Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Buna fetelor!

Confirm caruciorul albastru, pe care va rog sa il treceti in listuta!
In rest, dr. zice ca sunt bine, dar am fost la ea de urgenta la control, pt. ca in noaptea anterioara am avut contractii si m-am cam speriat. Colul era destul de lung (3,5 cm) si inchis. Insa eu am zilnic senzatia de apasare pe zona perineala. Si mi se pare ca si tesutul muscular (la palpare) este putin proeminent, lasat. Nu stiu daca am explicat pe inteles si daca s-a mai confruntat cineva cu semnele acestea, sa imi spuna si mie, va rog! Probabil nasterea anterioara (naturala) a contribuit la asta, chiar daca nu am avut un travaliu lung si o nastere grea!

Bb este bine dezvoltat, mai mare cu o saptamana. Pe 25 august merg la Bucuresti la Clinica Sanador la dr. Nedelcu Dana pt. ecografia de trim. II. Din pacate dr. Herghelegiu este in concediu pana pe data de 14 septembrie, asa ca l-am ratat. Sper ca am facut o alegere buna cu doamna dr.! Stie cineva despre ea?

Poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici!

Azi am ramas acasa, m-a certat sotul mau ca nu-s sanatoasa daca vreau sa merg la job in halul in care sunt. Am facut si febra, mi-a zis doctora ca daca nu-mi trece nici maine sa merg sa-mi dea reteta pentru antibiotic. Tare n-as vrea...
De aseara tusesc ca un magar, bietul bebeu cred ca e tot saltat de accesele mele de tuse, ajung sa tusesc pana vars. Sper sa-mi treaca mai repede.

Ma uit acum in continuare pe antena 3 la stiri ...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Una facea scandal...
Vad ca am mancat cateva cuvinte...

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Pai daca este casa prioritara, de ce puii mei era coada la casa prioritara?Ce cautau nesimtitii aia acolo?

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

fata mea a stat 2 luni la terapie intensiva..si acolo e in permanenta un medic si cel putin 3 asistente...daca era asa si aici cred ca vedeau la timp ca ceav era in neregula..eu nu cred ca AC a explodat dintr-o data fara "semne"...eu sunt inca in stare de soc...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

De aceea este bine sa ceri rooming-in, cel putin aici la noi.
Am o cunostinta care a facut varicela si au trimis-o la Giulesti, au incuiat-o intr-o mansarda parasita si nu si-a vazut copilul timp de o luna. Zicea ca afost cosmar acolo, ince conditii mizere a putut trai.
Cum naiba sa fie dotate spitalele cand la Sanatate, in primul rand,nu se da niciun ban. Ne mai miram de ce functioneaza spaga atat de bine!
Ce o fi in sufletul parintilor?Eu cred ca nu-si vor mai reveni niciodata!

27+

Mergi la inceput

Amelia, mai bine l-ai asculta pe sotz si ramai o zi acasa, bei multe lichide, mananci multe citrice, dormi. Pe mine ma ingrozeste sa racesc!Eu n-am voie sa tusesc, sa ma screm, pt ca din cauza placentei praevia, la cel mai mic efort se poate declansa sangerarea

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata fete azi dam de baut ca am schimbat semnatura Doamne ajuta sa ajungem toate cu bine pana la capat si cu bebei sanatosi

sugubina tu zici ca vrei sa stai pe banca in IOR.....pai daca gasesti vreo banca libera este un trafic incredibil in parc

cat despre bebelusi de la Giulesti fff trist...sa-i aibe Maica Domnului in paza

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Amelia, mai bine l-ai asculta pe sotz si ramai o zi acasa, bei multe lichide, mananci multe citrice, dormi. Pe mine ma ingrozeste sa racesc!Eu n-am voie sa tusesc, sa ma screm, pt ca din cauza placentei praevia, la cel mai mic efort se poate declansa sangerarea

27+

Pai azi stau acasa. Pe mine ma ingrijoreaza mai mult febra (acum ma ia si ma lasa), dar sper sa treaca pana maine. Oricum seara e mai rau, ca parca toate cele navalesc pe mine: capul ma doare, nasul se infunda, tusea ... ca la ea acasa, si peste toate cele caldura care ne ucide! Noi avem toate camerele pe nord-vest si seara este cel mai cald, se incing peretii de numa! Si nici aer conditionat normal, pe perete, nu putem pune din cauza grinzilor si tevilor de caldura/apa... am zis ca mai caut, poate totusi exista vreo firma care ne poate pune aer chiar si pe langa tevile astea (suntem la mijlocul blocului si e o chestie cu tevile de caldura-iarna abia dam drumul la calorifere ca e cald in casa, in jur de 22-23 de grade in mod normal).

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

doare un ovar de-mi vine sa ma urc pe pereti .da' stau cuminte sa nu-mi supar flacaul.Care s-a trezit si zburda. si asta alina orice durere

Gabriela
23 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

De ce am vrut sa schimb spitalul? Pt ca la mine nu neaparat sa fie 3 zile, daca mi se declanseaza sangerarea, lucru obisnuit la placenta praevia, pot sta si o luna cu perfuzii in spital.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Am vazut si eu aseara tarziu la stiri.
Din pacate 4 din 8 bebelusii raniti grav au arsuri pe 80% din suprafata corpului,ceea ce inseamna ca nu prea au sanse de supravietuire.

Deci am procedat bine la cumparaturi,aseara ma simteam un pic vinovata ca deh asa sunt eu mai goaga.
Beatrice erau cel putin 7 caruturi la casa prioritara si sunt sigura ca daca ma asezam la rand nimeni nu se sinchisea sa ma lase sa trec.

Eu iar am dat-o in paranoia,mi se pare ca copilul meu nu mai da asa energic din picioruse ci se tot roteste,misca foarte finut pe acolo astfel ca simt numai mici impingeri din interior.Cand stau intinsa imi face burtica valuri,valuri fine.
Cred ca face parte din ''sindromul de dinainte de echo".

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Mergi la inceput