Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Allexxia, te asteptam cu vesti bune de la mare, sa ai un concediu minunat!
Inca ceva, mai avem o sarbatorita in luna august, care nu e trecuta in lista de sarbatorite, e vorba de Adipapazi si pe 22.08 va fi ziua de nastere... Cine face capitol nou, sa nu uite s-o treaca.

Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Uitasem sa schimb semnatura!
Legat de contractii, pot spune ca am condus mai mult de jumatate din drum, cand am plecat spre Tg Jiu si am fost ok, iar la intoarcere am condus numai eu si nu am mai avut nicio contractie. Deshidratarea a fost motivul pentru care am suferit zilele alea doua, acum m-am invatat minte si consum 2-3 l de lichide/zilnic. Bebele meu a avut o perioada de calm, l-am simtit mai putin saptamana trecuta, insa a recuperat weekendul asta si zilele astea, ba a si crescut, ca burtica mea s-a marit peste noapte, toata lumea a observat asta.
Va pup si ma bucur ca n-ati scris capitole intregi si v-am putut recupera usor! Ma retrag pentru cateva activitati casnice.

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu am laptopul la reparat, asa ca mai rarut zilele astea...
ieri am plans cd am vazut ce s-a intamplat la Giulesti.
Msymo, eu am pus link-ul cu covoarele. In magazin au doar cateva modele de pe site. Au multe covoare, dar nu tot ce e pe site. si au primit acum un catalog nou ffff frumos.
Eu am fost acum 2 ani la Danielle Design, dar nu m-a impresionat nimc pt copii. dc stiam ca au acum ceva frumos, intram sa vad.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Corina, merci mult. Ai idee daca sunt fff scumpe cele de lana?
Mie mi-a zis o tipa ca a luat mobila de la Danielle Design si este o tipa cu multi bani, asa ca m-am gandit ca nu si-ar fi luat orice.....Dar nu bag mana in foc.
O sa iau si eu un covor de acolo, mi-au placut mult si daca zici ca au si modele noi.....abia astept sa merg.

Symo 29+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ana, te tin in curent cu Stokke. Tu ce culoare ai vrea? Vrei si landou sau doar partea sport?
Sugubina, yes...am mentionat ca sunt doua fetite la purtator.

Ma bag la calcat....

Symo 29+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

daca o sa fie bine sarcina si nu vor aparea probleme(adica sa ajungem la 36 sapt) o sa merg sa nasc la Medlife....cel putin acolo am siguranta ca este curat....

spunea acum la stiri ca in spitale,multe din ustensilele care ar trebui sa fie de unica folosinta se sterilizeaza si se refolosesc.. ufff...:((

25+ si ingeras in ceruri

Da si daca ai probleme te trimit la STAT. Cum i s-a intamplat cunostintei mele de nici nu stia unde e Giulestiul si pt ca avea varicela a fost despartita de puiul ei.........o luna si dusa intr-o mansarda/cocioaba la Giulesti pt ca e considerata maternitate de tip 1. Ufff, chiar nu mai stii cum este mai bine, ca si aia iti iau pielea pe bat, 3 zile, minim 70 mil

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am uitat sa va intreb ceva ca poate mai e vre-o disperata ca mine sa aibe de toate. Eu sunt fan AVENT pentru ca desi sunt foarte scumpe produsele lor sunt si foarte bune si am vazut la Teo cat de mult conteaza biberonul din care ii dai pentru colici.
Are o prietena de vanzare toata gama de AVENT pentru ca fetita ei are 3 ani acum si alt bebe nu mai face. Sterilizator electric cu 100 lei (e 600 lei in magazin), pompa de san cu 75 lei si biberoane si tetine. Daca intereseaza pe cineva sa-mi spuneti ca i-am zis sa nu dea anunt ca sa intreb eu mai intai la voi.

O sa ziceti ca sunt razna dar eu am pompa manuala si electrica, sterilizator, incalzitor de biberoane, biberoane, etc.... Incalzitorul il aveam de la Teo, restul le-am luat ca sa le am in casa. Mai am si vre-o 2-3 biberoane dar arata jalnic ca fii-mea le tranteste taaaare dupa ce bea din ele.

Cris mami de Teodora si 27+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Simt ca o iau razna...

Am fost la dr, fara programare si asistenta, dupa ce a lasat inaintea mea multe alte mamici, cu sau fara programare, inclusiv cele sosite dupa mine, m-a onorat si pe mine... dupa doar 2 ore 30 min. Partea buna este ca colul e in regula. Legat de nastere mi-a spus ca nu trebuie sa imi fac griji chiar daca nu este el se ocupa sa nu nasc cu orice dr si ca asta trebuie sa fie grija lui nu a mea.

Am intrebat daca pot naste natural, avand in vedre dimensiunile impresionante ale lui bebe si mi-a spus ca e foarte important si cum se aseaza cu capul si ca asta vom vedea in ultimele 2 saptamani.

Si acum SANADORUL.

Am resunat la aceasta clinica mizerabila dupa ce am citit de pe mobil mesajul Andreei si ghiciti? La doua ore distanta, o alta dra imi spune ca da, Herghelegiu ca fi in concediu la acea data

Am facut scandal si a ramas ca ma suna asistenta lui sa ma reprogrameze.

Am revenit cu un tel dupa ce am iesit de la gineco si i-am tocat marunt doar 30 min. Sa nu credeti ca am obtinut ceva, in afara de observatii cum ca ce, mai am o programare in septembrie, ca nu e vina ei, ca sunt atatia medici, ca m-ar fi sunat cel tarziu pe 31 si alte porcarii.

Acum fac sesizare catre Sanador si apoi catre OPC. Andreea daca vrei iti trimit si tie. Eu una nu ma las.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

NA!Ca spui clinica privata!

Trebuia sa-i duci asistentei iar cadouri si spune-i doctorului ca aia isi face de cap ci programarile ca tu il cunosti de mult timp!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Vorbeati de mancare, eu azi, daca tot am stat acasa am facut o supica de galuste si acum am la cuptor cartofi frantuzesti. Abia astept sa mananc, supa e grozava, sper sa fie si cartofeii tot asa .

Inacat, La Multi Ani! sa ai o sarcina usurica si un bb sanatos!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

andreeacc, sa imi spui si mie de biogenis, please! eu voi cerceta la stem sure, care au banca in norvegia sau intr-o tara scandinava.facem schimb!

anes, tu bagi degetul sa-ti verifici colul? sau pricepui eu gresit? daca da, renunta, vrei sa-l deschizi?
col de 35 inchis la sarcina simpla e very good!
despre presiunea pe care o simti, stai mai mult in pat, ia nospa, MAGNEZIU simplu (nu magne b6) intre 2 si 4 pe zi si bea 3 l de lichide. ti se va relaxa musculatura.

mai fetelor, herghelegiu asta e dr bun, desigur, dar nu e singurul. voi n-ati obosit de dri care, de celebri si aglomerati ce sunt, abia au timp sa iti si explice una alta? mitul ca numai pop si herghelegiu fac eco bune a cazut de mult. sunt multi dri care fac echo bune pt 23 de sapt. in plus, sa ne intelegem, orice dr, indiferent cat de bun este, tot a gresit macar o data in viata lui, ca e om.nu exista ca daca te duci la o celebritate te culci linistit.
asa ca dri ca IOSUP(fortis), vladescu/ADELA DINU(cmu),klein(municipal, polisano) CHITESCU(medlife) sunt la fel de ok si de invatati.vad ca va tot enervati ca programarile sunt greu de obtinut. poate va ajute alternativele astea. eu am mers la 23 de sapt la pop(ca eram obsedata si eu sa merg la o celebritate) si la adela dinu, exact acelasi rezultat, cu deosebirea ca adela mi-a explicat tot. cand am intrebat-o de vermis, s-a uitat la mine si a zis: dar vad ca cititi medicina... inca o mica deosebire: 700 ron la pop, 250 dincolo.
pupicei

Adi +23 cu si

Mergi la inceput