Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
beatrice75 spune:
Eu ma chinui sa fac ciorbica, mancarica si ma sufoc, nu mai pot!Chiar ca am ajuns ca o handicapata, buna de nimic!
27+
ukume24 spune:
Neatza ursoaicelor,
Suntem si noi pe aici... citind din urma si muncind cate un pic. Ne plangem si noi de caldura maaare maaare dar suportam cum putem: ne trezim noaptea din cauza caldurii, picioarele umflate, mia- dat jos toate inelele inclusiv verigheta pt ca mi s-au umflat degetele intr-un hal... groaznic. Abia astept toamna ploioasa si iarna geroasa .
Beatrice nu esti handicapata... esti doar insarcinata si e nromal sa simti ca te sufoci. hai sa treaca nervii.
Dimitra bine ai venit din concediu. Cum a fost? cum se simte bebe?i-a placut in concediu?
Sugubina felicitari pentru rezultatele bune de la eco si pt pufice.
Inacat sa ne dai vesti de la eco. dar de ce sa nu fie bebele bine? te-ai simtit asa rau sau?
22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
Lidia_P spune:
neata burtici,
am revenit si noi pe aici pe la voi
in week-end am luat carucior din ala 3:1
apropo de celule stem eu gandesc asa cum a spus o alta burtica pe aici pe forum ca este ca un medicament care se poate cumpara o singura data in viata si poate functiona sau nu ca totate medicamentele dar nu vreau sa ajung sa regret ca am avut ocazia sa il cumpar si nu am facut-o pt ca era prea scump....daca ma gandesc pe cate prosti am cheltuit in viata 35 mil nici nu vreau sa ma gandesc.... de exemplu cared ca atatia bani am dat pe parfumuri de firma si nu pot sa zic ca mi-au salvat viata in vreun moment
acum fiecare face cum crede, in romania am luat atatea tepe in toate cele incat am ajuns sa ne fie frica si de umbra noastra
27+ Ianis Andrei
douradoudou spune:
simona mai facem intalnire pana plec eu..multe fete nu au venit..
beatrice take it easy ..si eu simt ca ma sufoc de multe ori..dar ma concentrez..respir "profund" de cateva ori si-mi trece..niste apa..e normal..sa vezi mai incolo sufocare cand bb apasa si mai tare
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu
alinushca spune:
eu fac tocanita de ceapa cu pui si galusi (aka papricas de pui cu galusti) si tot asa ma sufoc. dar ma simt handicapata pentru ca de azidimineata nu am avut deloc timp sa ma joc cu copilul meu propriu si personal care se plictiseste si face prostie dupa prostie dupa protie... incetinindu-mi mult mai mult treburile. de asta ce mai zici beatrice ?
Mami de (28.10.2008) si bb2 27+
letzy81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Eu ma chinui sa fac ciorbica, mancarica si ma sufoc, nu mai pot!Chiar ca am ajuns ca o handicapata, buna de nimic! 27+ |
Bunica sotului se trezeste de la ora 5 sa gateasca pe caldurile astea.Cand mi-a zis am crezut ca nu-i pe creanga ei dar acum ma trezesc si eu pa la un 7 sa gatesc sau gatesc dupa ora 22.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
28+
marizta spune:
felicitari sugubina pt pufice....tot asa pana la capat
23 +
Doamne ai grija si de noi
letzy81 spune:
Sugubina felicitari pt pufice!
Cred ca este minunat cand incep sa miscoteasca la dublu!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
28+