Dovlecei in sarbatoare *182*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

e clar ca barbatii nu empatizeaza in acelasi mod. eu m-am convins acuma ca ei nu realizeaza si nu traiesc la fel de intens ca si noi. imi iubesc sotul cu pasiune, as face orice pentru el, ma ajuta enorm, enorm, enorm si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca este asa cum este si ca sunt asa de norocoasa DAR are momente cand il vad ca e fluturas! si ca se uita la mine foarte curios cand ii atrag atentia

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Vai fetelor, am niste nervi de nu mai pot, trebuie sa va povestesc si voua ca sa aveti grija.

Ceva mai devreme s-a trezit mandra din somn si dupa catev minute observ ca a facut kk. Al doilea pe ziua de azi, dupa ce dimineata totul fusese ok. Cand ma duc sa o schimb, stupoare, iar aproape diaree. Bun, zic hai sa ma gandesc ce am schimbat in alimentatie sa vad daca poate fi asta buba. Singurele nou introduse dupa zilele trecute erau cerealele de la Holle pe care i le puneam in mod obisnuit in fructe si care contin si gluten. Zic, HOPA, o fi de la gluten. Ma duc totusi pana la cutia de cereale, nu stiu de ce, dar cand ma uit pe ea mai atent, ce sa vad : termen de garantie 15.08.2010....am zis ca imi vine rau. Cerealele sunt luate de la Gima (singurul loc unde se gasesc cerealele de la Holle) saptamana trecuta. MAI, CUM NAIBA E POSIBIL ASA CEVA?????? Cum pot nenorocitii astia sa vanda ceva ce expira dupa cateva zile, mai ales pentru bebelusi. Eu obisnuita cu cutiile de cereale de la Nestle sau Milupa care expira toate in 2011 nici nu ma mai uitam la termenele de garantie....asa imi trebuie. ASA CA MARE ATENTIE LA TERMENELE DE GARANTIE!!!!!

Sper sa fie de la asta, ca altfel mor aici.

Sa nu va mai zic ca am cumparat 3 cutii de cereale diferite si toate expira pe 15.08.2010....bravos!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

jale, jale! asa cum ai zis, sa fie doar asta, si sa-i treaca repede fetei, sa nu ai repercursiuni!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

vai alex ... iara diaree ... pffff ... putere mamii draga si sanatate Zeinukai !

hai ca eu va las, ca mi s-au inecat corabiile si nu vreau sa va transmit starea ...

daci

"follow ure dreams!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Irina, bravo mami... incet, incet pleaca dovleceii

Monikus multumim. sper ca sunteti pe terminate cu problemutele si ca o sa reveniti pe fagasul normal.

Alex Doamne Ajuta sa fie de la cereale. ma intreb insa asa de repede sa reactioneze burtica ei? adica la o zi peste termen?!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

e clar ca barbatii nu empatizeaza in acelasi mod. eu m-am convins acuma ca ei nu realizeaza si nu traiesc la fel de intens ca si noi. imi iubesc sotul cu pasiune, as face orice pentru el, ma ajuta enorm, enorm, enorm si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca este asa cum este si ca sunt asa de norocoasa DAR are momente cand il vad ca e fluturas! si ca se uita la mine foarte curios cand ii atrag atentia

eeeeee, al meu e exact invers! ma exaspereaza cu grija lui exagerata; vai vezi acolo, vezi nu-l lasa incolo, ai grija acolo, cu toate ca stie ca nu are ce sa i se intample ; iar acum de cand incepe sa misune in doo picioare, e jale; cica sa-l las liber, in sensul ca il mai las sa busileasca si nu stau la fundul lui non stop, dar nici nu-l pierd din priviri (sa fie clar!) cand nu-i el acasa

ANDREI

Mergi la inceput

eu va las, ma duc la nani! pupicei!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:

Irina, bravo mami... incet, incet pleaca dovleceii

Monikus multumim. sper ca sunteti pe terminate cu problemutele si ca o sa reveniti pe fagasul normal.

Alex Doamne Ajuta sa fie de la cereale. ma intreb insa asa de repede sa reactioneze burtica ei? adica la o zi peste termen?!?

Burtica ei a reactionat inca de saptamana trecuta cand a avut primul semn de diaree si cand abia deschisesem cutia. Sunt totusi produse in 2009, deci pp ca nu e bine sa fie chiar la termen...mama masii, cine stie in ce conditii sunt depozitate de 2 ani, iti dai seama.

Pe de alta parte de la altceva nu poate fi, ca ieri a fost ok si a papat la fel mai putin cerealele astea, deci...

Si nu e chiar diaree, a fost un scaun mai moale, dar eu daca am trecut prin atatea episoade cu ea, stiu cum debuteaza...acum a facut iarasi putin si e ca ieri, adica legat si ca de la dinti, ca sa zic asa.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
...are momente cand il vad ca e fluturas! si ca se uita la mine foarte curios cand ii atrag atentia

exact Ioana ... chiar asa ii zic ... iar esti flururash... ... mi se pare cea mai buna descriere !!!!!

oricum ... eu sunt lamurita de multi ani ca suntem specii diferite, de pe planete diferite ... bine draq ca in conditiile astea a fost posibil sa facem un copil ... (despre care zic ca nu-i nici o problema ca e baiat ... il voi invata si limbajul de pe venus !)

daci

"follow ure dreams!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

wow, Daci, cata siguranta cand merge Darius! super!

Alex, tu crezi ca aia la magain se gandescca sunt produse pt bebelusi?? ei probabil le verifica la cateva zile si ca niste robotei, cand vad ca sunt inca in termen, le lasa acolo....macar sa fie numai asta si de azi sa fie mai bine Zeina!

Irina, felicitari pt pasi!!
al meu sotz e ca al Irinei...e mai grijuliu decat mine...vezi sa nu cada, vezi sa nu raceasca, vezi ca baga in gura aia, d-astea.....io-s mai asa...bine, in limite rezonabile

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna ziua tuturor!
Ne pare rau ca am disparut de pe frontispiciu o perioada si ca nici timp nu avem sa recuperam gramada de capitole pe care le-ati scris.Va pupam cu drag si va spunem despre noi ca suntem, slava Domnului, sanatosi insa am fost teribil de ocupati.Pe langa asta,am trecut si printr-o perioada tare nasoala si nu am avut nici o putere sau tragere de inima sa conversez cu nimeni.Sunt cam singuratica in ultmul timp insa dezamagirile vor fi mai mici ,sper...
La multi ani sarbatoritilor de 10 zile incoace!
Uka, ,inca odata ai dovedit,daca trebuia sa mai dovedesti ceva..
Felicitari dovleceilor mergareti si sanatate multa tuturor!

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput