Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 11
letzy81 spune:
Una facea scandal...
Vad ca am mancat cateva cuvinte...
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
28+
mirunam spune:
Letzy si eu am facut la fel. La casa prioritara erau vreo 4 caruturi, m-am dus la casiera si am intrebat-o daca este intr-adevar casa prioritara ca nu vad nici gravide, nici copii ssau persoane cu dizabilitati. Mi-a zis sa ca dupa ce termina cu persoana careia ii scana ma ia pe mine. Nu am cerut voie celor de la coada ca sunt patita de cand am vrut sa bat, la propriu, pe o nesimtita cand eram cu copilul de 2 luni in carut.
Chiar si asa, cea care urma m-a tot inghiontit cu carutul... o sa vezi ca o sa tot ai parte de asemenea personaje.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +
crisis81 spune:
ACum da stirile la ProTV
Cris mami de Teodora si 27+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Joy21 spune:
Groaznic... Nu-mi venea sa cred cand am vazut stirea. Din toate camerele din spital unde se putea intampla asa ceva, tocmai la reanimare, unde sunt prematurii, cei mai vulnerabili. E tragic si fff trist ca se poate intampla asa ceva din cauza unei erori umane.
Sa le fie Dumnezeu alaturi micilor copilasi care trec prin o incercare asa grea, parintilor ale caror vieti sunt distruse si lauzelor din spital care trec printr-un mare soc emotional.
Nu vreau sa stiu ce e si in sufletul medicilor de la neonatologie...
Dupa prima nastere la Giulesti, vazand conditiile de acolo, am luat pe loc decizia ca nu voi mai naste acolo ever. Si apoi si incidentul cu copiii arsi pe fatza, clar e ceva in neregula cu spitalul.
Victoria, mami de Anna Sofia, 26+ cu inimioara
David Lloyd George
crisis81 spune:
Eu nu stiam nimic.... am ajuns acasa, am spalat/culcat fata si am venit sa vad ce ati mai facut voi. Am citit prima postare despre vestea cea neagra si am deschis pe ProTV. E ingrozitor si nu ma pot abtine sa nu ma pun in locul mamicilor de acolo. Cum poti sa traiesti dupa asa o tragedie?....
Nu mai pot sa spun nimic... am citit tot... va multumesc pentru felicitari. Va doresc tuturor sa aveti parte numai de vesti bune.
Eu ma uit in continuare si pe Realitatea si Antena3.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
andreeacc spune:
Acum am deschis si eu televizorul pe Realitatea....am ramas fara cuvinte.
Andreea, mami de baiat si 28+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
adipapazi spune:
sunt siderata, tocmai cu cateva minute inainte de explozie am trecut pe langa maternitate, pe drumul de intoarcere de la ginecolog. No comment, va dati seama ca unii bb nu sunt identificati? ca sunt parinti care spera ca mortii aia 3 sa fie ai altora decat ai lor?
cinste smurdului.
noi stam aproape de spital, pe turda. e 11 noaptea si salvarile urla incontionuu in ambele sensuri.le duc pe femeile gravide la filantropia. Doamne ajuta!
Adi +23 cu si
crisis81 spune:
Am uitat sa va felicit pentru schimbarile de samnaturi, pentru vestile super de la ecografii si pentru faptul ca reusiti sa gatiti asemenea bunatati pe caldurile astea.
Eu in afara de niste pulpe cu cartofi la cuptor nu m-am incumetat sa fac altceva.
Se pare ca a mai murit unul dintre cei dusi la Grigore Alexandrescu.
lore76 spune:
Doamne fereste, ce se poate intampla intr-un spital.....
e inacceptabil tot ce se intampla in tara asta
saracii parinti, saracii puiuti, sa treci prin asa o tragedie, cand de fapt ar fi trebuit sa fie cel mai fericit moment din viata oricarui parinte....de neadmissssss
felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco si celor care au schimbat semnaturile
Lore 22 + &
douradoudou spune:
fata mea a stat 2 luni la terapie intensiva..si acolo e in permanenta un medic si cel putin 3 asistente...daca era asa si aici cred ca vedeau la timp ca ceav era in neregula..eu nu cred ca AC a explodat dintr-o data fara "semne"...eu sunt inca in stare de soc...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu