Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

CAPITOLUL 90

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

anes, tu bagi degetul sa-ti verifici colul? sau pricepui eu gresit? daca da, renunta, vrei sa-l deschizi?
col de 35 inchis la sarcina simpla e very good!
despre presiunea pe care o simti, stai mai mult in pat, ia nospa, MAGNEZIU simplu (nu magne b6) intre 2 si 4 pe zi si bea 3 l de lichide. ti se va relaxa musculatura.

mai fetelor, herghelegiu asta e dr bun, desigur, dar nu e singurul. voi n-ati obosit de dri care, de celebri si aglomerati ce sunt, abia au timp sa iti si explice una alta? mitul ca numai pop si herghelegiu fac eco bune a cazut de mult. sunt multi dri care fac echo bune pt 23 de sapt. in plus, sa ne intelegem, orice dr, indiferent cat de bun este, tot a gresit macar o data in viata lui, ca e om.nu exista ca daca te duci la o celebritate te culci linistit.
asa ca dri ca IOSUP(fortis), vladescu/ADELA DINU(cmu),klein(municipal, polisano) CHITESCU(medlife) sunt la fel de ok si de invatati.vad ca va tot enervati ca programarile sunt greu de obtinut. poate va ajute alternativele astea. eu am mers la 23 de sapt la pop(ca eram obsedata si eu sa merg la o celebritate) si la adela dinu, exact acelasi rezultat, cu deosebirea ca adela mi-a explicat tot. cand am intrebat-o de vermis, s-a uitat la mine si a zis: dar vad ca cititi medicina... inca o mica deosebire: 700 ron la pop, 250 dincolo.
pupicei

Nuuu, Doamne fereste, niciodata n-am bagat ceva pe acolo in timpul sarcinii! Si pe sot il am la "regim". Ma refeream ca atunci cand ma spal, dar mai ales cand stau pe toaleta, se simt muschii perineului mai proieminenti. Mai ales in a doua parte a zilei sau seara, cand sunt mai obosita.

Da, ai dreptate privind medicii. Acum m-am programat la dr. Nedelcu Dana de la Sanador-Victoriei, dar am aflat de la o colega de la odiseea lui Remus, ca ea a facut eco in trim I si II la ea, ca nu a observat malformatia copilului. S-a nascut cu palatoschizis, adica despicatura de palat, despicatura de gingie si de buza. Cum sa nu vada asa ceva, nu stiu! Acum sunt in mare, mare dilema si putin cam panicata. Si asta pt. ca povestea este mai veche, de la primul copil.

Pe scurt. La prima sarcina am facut DT care a iesit ok. Apoi am facut TT care a iesit cu risc crescut de SD. Va imaginati ce a fost in sufletul meu, avand in vedere ca l-am asteptat pe bb 4 ani! La recomandarea dr. mele am reusit sa ma programes la dr. Herghelegiu care m-a asigurat ca totul este ok si nu este nevoie de amniocenteza, ca testele acestea sunt statistici si dau rateuri mari.

Acum, la sarcina aceasta, am facut DT, care a iesit super OK si am hotarat ca nu mai fac TT, dar merg la un dr. foarte bun ecografist, in speta, tot la Herghelegiu. Ghinion, este in concediu!

Intrebare: cum fac sa ma progreamez la unul din doctorii enumerati de adipapazi, despre care stiu ca sunt buni, chiar daca mai dau si rateuri? Poate sa ma ajute cineva? Nu am incercat nicio programare pana acum, pt. ca eram sigura ca merg la Herghelegiu.

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 21+

Mergi la inceput