APARAT DE AEROSOLI

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mutze sanatate multa, in primul rand.
Noi avem Laica, modelul prezentat de Ayla, sunt multumita de el ca e ff silentios - una dintre diferentele dintre cele cu compresor si cele cu ultrasunete.

In privinta acceptarii de catre copil, aici da, e greu, in primul rand la noi a mers - cat de cat - pt ca toata lumea facea aerosoli, mama, tata, mai ales toate papusile din casa. Si nu i s-a mai parut asa de speriat. Plus ca mai prindeam o reclama sau videoclip ceva... oricum idee a fost al noi s anu fortam, ca asa se speria si nu faceam nimic. Il tineam la o anumita distanta, mai departe sau mai aproape in functei de cum imi permitea.
Si anumite chestii, nu mai stiu medicamnetul, i-l puneam dupa ce adormea, acolo puteam sa-i pun masca fix pe mocutza; ins astiu ca asta nu e f recomandata de dr., parca in cazul celor care fluidifica, nu-i bine sa i le faci in somn. Trebuie sa intrebi si dr. Pup, sanatate!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

noi avem modelul prezentat de maminuta si avem si masca de adulti, pe care ne-o punem pe rand si eu si tati pt a distra copilul

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Noi avem acest model http://www.medco.ro/office/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=311
Luat direct de la reprezentanta (str. Rucar 36), fara adaosul imens al farmaciilor.
A meritat investitia pt ca am vindecat copilul definitiv. A facut la 4 luni brosiolita de la un nenorocit de aer conditionat, pe care eram nevoiti sa-l folosim atat vara cand aveam 35 grade in casa, cat si iarna cand nu aveam mai mult de 18. E drept ca am sistat AC-ul si am suportat cu greu temperaturile si cand ne-am mutat nici nu am mai montat AC.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Omron avem si noi de vreo 4 ani...model clasic dar foarte bun..
Multa sanatate!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput