Dovlecei in sarbatoare *182*
Raspunsuri - Pagina 4
diana_n spune:
Daciana, zi-i sotului tau ca de acum incepe greul. Nu glumesc, pana la aprox. 2 ani copilul stie ca vrea, dar nu stie cat poate, isi baga degetelele peste tot. Intre 2 si 3 ani sunt cele mai mari bubu, ca de acum e mai inalt, mai greu, cade mai puternic. Dupa 3 ani e mai usor, deabia atunci te poti relaxa putin, iar dupa 4 ani linistea din camera lui nu inseamna decat ca se joaca in liniste .
Deci, 1 an de zile stati cu ochii pe el continuu.
Am auzit o chestie oribila de la o prietena care era nanny la o familie cu 3 copii. Parintii ii punea piedica celui mic pe la varsta asta ca sa se sperie si sa nu mearga pana la 18 luni. Banui ca nu din rautate, ci doar din considerente practice, dar totusi, sa subminezi increderea copilului in halul asta...
mamideandrei spune:
buuun! deci intai de toate, ziua buna!
am recuperat in mare, si vreau sa zic ca mi-ar ramas pe retina pozele Carinosului, si din noua colectie toamna/iarna si de la sarbatorirea a 11 lunite, pe Cristina am vazut-o la Moeciu , si pe Maria de Aricel; va pup pe toate; mai am de vazut pe Darius si evanghelistii, dar mai tarziu un pic, rog sa nu se supere pe mine
Cristina cateva precizari despre locuri de joaca pentru copii si piscina in aer liber unde ati prestat voi, se poate? dau o bere rece, sau un vin fara apa!; caci si noi vom merge in Moeciu pentru sarbatorirea fericitului anisor aici , intr-un final m-am hotarat dupa n-spe mii de cautari, telefone, e-mailuri , incat spusesem ca daca azi pana la 2 nu gasesc cazare, nu mai plecam nicaieri , dar Doamne Doamne e acolo sus si ne iubeste
Ioanna, bine ca a trecut episodul urat; cum mai sunteti azi? si Da, Andrei a avut un episod urat tot de la ficatei, doar ca la el a fost febra mare 39.1 seara, mancase la pranz ficateii, apoi a doua zi dimineata un scaun diareic, si de marti dupaamiaza cele multe si urate bubite, ca nici nu vreau sa-mi amintesc! si am fost cu el la 2 medici, de fam si dermato, si ambii mi-au spus indigestie, intoleranta la ceva ce mancase (resp ficatei )
Hepi felicitari pentru primii pasi ai Maiei; iti inteleg emotia
Monikus, voi cum mai sunteti? si la multe lunite pentru Rares! si pentru toti dovleceii sarbatoriti azi
Selen, Alex
si sa va spun ca si noi de ieri am inceput sa pasim singurei? totul a inceput vineri seara, dar la fel am zis ca e o intamplare si 2 pasi nu se pun , si ieri eram la strabunica in casa la racoare, care e Marie draga , cu sora mea, sotz, cumnat, si mama siiiii a inceput Andreiul meu sa mearga de la unul la altul cu o bucurie de nedescris; si a fost doar o intamplare, azi de orice era sustinut, daca il chemam la mine, venea fuga-fuga, ca el asa vrea, nu incet, sa fie sigur pe unde calca, nu dom'le el direct fuge
ANDREI
daciana.ilie spune:
"follow ure dreams!"
monikus spune:
Buna fetele,
Am intrat un pic ca sa dam binete tuturor si sa multumim pt grija voastra.
La multe lunite sarbatotilor zilei Iulia, Ioana, Sonia, Ana, Alex, Denis si bineinteles baietelului meu.
Sa spun si eu doo vorbe:
Hepi multumesc tare mult pt gestul tau.
Diamar, Selen, Ioana, Alex, Mada, Mary, Raluk, Dana, Elle, Daci, Lali, Luot, Mimika, Aricelul, Liliac, Suede, Vik, Carinablanca, multumim tare mult pt gandurile bune.
Bravo Maia. Felicitari Hepi pt fetita curajoasa.
Ioana ai baiat mare, face la olita (al meu urla pe olita), bea singurel apica (al meu de cand cu gatul asta rosu urla cand vreau sa ii dau apa). Felicitari mami.
Alex si al meu face mai des decat de obicei in ultima vreme dar tare asa ca deja numa mai agit. Si eu schimb in medie 10 pampersi pe zi. Au fost zile si cu 13. Asta e scorul cel mai mare.
Mada la multi ani sarbatoritilor.
Aricelul am reusit sa vad pozele cu Maria. Foarte frumoasa e. E data cuiva?
Carina eu ii dau 4 ml de nurofen si 5ml de panadol.
Alex si mie mi-au venit banii cu 15% mai putin.
Ioana tare imi pare rau ca ati avut iar probleme.
Sa va zic si de noi. Am avut 3 nopti de cosmar. Ramane sa vedem la noapte. Oricum mergem spre bine. Bubitele se estompeaza deja si Rares a inceput sa mai inghita cate ceva. Deci e spre bine. Sper sa nu mai ne confruntam cu asa ceva ca tare greu e. Am plans zilele astea de neputinta cum nu am mai facut-o de mult timp. Oricum suntem increzatori ca vom putea pleca mircuri la Botosani sa facem cunostinta cu Rareselul Catalinei.
Va pupam pe toate si va invitam la o felie de tort bio si ne-bio , cum doreste fiecare.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
Raluca imi pare rau pt pierderea celui drag. Ma bucur insa ca sunteti bine.
Irina si felicitari pt pasi. La mai multi.
Fug sa culc copilul si sa incerc sa dorm si eu un pic pt ca nu mai am vlaga de la caldura si oboseala si ma mai asteapta si un drum de 12 ore cu masina miercuri.
daciana.ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_n Daciana, zi-i sotului tau ca de acum incepe greul. Nu glumesc, pana la aprox. 2 ani copilul stie ca vrea, dar nu stie cat poate, isi baga degetelele peste tot. Intre 2 si 3 ani sunt cele mai mari bubu, ca de acum e mai inalt, mai greu, cade mai puternic. Dupa 3 ani e mai usor, deabia atunci te poti relaxa putin, iar dupa 4 ani linistea din camera lui nu inseamna decat ca se joaca in liniste . Deci, 1 an de zile stati cu ochii pe el continuu. |
eu ii tot explic ... toate cele, Diana si ajung la concluzia ca sunt de fapt mama de doi baieti ... ... aseara se mai scuza inca ca el "i-a spus ca face buff", de asta mai sunt inca suparata pe el pt ca daca ar fi admis ca a gresit si as crede ca-si corecteaza atitudinea, as fi lasat-o si eu balta de aseara ...
cat despre ce povesteti tu ... horor ... eu cred ca asa parinti ar tb decazuti din drepturi ... nu poti face ceva pt copilul acela?
Ioana apropo de muscatul de beregata ... doamne, si eu reactionez la fel, chiar si pentru lucruri care par mai mici si mai nevinovate ... chiar ma gandeam ieri cat de mult s-a schimbat viata mea, de fapt la cat de mult s-au schimbat optiunile mele ... inainte de a-l avea pe Darius credeam ca voi fi dintre persoanele care nu-si vor neglija sotul pentru un copil ... si acum sunt momente in care-mi consider sotul un "om" care-i face rau copilului meu ... cred ca sunt dusa tare
daci
"follow ure dreams!"
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daciana.ilie aseara se mai scuza inca ca el "i-a spus ca face buff", daci "follow ure dreams!" |
vai de capul meu.
daciana.ilie spune:
condoleante Raluca ; si noi trecem acum prin ceva similar dar vi-am spus cred ca a murit o prietena de-a mea dupa un an de suferinta din care ultimele luni groaznice ... din "fericire" nu au copii; incercam si noi sa ne obisnuim cu ideea ... noi iesim in aceeasi formula de cativa ani ... si ea lipseste ... si sotul este este singur, absent si pustiit ... greu, tare greu ...
daci
"follow ure dreams!"
daciana.ilie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
vai de capul meu. |
idem .... nici ca as putea-o reda mai bine ....
daci
"follow ure dreams!"
alex25 spune:
Vai fetelor, am niste nervi de nu mai pot, trebuie sa va povestesc si voua ca sa aveti grija.
Ceva mai devreme s-a trezit mandra din somn si dupa catev minute observ ca a facut kk. Al doilea pe ziua de azi, dupa ce dimineata totul fusese ok. Cand ma duc sa o schimb, stupoare, iar aproape diaree. Bun, zic hai sa ma gandesc ce am schimbat in alimentatie sa vad daca poate fi asta buba. Singurele nou introduse dupa zilele trecute erau cerealele de la Holle pe care i le puneam in mod obisnuit in fructe si care contin si gluten. Zic, HOPA, o fi de la gluten. Ma duc totusi pana la cutia de cereale, nu stiu de ce, dar cand ma uit pe ea mai atent, ce sa vad : termen de garantie 15.08.2010....am zis ca imi vine rau. Cerealele sunt luate de la Gima (singurul loc unde se gasesc cerealele de la Holle) saptamana trecuta. MAI, CUM NAIBA E POSIBIL ASA CEVA?????? Cum pot nenorocitii astia sa vanda ceva ce expira dupa cateva zile, mai ales pentru bebelusi. Eu obisnuita cu cutiile de cereale de la Nestle sau Milupa care expira toate in 2011 nici nu ma mai uitam la termenele de garantie....asa imi trebuie. ASA CA MARE ATENTIE LA TERMENELE DE GARANTIE!!!!!
Sper sa fie de la asta, ca altfel mor aici.
Sa nu va mai zic ca am cumparat 3 cutii de cereale diferite si toate expira pe 15.08.2010....bravos!!!
Later edit: bineinteles ca esti aceeasi cutie de cereale pe care am desfacut miercurea trecuta si din care papa si la primele semne de diaree de la sfarsitul saptamanii.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!