum nu prea imi dau seama cum sunt scorurile comparativ cu alte cofetarii. |
la Alice am facut si eu tot felul de torturi pana acum. si prajituri... sunt super bune, sunt proaspete si nici nu erau foart scumpe, parca
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
mary_07 spune:
Ioanna,bun,o luam matematic .Ii dau sa bea 240 ml lapte in sticluta,din care 210 lapte praf (7 masuri) si 30 ml lapte de vacuta.Asa am facut 2 zile,apoi inca 2 zile i-am dat 120 lapte praf + 120 lapte de vaca. Ultimele 2 i-am dat 210 ml lapte de vaca si 30 lapte praf.
Asta a fost tot...de atunci bea numai lapte de vaca simplu.
Sper ca am fost explicita
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui mary_07 Ioanna,bun,o luam matematic .Ii dau sa bea 240 ml lapte in sticluta,din care 210 lapte praf (7 masuri) si 30 ml lapte de vacuta.Asa am facut 2 zile,apoi inca 2 zile i-am dat 120 lapte praf + 120 lapte de vaca. Ultimele 2 i-am dat 210 ml lapte de vaca si 30 lapte praf. Asta a fost tot...de atunci bea numai lapte de vaca simplu. Sper ca am fost explicita Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
am pricept acuma! sunt batuta in cap, stiu
esti foarte draguta ca mi-ai explicat mai ca la prost, asa
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
lutoniana spune:
La gradi la David le da sa bea la o gustrae laptic, asa in cutii mici de prichindei cum sunt cutiile acelea cu pai de suc. Si cand am completat eu miile de fise atunci la inceput am spus ca el bea apa si san. Si de cate ori mergeam sa iau copilul acasa imi arata ce s-a jucat si ce a mancat si scria acolo ce manca si apa.
Si intr-o zi era scris lapte. Si s-a inrosit tipa la fata si a sters repede cu pixu si a trecut apa.
Eu nu am facut caz din asa ceva dar sunt sigura ca i-au dat lapte ....cu toate ca ea a zis ca doar a scris gresit.
Si as vrea sa stiu si eu de la mamicile cu experienta de ce se produce lapte praf pt copii mai mari de 1 an daca pot bea lapte normal.
Stiu ca cel praf e plin de fier care le trebuie lor foarte mult pt dezvoltarea creierului dar in afara de asta ?
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Buna ziua. Am o prietena care a nascut la Giulesti si acum a fost transferata la Filantropia cu tot cu fetita. Sunt k amandoua dar mama este in stare de soc era acolo in momentul declansarii incendiului. Am inteles de la sot ca vrea sa plece acasa desii fetita a facut un icter fiziologic normal pana la urma. Taticul mi-a spus ca a fost ceva de groaza nu avea cuvinte sa povesteasca in fine tot ce isi doreste este sa isi i-a fetele sanatoase acasa. Pentru ceilalti bebelusi si parintii lor ce mai putem spune. Am o stare foarte nasoala iar problemele reale in viata sunt tragediile ca cele de la Giulesti. |
Eu tot nu am nici o veste despre tripleti ...
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
Uka ai spus ca numai unul era incubat,ceilalti doi erau tot in salon cu el? Mamicii nu ii spune nimeni nimic?
Of ca numai la copilasii de acolo ma gandesc de aseara, si ma simt neputincioasa si nu pot decat sa las lacrimile sa curga. Suntem atat de mici incat nu putem face nimic. Nu am deschis tv-ul de cateva oe pentru ca nu as mai putea sa privesc durerea acelor parinti.Am citit la subiectl deschis la "generale" despre explozie,ca ministrul sanatatii multumea in stanga si in dreapta,se felicitau unii pe altii pentru ca si-au facut celellalte spitale treaba si au preluat copilasii si mamicile.Un asemenea om,dupa parerea mea,ar merita pus la zid si impuscat. Mai spuneau mamicile de acolo ca a transmis "in ultimul rand condoleante familiilor pentru acest caz nefericit". Imi este ciuda pe mine ca nu imi gasesc cuvintele,imi este ciuda ca nu pot face nimic,ca cei care vad aceste nereguli de peste tot din tara nu fac nici o reclamatie,si imi mai este ciuda ca cei care totusi le fac ,nu prea au cui sa se adreseze,ca toti se apara intre ei. Eu am vrut sa ii fac reclamatie moasei care mi-a cusut epiziotomia pentru ca nu mi-a spus ca am avut vaginul rupt si m-am dus la control la 6 saptamani,nu la doua cum ar fi trebuit, dar nu am stiut unde si nici nu m-a lasat familia,"ca oricum nu rezolv nimic " .Cand am intrebat-o pe moasa cum o cheama,ca nu avea nici un ecuson, m-a intrebat de ce vreau sa stiu. Cand a fost internata mama mea in spital am intrebat ce medic o are in grija si mi-au spus numele anestezistului. Cand o cautam ca nu stiam daca e la morga sau inca in spital ma intrebau ce dr a internat-o.ma intrebau aceleasi dobitoace care m-au trimis la acel om. Of ca mi-au rascolit toate.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
alex25 spune:
Aloooo, alooooo, aloooooo.....e cineva aici?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
carinablanca spune:
Buna fetelor,
sarbatoritilor de azi
Noi suntem bine. Eu sunt marcata in continuare de drama de la Giulesti. Acestea sunt intradevar probleme.
Va pup si sper sa revin mai bine dispusa.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
x_ggg spune:
citat din mesajul lui alex25 Aloooo, alooooo, aloooooo.....e cineva aici? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Eu sunt aici.
Te pot ajuta cu ceva? O reteta noua?
De la mine nu, al meu mananca prin rotatie ciorba de pui, de vita, de legume. Uneori mai groasa, ca piure.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Lali_mete spune:
Si eu sunt pe aici ,ma topesc incet-incet de caldura .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania