Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 3
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 'Neatzaaaa! Sunt treaza de la 3-4...ufff.. M-a luat o raceala de-aia de vara, exact ce-aveam eu nevoie. Oricum, daca tot sunt matinala, am pregatit cafea cu lapte si ceai cu miere si cu lamaie, sa le gasiti cand va treziti Victoria, mami de Anna Sofia, 26+ cu inimioara "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Si eu la fel, sunt cobza!
abia pot respira, nu mai zic de altceva... Asa ca m-am autoexilat in sufragerie, sa-l las pe El sa doarma in liniste, ca eu gajai si tusesc toata noaptea. Sunt treaza de la 4, asa ca... sper sa nu adorm pe birou.
Andreea, Joann, felicitari pentru semnaturi! Sa aveti saptamani usurele pana la termen!
22+
simona-maris spune:
Buna dimineata,dragi burtici si mamici!
Celesta si crisis81 ,felicitari pt vestile bune, Adreeacc,,felicitari pt schimbarea de semnatura,si imi pare rau pt neplacerile cauzate de caldura sa treaca!
Fetele,eu sunt la pat de miercuri,pt ca am avut o criza urata de lombosciatica...'m-a taiat" peste sale,cum se zice,si pana sambata nu mi-am revenit.Coloana e ff solicitata acum,si m-am aplecat,si asta a fost...Sa aveti grija de coloana!
Azi iau rezultatele la diabet gestiational,test facut cu recomandarea mea.Si maine am eco...de o luna nu mi-am mai vazut bebelul!
PE mine ma dor oasele bazinului,de ieri,simt ca s-a schimbat ceva pe acolo,,probabil pozitia lui bebe!
Azi sunt bine,stau cu voi toata ziua...sunt happy ca deja am baut un l de lichid( lapte + iaurt)
Va pup si va doresc o saptamana minunata!
Simona +27 cu ,STEFAN
simona-maris spune:
Amelia,Joy21,multa multa sanatate,insanatosire grabnica,sa nu zguduiti bebeii prea mult cu tusea
sunset_zuzi spune:
neata fete am revenit din vacanta si m-am intors la munci pentru inca 2 saptamani de munca ....vacanta a fost super, am fost la munte ne-am relaxat, ne-am incarcat bateriile si ne-am bucurat de vremea racoroasa de acolo...nu as mai fi plecat daca era dupa mine
Am fost si la medic bebelina e bine si miscatoare si are 700g ( adica atat avea vineri) ...in rest noi suntem bine...ma duc sa recuperez din urma ca am vreo 3 capitole
Doamne ai grija si de noi 25+
marizta spune:
neata burtici...azi dam de baut,limonada si ce mai vreti voi...am mai crescut un pic
multumesc pt informatii,m-ati linistit mult de tot
22 +
Doamne ai grija si de noi
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui marizta neata burtici...azi dam de baut,limonada si ce mai vreti voi...am mai crescut un pic 22 + Doamne ai grija si de noi |
felicitari si sa ajungeti cu bine la 40 sapt
mirunam spune:
Salutare! La multi ani tuturor sarbatoritelor de ieri, cu intarziere.
Nu am apucat sa mai intru pt ca am fost in vizita la prieteni unde am lenevit la umbra de la pranz pana seara tarziu cand m-au apucat cotnractiile.
Weekendul a fost sub semnul oboselii cornice, al starilor de lesin si al insomniilor. Sper doar sa scap inainte sa nasc de starile astea, nu de alta, dar sa ma odihnesc macar inainte de noptile albe cu bebe.
Si cum nu sunt suficiente insomniile mai am si cosmaruri. Sambata noaptea am visat ca nascusem iar bebe avea scorul Apgar 2 . M-am trezit plangand si abia am reusit sa mai adorm.
Bravegirl, este super site-ul, iar covoarele sunt foarte frumoase. Eu am nevoie de ceva mai clasic, dar nu vreau sa arate ca cele ale bunicii. Am vazut o gama intreaga la ei care pare a fi foarte reusita. Iar cele de copii Tks pentru pont
Amelia, Joy, aveti grija de voi si sa va reveniti cat mai curand.
Sunset, bine ai revenit. Am tot intrebat de tine, nu stiam ca esti in vacanta
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui mirunam Sunset, bine ai revenit. Am tot intrebat de tine, nu stiam ca esti in vacanta MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 + |
am vazut ...intrebai de berica pt cinste
heidy spune:
Felicitari JoAnn, andreeacc, maritza pentru bebei si la cat mai multe saptamani linistite.
Felicitari si burticilor cu vesti bune de la eco.
Am mai crescut si noi cu o saptamana, trebuie sa ne schimbam semnatura.
Multi si o zi racoroasa.
24+ Tudor Andrei