Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 14
beatrice75 spune:
Miruna, bravos!Si eu sunt mai goaga uneori cum zicea Letzy, dar asa trebuie procedat, sa le atragi atentia, sa te zbati pt dreptul tau, poate asa se mai educa si oamenii.
Lidia, tu ai mai rezolvat ceva cu problema din trafic?
27+
sunset_zuzi spune:
letzy probabil ca bebelian mea a fost suparata ieri pe mine ca ne-am intors la munci ..ea era obisnuita sa lenevim in pat pana tarziu si ieri ne-am trezit de dimineata, ne-am inghesuit prin metrou si la birou o zi plina si stresanta
Doamne ai grija si de noi 26+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Miruna, bravos!Si eu sunt mai goaga uneori cum zicea Letzy, dar asa trebuie procedat, sa le atragi atentia, sa te zbati pt dreptul tau, poate asa se mai educa si oamenii. Lidia, tu ai mai rezolvat ceva cu problema din trafic? 27+ |
O sa vezi ca o sa te schimbi dupa bebe. Eu eram foarte potolita inainte dar m-am saturat sa inghit toate mizeriile si imi dau seama ca poate intr-o zi se va schimba ceva daca cerem toti ceea ce ni se cuvine.
Alta aberatie... Cand avea Ema 2 luni nu mi-au dat voie cu el in Metro! Parca era caine...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +
letzy81 spune:
Olgutzika eu cu greu m-am abtinut sa nu-i zic cateceva cotofenei care comenta de zor.Nu s-a gandit nici o clipa ca si ea va fii in situatia mea.Avea intre 25-30 de ani.A comentat in continuu,mi-era mie rusine de rusinea ei!
Nu stiu ce a fost aseara dar erau cozi mari,nu-mi explic de ce.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
28+
MSymo spune:
Off topic...Ana, am vandut masina, nu mai pot de bucurie! Vezi ca pe okazii.ro gasesti Stokke aduse de afara, chiar si la comanda, este o tipa cu nickname ruxandra, care este serioasa, si costa mai putin , cam 600-650 eur. Am vazut la mare mai multe si iar m-au sucit, de la Quinny Buzz 3, pe care il vroiam. Ah, si am vazut si patut Stokke, la 7-8 mil, ceea ce e f ok, fiindca are si saltea inclusa (numai salteaua ar costa la Ikea, cam 2-4 mil). Eu ma loghez azi si o sa cer detalii.
Multumesc....dar din pacate nu mai stiu exact cui trebuie sa multumesc, pt site-ul care vinde covoare, am vazut cateva din lana superbe, pt living. Apropo, ce este pe site este expus si in magazin?
A fost cineva la Danielle Design, vis a vis de HomeDesign Mall? Am inteles ca au acolo mobila de copii foarte frumoasa, dar e asa departe de mine!
Symo 29+ Diana Nicole
ral_eli spune:
doura eu sunt aici , va citesc, doar ca nu scriu ca nu ma aflu intr-o zona prea placuta, f deprimata. sper sa treaca, dar deocamdta nu vad nici o iesire
25+
eliza_cri spune:
cum puii mei sa nu stie care cum sunt copii pai nu au si ei niste bandane la manute???
asa ceva este de neconceput..ati auzit ca nu era nici o asistenta , nici un doctor acolo..a confirmat sotul unei femei din spital internata [asistenta sefa a zis ca ea a lipsit numai 1 minut cat a fost la wc cine o crede asa mizerii????]...deci nu efectiv e de neconceput
23+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
beatrice75 spune:
Eu sunt revoltata rau!
ca si acel copil, lovit la picior si e declarat mort a doua zi
sau acel bebelus care a facut septicemie si fiind din provincie, bebelusul era REFUZAT de catre spitalele din Bucuresti
27+
mirunam spune:
Eliza, copii au avut bratari dar au luat foc . Asta spune tot. Acum ii identifica teoretic dupa greutate. Baietelul decedat azi noapte avea 3 kg. Asta este sistemul nostru, intram oameni si iesim numere
Ral_eli, . Stiu ca e greu, toata saptamana trecuta am avut o stare oribila, plamgeam din orice. Gandeste-te la bebe si ca toate se rezolva atat timp cat sunteti sanatosi.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +