Dovlecei in sarbatoare *182*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Nela, te pup si merci de comentariu
ce face Banana?

ANDREI

Va salut, doamnelor!

Irina, face bine Banana, doarme!
Mai, hai sa ii zicem Iaurtzica (Hepi, te pup), sau Pilafelaaaa...

Sunt in extaz de cateva zile, honestly!
Stiu ca tara arde.. dar pe cuvantul meu de onoare ca baba asta TREBUIA pieptanata! Crunt!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Diamar ma iau cu fi-miu si ma simt mai bine . Mai citesc pe aici si ma binedispun . Ma uit la Paul cum se cearta cu ceva,nu stiu ce,ca nu-i nimic in fata lui .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Oare Raluk a plecat deja in concediu?
Alex, voi in ce statiune mergeti, cu bilet sau pe cont propriu?
lali, tu cum te mai simti ca parca nu-ti era prea bine?
Iulika, nu au fost guri care au spus ca e prea repede o noua sarcina?

Eu sunt constienta ca dupa ce o sa ma intorc la serviciu daca ar fi sa se fac disponibilizari as fi prima pe lista ca doar din 2007 sunt mamica de profesie si traiesc din banii statului.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mami nu au fost.Le-au tinut inchise pt ca marea majoritate ma cunosc ca le-as fi inchis gura imediat.

Apoi la servici toti(cei cu experientå) m-au felicitat pt alegerea de a avea 2 copii de varsta apropiata.Mi-au spus numai si numai lucruri pozitive.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Care-i treaba? Gata pilaful? Bun si azi?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Te sarut, Ukutzel!
Bun si azi pilaful, mai! Again, sunt in extaz... Deci o sun pe maica-mea de la servici si o intreb: cum e Ana, e bine, e vioaie? Nu imi vine sa cred ca fata mea mananca mancare! Nu iti inchipui cat de relaxata ma simt ca a inceput sa puna carnita pe ea... Plutesc. Mamicile normale se bucura de realizari ale puilor, pentru mine faptul ca mananca si e sanatoasa... e de vis! Pe cuvantul meu de onoare.

Ukule, ce-am vrut sa iti zic: iti sunt alaturi! Stiu ca nu e o decizie usoara intarcatul bebelui. Stii ca sunt pro alaptat cat mai mult timp, insa eu tin la tine foarte mult, iti respect decizia, care este numai si numai a ta! Asa trebuie sa fie. Punct.
Va imbratisez si ma bucur ca a trecut Carina bine peste lipsa lui "sisi".

Iar Carina in ie este SENZATIONALA! Mi-a mers la suflet, pur si simplu!

Mergi la inceput

Nela hai mami ca imi place tare mult ca esti veselå.Si ma bucur tare mult ca Bananuta papa bine.Uite prin cate tre så treci ca så gasesti reteta potrivita.doamne ajuta så o tina tot asa!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor, aveti idee daca au intrat banii la BCR? pe la 12 nu erau inca ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Mami nu au fost.Le-au tinut inchise pt ca marea majoritate ma cunosc ca le-as fi inchis gura imediat.

Apoi la servici toti(cei cu experientå) m-au felicitat pt alegerea de a avea 2 copii de varsta apropiata.Mi-au spus numai si numai lucruri pozitive.

Bruce, minunea noastrå

Iulika, te pup!
Sa stii ca imi doresc din ce in ce mai mult copii cu varste foarte apropiate. Inainte ma gandeam sa fie asa, cam doi ani intre ei. Asa mi se parea ideal. Ma gandesc din ce in ce mai serios la bebe 2. Sa vedem cum o vrea Dumnezeu. Noi la Ana nu ne-am chinuit deloc, practic nici nu pot zice ca am incercat... Am zis, hai, sa vedem ce iese! Am ramas cu bebe in prima luna de incercari. Doamne ajuta!

O sa fie tare frumos la voi... E greu, dar frumos!
De abia astept sa ne zici cum e!
Esti deja in concediu pentru doua saptamani? Sau am inteles eu gresit?

Mai, am vazut pozele!!! Iti sta extraordinar tunsa, il ai cret natural si te prinde tare bine noua freza!!! Iar de Bruce, ca se mai zic...
Dar nu am vazut-o pe Tania... oricum te rog sa nu mi-o arati pe Tania, ca ma oftic.

Mergi la inceput

Nela multumesc frumos!

Doamne ajuta så vina minunea si la voi repede cum a venit si la mine.

Cred ca vei fi urmatoarea pe lista nu stiu de ce dar asa cred io.Bine cred ca in acelasi timp cu Luto si am asa o presimtire si pt Mary

Mami påi daca duc flåcåul la gradi am liber de drept.Oricum nu cred ca ma voi intoarce 100%.Joi merg la doctor si cred ca imi iau hartie så imi dea liber 25%.

Tania a apårut mai tarziu la 'petrecere'la spålat de vase si facut curat.Si nu am mai facut poze mai ales ca nu stiu de ce BRuce se sperie ingrozitor de aparat.Am zis ca luam o pauza poate ii trece.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Elle, te pup. Poze cu dulcineile mai ai? Nu le-am mai vazut de mult

Alex, spor la impachetari. Stii ca o sa iti trebuiasca EXACT lucrul pe care nu l-ai impachetat... si exact in prima zi? Asa-i Murphy.... O sa ii zicem legea Zeinei daca vii inapoi si ne zici ca asa a fost! Sa va distrati la mare, de abia va astept cu pozici!

Vreu sa o salut pe Fram. Mi-a fost tare dor de tine si de Natalix. Imi pare rau sa aud ca tot cu norisori esti... Daaaar, ma bucur ca pisi e bine, sanatoasa. Asta e ceea ce conteaza!

Eu am mai citit multe, insa, of ocurse, imi aduc aminte pe parcurs.

Miha, mai, ti-am vazut tortuletul, masinuta! Maaaai, ce frumusete!
Ce mai faceti, cum mai sunteti? Josulinu' e bine? Te pup.

Diamar, tu cred ca ma intrebai ce cred cei de acasa ca sta Buni atat de mult la noi. Pai na, ce sa zica, le e si lor greu... E greu, s-au obisnuit cu ea, altfel o apreciaza acum, cand e asa departe. Insa stiu ca este pentru o cauza nobila! In plus, Buni ma bate la cap de ceva vreme buna sa ii fac nepotel/nepotica! Iaca, o are de-acuma!
Ma bucur din suflet ca a acceptat sa vina asa departe de casa si sa ne ajute... pentru mine e lucru mare! Iar Ana se dezvolta asa de armonios, se vede aportul lui Buni...
In septembrie Buni vine pentru o luna in Romania, in vacanta! Raman singura cu Iaurtzica! Atunci sa te tii, mai ales ca vrem sa merem si in concediu.

Am citit despre baiatul tau cel mare. Eu zic sa ii dati timp, dragul de el. Revine el la sentimente mai bune. Este perioada asta critica, pana in patru ani.
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Care-i treaba? Gata pilaful? Bun si azi?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Te sarut, Ukutzel!
Bun si azi pilaful, mai! Again, sunt in extaz... Deci o sun pe maica-mea de la servici si o intreb: cum e Ana, e bine, e vioaie? Nu imi vine sa cred ca fata mea mananca mancare! Nu iti inchipui cat de relaxata ma simt ca a inceput sa puna carnita pe ea... Plutesc. Mamicile normale se bucura de realizari ale puilor, pentru mine faptul ca mananca si e sanatoasa... e de vis! Pe cuvantul meu de onoare.

Ukule, ce-am vrut sa iti zic: iti sunt alaturi! Stiu ca nu e o decizie usoara intarcatul bebelui. Stii ca sunt pro alaptat cat mai mult timp, insa eu tin la tine foarte mult, iti respect decizia, care este numai si numai a ta! Asa trebuie sa fie. Punct.
Va imbratisez si ma bucur ca a trecut Carina bine peste lipsa lui "sisi".

Iar Carina in ie este SENZATIONALA! Mi-a mers la suflet, pur si simplu!

..a la Ioana ... " se pare ca am facut ceva extraordinar de bun ca sa merit cuvintele astea"
..ma bucur la maxim cand povestesti cum progreseaza micuta iaurtzela..imi creste pulsul de fericire!
..si eu tin la voi foarte foarte mult! dar oricum, e imposibil sa nu va iubeasca omu' cred ca stii! iar eu, stii doar ca sunt OM mare

_

Mergi la inceput