Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Ratusca, Amelia, multumesc pentru urari. La fel va doresc si voua si tuturor ursoaicelor. sarcina si nastere usoara si bb sanatosi.
Nu am apucat sa ajung la zi cu cititul, dar ma straduiesc.
Pot sa raportez ca ieri la control dr. mi-a spus ca suntem bine.
Analizele mi-au iesit negativ pentru ureapl. si mycoplasma, asa ca dr. spera sa nu mai am episoade de contractii. Oricum, fiind precaut, imi recomanda in continuare atentie la efort si abstinenta.
Pentru anticorpii Rh si grupa sanguina mi-a spus ca nu e cazul sa facem acum, caci daca erau se vedeau modificari echografice a bb si placenta. Ceea ce nu e cazul.
Vom face dozare luna viitoare. Daca nu sunt e ok, daca apar in cantitate mare vom vedea de imunizare, daca sunt in cantitate mica facem doar supraveghere atenta (cica pe bb nu l-ar mai afecta in acest moment al dezvoltarii, doar ca va avea un icter mai pronuntat la nastere).

Lacrimi pentru ingeri si nascuti in iad sunt titluri pentru ceea ce s-a intamplat la Giulesti.
Doamne ce tragedie.
Dumnezeu sa odihneasca sufletele bietilor bebelusi si sa aibe grija de cei care mai au o sansa.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul mamicilor

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

NA!Ca spui clinica privata!

Trebuia sa-i duci asistentei iar cadouri

27+

Nu ii mai duc nimic. Am zis ca nici in spital nu dau niciun leu si sa ii vad ca se poarta urat ca am grija de ei. Sunt satula sa stau la mana tuturor incompetentilor.

Ii voi da medicului cu care voi naste ceva, daca va avea grija de mine si daca se va stradui sa ma scape de durere si de epiziotomie, altfel nu vede nimic.

Lui Badea i-am dat pentru ca daca nu era el nu exista nici Emanuel. Am dat cu drag si nu mi s-a cerut nimic, nu mai spun ca jumatate din consultatii nu ma lasa sa le platesc.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Msymo, eu am luat un covor de lana si matase de 1,60/2,30 cu 1200 lei. Cele mai mari sunt in jur de 2000. Cele pe comanda, dupa modelul tau sunt mai scumpe, iar cele de blana si piele sunt 250euro/mp Arata super, sunt asa pufoase la atingere, de ti-e mila sa calci pe ele. Cele pt copii aveau reduceri si erau cam 600lei.
la Danielli, nu mi-a placut deloc,desi am comandat canapele de piele de la o firma de acolo ...adica e genul ala de hala, unde sunt multi expozanti, fiecare cu ceva mobila expusa, fara o delimitare a spatiului fiecaruia. Dar eu cd am trecut acum, am vazut ca era sters din sigla Danielli, ca si cum n-ar mai fi mare lucru pe acolo. Repet, eu inauntru am fost in 2008, si intr-adevar, era si mobila de lemn masiv, de calitate, destul de scumpa. si ceva mobilier de bucatarie italienesc, tot scump. Eu mersesem pt canapele, la o firma care imi fusese recomandata.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

LA MULTI ANI INACAT

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Msymo, eu am luat un covor de lana si matase de 1,60/2,30 cu 1200 lei. Cele mai mari sunt in jur de 2000. Cele pe comanda, dupa modelul tau sunt mai scumpe, iar cele de blana si piele sunt 250euro/mp Arata super, sunt asa pufoase la atingere, de ti-e mila sa calci pe ele. Cele pt copii aveau reduceri si erau cam 600lei.
la Danielli, nu mi-a placut deloc,desi am comandat canapele de piele de la o firma de acolo ...adica e genul ala de hala, unde sunt multi expozanti, fiecare cu ceva mobila expusa, fara o delimitare a spatiului fiecaruia. Dar eu cd am trecut acum, am vazut ca era sters din sigla Danielli, ca si cum n-ar mai fi mare lucru pe acolo. Repet, eu inauntru am fost in 2008, si intr-adevar, era si mobila de lemn masiv, de calitate, destul de scumpa. si ceva mobilier de bucatarie italienesc, tot scump. Eu mersesem pt canapele, la o firma care imi fusese recomandata.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Super preturi, merci mult!

Symo 29+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Inacat, La multi ani! si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca! Multa sanatate, un bebe frumos, perfect si la termen!

Amelia, vreau si eu o portie!

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Symo, vreau un Stokke absolut complet. Culoarea o vreau neutra, sa-l pot folosi si la bebe 2, care simt eu ca va fi bebelina. Crem, maron sau negru.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Inacat, La multi ani! si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca! Multa sanatate, un bebe frumos, perfect si la termen!

Amelia, vreau si eu o portie!

Ana

Hai, te astept! A iesit yummy rau

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Miruna, te sun maine dimineata sa discutam de OPC.

Adinapapazi, asa-i nu-s ei singurii ecografisti buni; eu una am incredere in medicul care imi urmareste sarcina, numai ca vreau sa exclud orice posibila eroare umana in interpretarea ei (cazul balantei, din nefericire, nu face decat sa imi intareasca convingerea). Enervant vis-a-vis de Sanador sunt indiferenta si minciunile cu care ne-au tratat (si mie si Mirunei ne-au spus ca ne-au sunat, ne-au oferit niste solutii perfecte pentru o sarcina viitoare - eu nasc la sf lui oct si ei mi-au propus o ecografie in decembrie etc).

Fetelor, va tin la curent cu info despre celule.

Eu as face capitol nou, dar stiu ca ati schimbat parola si nu imi aduc aminte care e.

Andreea, mami de baiat si 28+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Fetelor, am fost pana la Kiabi, este o oferta cumperi 4 produse, dar platesti doar unul, pe cel mai scump. Bebelina Diana s-a pricopsit cu 4 salopete superbe pe care am dat 44 lei (atat era una dintre ele, cea mai scumpa). Abia la casa am tras cu urechea si am auzit ca sunt mai multe articole la oferta, dar nu au apucat sa le puna cartonasul portocaliu, insa daca au codul incepand cu litera E....sunt la oferta. Mama ce m-am ofticat, ca mai erau lucrusoare superbe, fara cartonasul portocaliu si ma gandeam ca daca incepeau cu E....
Deci trebuie sa mai dau o raita in curand. Oricum vreau sa merg cu tati sa iau o husa de dormit si scos in fata blocului, am vazut si aparatori de patut f frumoase, cearsaf cu elastic de salteluta, prosop de baita.....erau f dragute.

Symo 29+ Diana Nicole

Mergi la inceput