Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

De vreo 15 mine bebe se misca cu elan intr-o zona ciudata, spre solduri si in partea de jos . Daca stau in picioare pare ca dansez din buric

Fetelor va admir cu gatitul. La mine in ultima perioada sotul e sef eu sunt ajutor. Samabta a laudat soufle-ul toata ziua, doar doar mai fac si eu cate ceva

Sugubina, felicitari pentru pufice grasute. Mi se par maricele pentru gemeni.

Alinushca, fie-ti mila si spunemi si mie reteta de papricas. As suporta si caldura din bucatarie pentru asemenea bunatate. Am tot incercat retete dar nu ies cum trebuie. E cea mai buna mancarica

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

TerminaiAcum merg sa pap
Alinushca, da-ne si noua reteta!
Acum bag masina de spalat si incep curatenia
Dupa ma dusezsi apoi la orizontala

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

moamaaaa ce de fete harnicute

eu in fiecare seara ies in parc in IOR sa dau un tur de lac si sa imi iau un fresh de portocale...doar ca ma musca tantarii intr-o veselie...sunt ciuruita peste tot si vroiam sa va intreb daca avem voie sa ne dam cu Autan spray sau cu altceva ca sunt plina de piscaturi

Doamne ai grija si de noi 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset eu una nu folosesc Autan. Am senzatia ca ma dau cu spray de tantari . Problema este ca are tot felul de chimicale care nu sunt indicate pentru piele.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

eu fac tocanita de ceapa cu pui si galusi (aka papricas de pui cu galusti)

hei ...acelasi menu il am si eu pt ziua de azi...dar fara galusti

a scos mai inainte sotul un pui de tara de la congelator si diseara vine mama sa il prepare...

sugubino ce pufice grasute , cred ca sunt neste scumpele ...asteptam poza

24+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

fetelor am citit pe net despre lichidul amniotic,si m-am igrijorat putin iar...exista niste limite, o sa ma uit si eu pe foile care mi le-a dat de la morfo sa vad dak scrie ceva......dar stiu k dr a scris cant.normala desi mi-a zis k e putin,offffff sper sa se refaca si sa aiba suficient lichid sa se dezv cum tb bbelina......o sa beau mumta multa multa apa

23 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna burtici!!

eu azi m-am trezit cu o stare nasoala..nu am chef de nimic... aseara am fost la nunta unei verisoare..a fost f frumos,dar am stat decat 2 ore..

eu am bagat la cuptor niste orez cu legume.

fetelor ma misc din ce in ce mai greu..si ma dor muschii de sub burta la orice miscare...zici ca ma rup..abia ma misc prin pat..contractii nu am mai avut asa multe..cam 3-4 pe zi si f scurte..

miruna multiii sa treaca contractiile!! la tine dor?? te mai doare simfizasau ceva de genul??

sugubina felicitari multe pt pufice.. sa creasca mari si sanatoase...

fetelor voi aveti dureri de ligamente sub burta?? pupiceii

apropo am pus cateva poze facute ieri

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna, eu m-am inarmat cu rabdare si pe la 10 m-am aventurat la un drum Pipera-Ghencea, sa-mi dau comanda de covoare Miruna, tocmai au adus inca un catalog, cu modele super, care inca nu-l au pe site. Iar cele de copii imi plac si mie super mult. Singura problema e ca am citit ca nu se recomanda la bebei, pt ca fiind de lana, lasa scame.
Felicitari fetelor care au schimbat semantura! Felicitari Sugubina pt grasune!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

pai in primul si in primul rand am folosit pui AVE. nu imi mai placea de mult gustul de pui pragtit nici cum. insa puiul asta are si gust si textura placuta si grasime din aia galbena sanatoasa. e cu siguranta mai sanatos decat un pui obisnuit si de 2 ori mai scump...
am folosit aripioare si pulpe portionate pe bucati mai mici. le-am calit foarte putin pe ambele parti (4 aripi si 2 pulpe), am spalat/tocat cam un kg de ceapa pe care l-am adaugat tot asa f putin la calit peste pui. in uleiul de la prajit am pus boia, 3-4 boabe de ienibahar 2-3 foi de dafin si un picutz de cimbru (sa fie de toate). tot la calit am pus si 5 catei de usturoi. apoi am adaugat apa, 2 cartofi tocati marunt (pentru aspect si diversitate in farfurie), 2 roshii din astea imense de gradina fara pielita si tocate marunt si totul a fiert cam o ora. pe final la cuptor ca sa scada mai bine. separat am facut intr-o oala cu apa incinsa galusti din gris si 2 oua. eu pun grisul in cantitate mai mica la inceput si il las 15 minute sa absoarba umezeala si sa se umfle. iar pasta care iese este in continuare moale cand ii dau drumul in apa fiarta pe foc f mic. galustile adaugate peste tocanitza si pofta buna!
e deja gata asa ca ma duc sa imi tratez singurul mesean de la ora asta (baiatul meu)!

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Doamne Alinuscha... suna foarte bine si gustos dar al naibii de complicat . Pofta buna singurului mesean

22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput