Dovlecei in sarbatoare *182*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

mamideandrei vai cat e de dulce cum merge el clatinat .. felicitari!!

alex ce te-a fentat zeinuca .. cum ai rezolvat-o in cele din urma?

mada cu placere! sa stii ca are super ceasuri la preturi f bune! sotul meu e maniac cu ceasurile si a luat modele de colectie la preturi ff bune.

iulika tin pumnii sa se adapteze repede brucu!

fragutza pentru postul tau!!

xggg scuza-ma dar exagerezi .. fiecare decide ce si cum crede ca e mai bine ptr puiul ei. chiar nu inteleg dc ai tu stare proasta ptr deciziile unor mamici de aici? puteai sa spui pur si simplu ca tu nu ai fi facut asa .. nu sa arunci cu cuvinte .. urat .. abia se destinsese atmosfera pe aici ..

mary intai am renuntat la cel de zi, pus la olita inainte de nani si gata. apoi, intr-o noapte, am uitat sa-i pun si dimineata s-a trezit si a facut la olita. a doua seara, am intrebat-o daca ii pun pampers si mi-a spus ca nu, ca are grija sa nu faca in pat. musai, inainte de somn sa-l pui la olita. desigur, ca se mai pot intampla accidente, dar, incearca sa-l lasi fara intr-o noapte sa vezi ce si cum.

anamaria mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit de prietena ta .. i=a ajutat Dumnezeu .. of, ce tragedie s-a intamplat acolo ..

uka ma rog pentru bebelasii prieteni tale sa fie bine!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

si eu is aici, acum m-am trezit si-am venit un pic pe la voi
Andrei doarme de la 12:30

ANDREI

Da-mi numarul de telefon sa va sun, sa am satisfactia ca il trezesc eu din somn. A dormit si a mea de la 1 la 2. Mai, zi-ne te rog si noua secretul tau cu atatea ore de somn, ca ma simt frustrata. Ii dai ceva sedative?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

secretul e ca s-a trezit la 7, si daca n-am fost la plimbare dimineata a sarit peste somnul ala, asa ca acum recupereaza
sedative i-as da noaptea, ca m-a introzit cu trezirile lui in tipete de durere ; de i-ar sparge odata si dintele de sus ca tare il mai chinuie

ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Copiii au perceptie diferita a vietii

Nuditatea

O mama se plimba cu masina, impreuna cu cei trei copii mici, intr-o dupa-amiaza torida de vara, cand o femeie dintr-o masina decapotabila s-a ridicat din scaun si a inceput sa le faca cu mana. Femeia era total goala. In timp ce mama isi revenea din soc si se gandea sa le spuna repede copiilor sa nu se uite, fetita de cinci ani a spus cu inocenta: "Mami!! Femeia aia nu poarta centura de siguranta!".

Un baietel s-a pierdut pe culoarele unei sali de gimnastica si a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au inceput sa tipe, sa insface prosoape sa se acopere si sa fuga in toate partile, ca sa se ascunda..Baietelul le-a privit uimit, dupa care a intrebat senin: "Ce s-a intamplat? N-ati mai vazut un baietel in viata voastra?"

Onestitate

Un baietel de patru ani a venit alergand din baie, ca sa-i spuna mamei ca si-a scapat periuta de dinti in toaleta. Mama a scos-o din toaleta si a aruncat-o la gunoi. Atunci, baietelul a stat si s-a uitat putin sa gandeasca, dupa care a fugit in baie si s-a intors cu periuta mamei. A ridicat-o in fata mamei si i-a spus cu un zambet incantat: "Mai bine ai arunca-o si pe asta, pentru ca a cazut in toaleta, acum doua zile".

Pareri

In prima zi de scoala, un elev din clasa intai i-a dat invatatoarei un bilet de la mama sa. Pe bilet scria: "Parerile exprimate de acest copil nu sunt neaparat cele ale parintilor lui".

Ketchup

O femeie se chinuia sa faca sa curga ketchup dintr-o sticla. In timp ce se chinuia, a sunat telefonul, asa ca l-a rugat pe baietelul ei de patru ani sa raspunda. "Este directorul, mama" i-a spus copilul mamei. Dupa care a adaugat: "Mama nu poate raspunde acum. Da o sticla peste cap".

Batranete

O mama facea voluntariat la o organizatie care ducea hrana batranilor fara ajutor. In timpul orelor de program, o lua pe fetita sa de patru ani cu ea. Pe acestea o fascinau bastoanele, scaunele cu rotile si alte lucruri care aveau legatura cu batranii. Intr-o zi, mama a gasit-o holbandu-sela o proteza de dinti, care statea intr-un pahar cu apa. In timp ce mama se pregatea sa raspunda la inevitabilele intrebari ale fetitei, aceasta s-a intors si a soptit "Zana maseluta n-o sa creada niciodata asa ceva".

Imbracamintea

O fetita se uita la parintii ei cum se imbraca pentru petrecere. Cand l-a vazut pe tatal sau cum isi imbraca costumul, aceasta i-a spus: "Tati, nu ar trebui sa porti costumul ala". "De ce, scumpa mea?". "Pentru ca stii ca iti da dureri de cap, in dimineata urmatoare".

Scoala

O fetita abia a terminat prima saptamana de clasa intai si a venit nervoasa acasa: "Imi pierd vremea cu scoala" ii spune mamei. "Nu stiu sa citesc, nu stiu sa scriu si nici sa vorbesc nu ma lasa!"

Biblia

Un baietel deschide biblia familiei. Era fascinat de desenele din carte si dadea pe rand fiecare pagina. Deodata ceva cazu din biblie. Era o frunza presata intre pagini. "Mama uite ce am gasit" striga fericit baietelul. "Ce ai gasit?" intreba mama. Fascinat baietelul raspunse "Cred ca sunt chilotii lui Adam!"

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

you're za best!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

Citat:

Citat:

Aloooo, alooooo, aloooooo.....e cineva aici?

Da doamna , sunteti pe fir.Cu ce va pot ajuta?

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+

Bruce, minunea noastrå

Familia Costache???? Aideti duamna ca de cand va sun, suna numai ocupat !!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Påi se poate?! Doamna va rog inchideti telefonul si asteptati.Fam Costache e in partea ailaltå!

Bruce, minunea noastrå

Duamna, nu inchid deloc!
De acolo mi-au zis ca e aici ! Se pare ca nu sunteti la curent!
In partea cealalta nu mai e nimeni! They www.youtube.com/watch?v=ogkoskneNII" target="_blank">broke on through to the other sideeeee

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Bruce, minunea noastrå

_

Påi se poate?! Doamna va rog inchideti telefonul si asteptati.Fam Costache e in partea ailaltå!

Bruce, minunea noastrå

Daniela, tu esti? Eu te stiam fata cuminte...

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Nela, te pup si merci de comentariu
ce face Banana?

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Bruce, minunea noastrå

_

Bruce, minunea noastrå

Moaaa ce pe faza esti !!!
pentru spontaneitate!!
Care-i treaba? Gata pilaful? Bun si azi?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

fetele cu 2 puiuci acaå spuneti-mi si mie cand trece perioada asta de agitatie maxima si maraiala cand nu ii iese ceva?Adica eu cred si stiu ca e o faz adar cat de lunga e?

Intreb si eu ca så stiu cum o så scoata Brucu untul din educatoarele la gradi.

Eu nu mi-am dorit niciodata copil cuminte din ala så stea unde-l pui.Nu cred ca e cineva care vrea asa ceva.Dar ma gandesc ca poate uneori tre så fac ceva si nu stiu ce så il mai stapanesc putin.

Stiu ca i se trage putin si de la soacra care cum chitåie putin paf in brate , paf a sårit la el cu vreo jucarie ceva.Dar de acum cred ca mai pupå ioc la soacra, cred, daca se cuminteste prin minune la gradi.asta ultima e din ciclul 'vrabia malai viseazå'

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Oare Raluk a plecat deja in concediu?
Alex, voi in ce statiune mergeti, cu bilet sau pe cont propriu?
lali, tu cum te mai simti ca parca nu-ti era prea bine?
Iulika, nu au fost guri care au spus ca e prea repede o noua sarcina?

Eu sunt constienta ca dupa ce o sa ma intorc la serviciu daca ar fi sa se fac disponibilizari as fi prima pe lista ca doar din 2007 sunt mamica de profesie si traiesc din banii statului.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Bruce, minunea noastrå

_

Bruce, minunea noastrå

Da da Daniela sunt!!

Hai ca am tras o portie de ras..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput