Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 4
douradoudou spune:
simona si joy sper sa va reveniti cat mai repede..
la mine nimic nou...imi primesc dozele de lovituri zi;nice
azi vine la mine cea mai buna prietena a mea..nu am mai vazut-o de 2 ani..ea locuieste in turcia de 2 ani..
vreau sa se tertmine caldura asta ca nu mai suport .vreau si eu sa stau macar 1 ora fara AC..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu
douradoudou spune:
sanatate si pt amelia
celesta bine ai revenit
sashenka te asteptam fresh de la viena
ana cum te mai simti? sper ca ai mai scapat de contractii
la multe saptamani pt cele care au schimbat azi
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu
simona-maris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou simona si joy sper sa va reveniti cat mai repede.. la mine nimic nou...imi primesc dozele de lovituri zi;nice azi vine la mine cea mai buna prietena a mea..nu am mai vazut-o de 2 ani..ea locuieste in turcia de 2 ani.. vreau sa se tertmine caldura asta ca nu mai suport .vreau si eu sa stau macar 1 ora fara AC.. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 26+ cu |
Multumesc,AlEXA,cu spatele sunt ok acum.Au inceput niste dureri in zona pelviana cam suspecte,intreb maine doctorul.Imi pare asa de rau ca nu am reusit sa vin la intalnire sa te cunosc
Simona +28 cu
inacat spune:
Ce mai faceti ursoicelor?
Am ajuns si eu acasa aseara si azi, maine voi incerca sa citesc tot ce ati scris de cand am plecat in concediu.
Azi la 16 am programare la controlul lunar. Sper ca totul e ok dupa calatoria asta. Eu ma simt bine, am mai luat no-spa cand mi s-a parut ca am facut ceva efort si nu am avut probleme.
tuturor.
Revin cu vesti
25+
sugubina spune:
Buna dragutele,
Am venit de la morfologie: totul e normal-o Pufica are 800gr! si alta are 600-sunt mai mari ca varsta sarcinii. Vermis e legatura aia dintre emisfere, da? A zis ca e prezenta la amandoua.
Si ne-a facut si 3D cu o fata a unei Pufice: e cu nasu in vant ca dady si ca mamy. Deci e a nuastra, asta e clar. Cand reusesc sa scanesc va pun pe picasa.
Mai rau a fost cu pozitia la eco-ca nu am putut sta intinsa, si tot ma frecam, m-a luat cu ameteala, cu raul si m-a lasat sa stau si pe o parte-s-a purtat tare frumos.
sugubina 23+ cu Puficele
simona-maris spune:
Sugubinutofelicitari pentru pufici sanatoase ,pt nasuc in vant si vestile bune ! Asa s-o tii pana la capat
DIMITRA_R spune:
buna!va mai aduceti aminte de noi?am revenit din vacanta,burtica creste...miercuri mergem la dr,
nu mai suport caldura asta...numai in casa cu AC,offfff
am pus si eu cateva poze noi ,cu burtica,in album...
revin
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)25s
sugubina spune:
Felicitari pt schimbarea semnaturilor tuturor burticilor! Sa fie tot mai multe adunate!
Era asa racoare si bine la 7juma cand am plecat spre Eco..dupa la 10juma cand am iesit era deja sufocant! Bine ca ma lasa sa stau acasa si ma ascund sed numa la AC.
sugubina 23+ cu Puficele