Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

astea sunt 2 chestii de neiertat!! cum zicea si doura, daca cineva ar fi fost in preajma bebelusilor sau macar ar fi reactionat in timp util, macar cei protejati de incubatoare ar fi scapat cu bine. explicatia ca in cateva secunde copiii au fost transportati la alt etaj este o tampenie... in cateva secunde doar, mai ales pentru cei din incubatoare, nu aveau cum sa moara 3 si sa aiba arsuri si pe 80% din corp ceilalti. iar al doilea lucru de neiertat este ca nici unul din copiii aia nu erau indentificati. cum e posibil asa ceva?? nici un copil si nici o lauza identificati cumva. acum vor sa le faca teste ADN sa vada daca lauzele care au plecat cu copiii lor chiar i-au luat pe ai lor. este absurd si aberant.

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari pentru schimbarea semnaturii Sunset ! Saptamani usoare pana la termen!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

letzy si eu la fel ca tine simt sa speram ca e doar paranoia

amelia saru`mana

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Asa cum a zis si Alexa: de ce nu erau in permanenta asistente in sala?(poate pt ca Bogdan Marinescu nu se afla in spital si cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa). La Sp Parhon, spital de endocrtinologie, fiecare salon are in permanenta un medic rezident care supravegheaza pacientele.
De ce nu s-a intervenit cu un extinctor pana cand a venit Smurd-ul? Banuiesc ca li se face si lor un instructaj cum trebuie, nu doar se semneaza niste hartii ca s-a facut de fapt acel instructaj.

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

De ce nu s-a intervenit cu un extinctor pana cand a venit Smurd-ul? Banuiesc ca li se face si lor un instructaj cum trebuie, nu doar se semneaza niste hartii ca s-a facut de fapt acel instructaj.

27+

ba eu as putea sa bag mana in foc ca asa se face...se semneaza hartoagele si atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata, fetelor!

Letzy, ai procedat foarte bine. Eu sunt patita cu Carrefour-ul, dar cu casiera, nu cu clientii, m-a oprit sa nu ii fac reclamatiei idioatei de la casa faptul ca tocmai iesisem cu Sof din spital de cateva zile si eram epuizata psihic...M-am dus cu ea la Carrefour dupa chiloti si lapte HN si alte cateva nimicuri si m-am dus la una din casele cu prioritate. Erau vreo cinci cosuri la rand, am cerut voie sa trec in fata, oamenii nu au zis nimic, mi-au facut loc si am ajuns in fata sa o intreb pe stupida cum procedez mai departe ( in sensul ca unde imi pun cumparaturile, ca banda era plina ). Si ea imi spune sa ma asez la coada, pentru ca toata lumea de acolo are copilasi mici in cosuri ( copilasi mici=cel mai mic avea vreo 4 ani ). I-am spus ca am si un copilas mic in cos, de doi ani si patru luni, si un copilas mic in burta, si cum vad simbol de mama gravida si persoane cu dizabilitati pe semnul de deasupra casei, inteleg ca as avea prioritate. Lumea de la casa a inceput sa se roage efectiv de ea sa imi ia cele cinci birbidele sa pot pleca, ea nu si nu. Nu am rezistat sa ma cert, m-am dus la o casa normala, am stat la coada si am terminat repede, m-am dus la receptie si am intrebat acolo cine are prioritate la casele alea: femeile insarcinate si persoanele cu dizabilitati. Nu parintii cu copilasi mici in cos ! I-am rugat sa ii spuna asta si doamnei de la casa 17, care m-a tratat mizerabil, si-au cerut ele scuze in numele ei, si eu am plecat invartindu-ma si traind acum cu regretul ca nu am facut in chipuri pe acolo. Asa ca...dreptul e al tau, foloseste-l, sa nu iti pese de alte comentarii.

Eu am lipsit de aici ca iar s-a procopsit fii-mea cu voma si diaree, se pare ca nu a scapat de salmonella de data trecuta, iar am ajuns la spital pentru perfuzii, pentru analize...acum e pe drumul cel bun, cu alt antibiotic mai puternic de luat...Sambata ar trebui sa plecam la mare, de ieri suntem in concediu, sa fie ea sanatoasa si suntem si noi ok.

Joi am eco la Chitescu, am emotii si abia astept!

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ceea ce s-a intamplat la Giulesti nu este o intamplare nefericita, o explozie necontrolata ci un incendiu pe care personalul medical nu a stiut sa il gestioneze. Pentru ca incendiul sa acopere 30mp nu e nevoie de 2 secunde. Unde a fost personalul pana cand s-a extins focul? Usor de imaginat. Din pacate nici de data aceasta nu va plati nimeni pentru suferinta copiilor si a parintilor si peste 1 an totul va fi uitat.

Da, hartiile sunt semnate orbeste, nu va mirati daca vom afla ca nici extintoare nu au. Totusi, chiar si asa nu imi pot imagina cat a trebuit sa treaca de cand s-a produs scanteia si pana s-a incediat camera in asa fel incat sa nu poata intra nimeni altcineva decat pompierii.

Tot respectul fata de pompieri si SMURD, pacat ca ajung mereu cand este prea tarziu.

Sunset, felicitari pentru semnatura!!! Ce se bea ?

Olgutzica, multa sanatate fetei! Intamplarile de la case la Carrefour sunt nenumarate. Pe mine ma mai enerveaza si sotul ca imi spune sa ii las ca ma enervez degeaba. Dar cum sunt capoasa si cu spirit civic in exces imi vad de lupta. Daca te asezai la coada iti spun eu ce se intampla, se faceau ca nu te vad. Mie asa mi-au facut cand era Ema mic. Pana la urma m-am enervat si le-am atras atentia ca am copil si ii rog frumos sa ma lase sa trec (era coada de Craciun, din aia de stai cu orele). O cucoana mi-a spus ca si ea are copil mic (avea vreo 50 de ani) dar l-a lasat in masina. I-am explicat ca e casa pentru gravide, si ea nu pare a fi, femei cu copii mici, si varsta nu o recomanda sau handicapati.. .si aici putem discuta . Sotul a luat distanta cand m-a auzit si m-am certat si cu el la iesire

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

letzy si eu la fel ca tine simt sa speram ca e doar paranoia

amelia saru`mana

Sunset inseamna ca sunt bine bebelinele noastre,poate un pic mai lenese.
Maine am echo,incerc sa nu ma panichez.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineataaaaa!
Felicitari tuturor burticilor care au schimbat semnatura si celor care au fost la eco!
Am realizar acum.....faptul ca odiseea noastra este una foarte norocoasa, cu bebei sanatosi si mamici frumoase si fericite. Multumim Doamne!
Noi ne-am simtit bine la mare, ne-am relaxat, a fost tare bine. Ieri i-am luat si Dianei din mall o amintire de la mare :memory prints - este o cutie cu un lut si alte accesorii, pe care ii vom pune talpita sa vada ce mica era la nastere Si am mai fost la Kiabi, era o oferta super, cumperi 3 produse si platesti doar unul, cel cu pretul cel mai mare.....fff convenabil, i-am luat si ei salopete. O sa merg si aici la Auchan poate mai gasesc ceva frumos.

Sugubina cum a fost la dl dr? Felicitari pt fetite mari si sanatoase! Eu mai merg pe 07 sept, cand vom avea 33 sapt, abia astept.

O zi buna si racoroasa

Symo 29+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset, felicitari pentru semnatura!!! Ce se bea ?

[

avem di tatii

Mergi la inceput