Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

miruna

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

HAIDETI SA NE UNIM TOATE MAMICILE DE PE ACEST FORIUM SI SA FACEM O PETITIE!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

am gasit si explicatia pentru bratari

Unele dintre bratari sunt însa arse, motiv pentru care subsecretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca identificarea copiilor se va face în baza testelor ADN.

crunt , crunt teribil

23+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ral_eli sa treaca supararile si starile proaste.

Eu daca n-as behai intr-una as fi cea mai fericita. Zici ca-s magar, cred ca n-au dormit nici vecinii din cauza mea...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

identificarea copiilor se va face în baza testelor ADN.

crunt , crunt teribil

23+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Care dureaza DOAR 2 saptamani daca nu gresesc. Pana atunci copilasii care au supravituit nu vor avea parte de mamicile lor?

De ce mamele nu au fost lasate aproape de copii, i-ar ajuta enorm? Pentru ca la noi pacientul nu e om ci este doar "caz".

Beatrice, eu sunt de acord insa ce sa cerem? Eu mi-am propus ca atata timp cat voi sta acasa sa incerc sa ajut, fara pretentii financiare desigur, persoanele care vor sa faca petitii sau sa dea in judecata personalul medical pentru malpraxis. Stii care este problema, ca multi se lasa inainte sa inceapa. Sotul este unul dintre ei. Nu a vrut sa dea in judecata medicul care i-a operat tatal pentru ca oricum murise saracul si nu mai avea sens. Culpa medicala era enorma si eram sustinuti si de cei care au incercat sa "repare" greselile. Degeaba, dl profeseaza si azi.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello..symo bine ai revenit..imi pare bine ca te-ai simtit f bine la mare ..corina -bravegirl a pus linkulcu covoare
fetelor eu azi nu am chef de nimic..sunt f suparata si revoltata pt tragedia de ieri..nu pot sa-mi revin ..acolo era NICU dec terapie intensiva neonatala asta inseamna superrrrrrr supravegheata..nu pot sa accept nici o explicatie mizerabila de-a lor...doctorii si asistentele care ar fi ytrebit s afie aolo o sa-i aibe pe constiina pe bbelusii aia toata viata..asta daca au inima..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata dragutele,

Urmaresc la stiri ce se intampla cu cazul bebelusilor ! Saracii de ei, mici , arsi..nu era nimeni cu ei la terapie intensiva-cum e posibil? OF, saracii!

anes si eu simt senzatii de apasare pe zona perianala mai ales cand ma ridic din sezut. Cu dr Herghelegiu orcum sansele de prins asa in sept loc sunt minime spre foarte deloc pentru ca se fac programari cu luni inainte. Despre dr Nedelcu Dana, cand auzi de bine de ea sa ne scrii si noo.

beatrice da e mai bine rooming in, dar daca e prematur si f mic am feelingul ca nu ti-l lasa pana nu se drege..Doamne ajuta sa fie totul bine cu bebeii nostrii si nici unul sa nu ajunga la terapie intensiva,sa ii avem sub ochii nostrii imediat

sunset_zuzi deci nici loc pe banca n-am ha? OOF! Alta fantezie spulberata.

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Asa este, sugubina!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

identificarea copiilor se va face în baza testelor ADN.

crunt , crunt teribil

23+

Care dureaza DOAR 2 saptamani daca nu gresesc. Pana atunci copilasii care au supravituit nu vor avea parte de mamicile lor?

De ce mamele nu au fost lasate aproape de copii, i-ar ajuta enorm? Pentru ca la noi pacientul nu e om ci este doar "caz".

Beatrice, eu sunt de acord insa ce sa cerem? Eu mi-am propus ca atata timp cat voi sta acasa sa incerc sa ajut, fara pretentii financiare desigur, persoanele care vor sa faca petitii sau sa dea in judecata personalul medical pentru malpraxis. Stii care este problema, ca multi se lasa inainte sa inceapa. Sotul este unul dintre ei. Nu a vrut sa dea in judecata medicul care i-a operat tatal pentru ca oricum murise saracul si nu mai avea sens. Culpa medicala era enorma si eram sustinuti si de cei care au incercat sa "repare" greselile. Degeaba, dl profeseaza si azi.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

fetelor trebuie sa va mai ganditi si la faptul ca este o lipsa acuta de personal in spitale si acum se mai restructureaza si se scad salarile ....sa mai ne gandim si altfel....un doctor docent profesor (cu toate gradele) dupa 20 de ani de scoala si o activitate poate de 40 ani de munca are un salariu de 27 mil ....repet 27 milioane o mizerie....dar i-ati vazut sa iasa in strada ca profesori?nu .....profesori care iau 1 la examenele de grad si au facut 4 ani de soala sau ca multi alti liceul pedagogic si au un sala aproape de 27 mil care se duc la 4 ore si nu au nici un stres ....viata nimanui nu este in mana lor si au facut o traditie ca in fiecare an sa iasa in strada si de a boicota nul scolar.....
pe doctori nu i-ati vazut in greva si preturile mari care le dam spaga la ei tot noi le-am facut...nu cred ca sunt multi medici care sa iti spuna in fata ca vrea suma x....noi din vorba in vorba alegem sa ii dam suma x
dau ex cu Dr X de la Elias....un doctor foarete "scump" conform unor mamici....o amica de a mea a nascut cu el si nu a avut decat sa ii dea o 1000 ron si totusi a venit la nasterea ei iar alta a dat 5000 ron si a fost trata la fel....deci pretul noi il stabilim
eu sunt pe ideea ca spitalele ar trebui privatizate ca in USA si sa isi atraga singuri investitori atunci cred ca am fi super bine
ceea ce s-a intamplat la Giulesti este o tragedie uriasa dar inainte de a da cu pietre in cadrele medicale sa ne gandim si oare de ce nu au fost acolo....cum poate supraveghea corect o asistenta 25 de copii?

P.S Nu sunt cadru medical lucrez in domeniul bancar

27+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neatza fetelor, multumesc de urari, sunt ceva mai bine astzai.

M-a indispus totusi cazul de la Giulesti, faptul ca la atati copilasi li s-a luat dreptul la viata iar altii vor ramane cu sechele grave.

Victoria, mami de Anna Sofia, 26+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput