Dovlecei in sarbatoare *182*
Raspunsuri - Pagina 21
NelaM spune:
Iulika, de la blit se sperie Brucu, iti zic sigur! Am citit mai demult un articol pe tema, chiar spuneau ca este "strongly advised" sa nu se foloseasca blitzul pentru bebei. Flash-urile astea repetate dauneaza vederii bebelusilor. Si mi se pare logic: si pe mine ma deranjeaza, baremi pe micuti.
Dragelor, eu va pupescu!
Ma duc la somn, e zece jumate la noi si maine, ca de obicei, merg la servici de dimineata, pana la 12.
Ana ma mai suge decat o data, de doua ori noaptea, apoi dimineata devreme, la pranz si seara. In total mai are cam 4-5 mese de lapte, maxim. Asta e motivul pentru care sunt inca 50-50 in birou, numai dimineata.
Cand o sa renunte la masa de la pranz, probabil o sa incep sa merg full time office.
Gata, va pup!
Numai bine.
PS: Ma doare sufletul de tragedia de la Giulesti, imi inchipui ce e in tara... eu am vazut un reportaj la protv pe net si m-am ingrozit. Eu as fi innebunit sa nu stiu daca copilul meu este ok sau nu... cumplit!
Multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si bine si ma rog pentru familiile micutilor. Dumnezeu sa ii odihneasca!
Nu vreau sa inchei intr-o nota pesimista, insa nu puteam trece peste eveniment, din nefericire.
Mi-a placut foarte tare si mesajul Anamariei pe tema! Gata, ma duc. Va pup inca o data, pe voi si pe dovleceii nostri sanatosi.
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
monikus spune:
Buna tuturor,
Noi suntem un picut mai bine. Am inceput sa mancam mai bine dar urlam de zor de la 12 la 5 dimineata. Sper sa ne revemin si cu somnul pt ca plecam o tura si la tara, la Botosani.
Catalina, cred ca te sun joi sau vineri, poate facem cumva sa se vada cei doi Raresei.
Luto sper sa nu te chinuie David asa cum face Rares cu mine pt ca sigur ai avea nevoie de vreo 2-3 bunici pe langa tine:P. Sper sa iasa repede dintisorul.
Nela ma bucur ca Ana a inceput sa pape. Eu cred ca voi fi asa ca tine cand va incepe Rares sa doarma.
Alex concediu placut.
Fetele, eu va pup pe toate, sper sa va gasesc sanatoase si voioase peste o saptamana. De acum incepem sa facem bagajele pt ca plecam maine la prima ora asa ca nu cred ca mai apuc sa intru pe aici. Oricum plodul meu nu vrea sa doarma azi deloc asa ca sunt si cam chiauna de cap.
La multe lunite sarbatoritilor de zilele astea sau la multi ani daca este cazul.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
suede spune:
Buna fetele,
Legat de Giulesti,sunt no comment!
Unde mai pui ca eu am nascut acolo...
Doamne ajuta sa fie bine puiutii Uka!
PACAT!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
suede spune:
Nela ce ma bucur ca Ana banana e bine,la fel de mult ca si tine,pentru ca ma bucur si de Mihnea o data cu voi!
A inceput sa pape bine painica,chiar ii place!
Dar laptele praf tot ,,cah!" este,asa ca mai papam tatica putin....
Monikus concediu placut!
Iulika l-am vazut pe ,,motatul" de Bruce,un haios ca deobicei!Si mami la fel de frumoasa ca deobicei
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Va salut, doamnelor! Irina, face bine Banana, doarme! Mai, hai sa ii zicem Iaurtzica (Hepi, te pup), sau Pilafelaaaa... Sunt in extaz de cateva zile, honestly! Stiu ca tara arde.. dar pe cuvantul meu de onoare ca baba asta TREBUIA pieptanata! Crunt! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
promit! Iaurtzica va fi! sau Pilafela! cum vrei tu! poti sa o si coafezi! pe bune!
ANDREI
mamideandrei spune:
Monikus, ma bucur ca sunteti mai bine, concediu placut si Doamne ajuta si cu somnul
ANDREI
Danuta1979 spune:
Salutare
M-am intors de la mare aseara tarziu...a fost tare fain.
Problema e ca suntem lefteri si pe Raiffeisen nu mi-a intrat indemnizatia- asa stirbita cum e.
Voua v-a intrat pana acum (redusa cum e)? Daca da, cu ce intarziere?
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Ioanna81 spune:
va fetelor!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Ioanna81 spune:
la brd la 16.20 nu intrasera banii!
apropo de nenorocirea de l maternitate am inteles ca va fi dificil sa identifice bebelusii pentru ca bratarile s-au topit in incendiu si vor face teste ADN
Alex maine plecati? sa aveti concediu de vis! auzi!??!
Ioanna81 spune:
mai dar Monica? ce-o fi cu ea??!??!