APARAT DE AEROSOLI
Hello, am o mica dilema:fetitza mea de 1,7 ani s-a imbolnavit de bronshiolita si,dupa ce medicul i-a prescris tratamentul,ne-a recomandat sa achizitionam un APARAT DE AEROSOLI(NEBULIZATOR).Inainte de a ma hotari in privinta achizitionarii acestuia,mi-ar placea sa aud diverse alte pareri.Deci,daca vreti si daca sunteti in tema cu date despre el,astept sa citesc parerile voastre.Multumesc anticipat.
Mutze
P.S.Daca imi puteti recomanda unele firme care fac astfel de aparate,impreuna cu pretul produsului respectiv,ar fi minunat
Raspunsuri
szivarvany spune:
Noi avem Laica, l-am folosit cu succes.
Preturi doar daca intrebi in farmacii, noi l-am luat acu` 3 ani.
De asemenea, orice substanta veti folosi, sa o faceti doar dupa consult medical !
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
IRINA.C spune:
Eu am Omron nu din cel mic si scump ci cel clasic.De ex Ventolinul sirop are efecte mult mai reduse decat inhalator in cazul vostru particular.Pt Ira Singulair are efecte dc se da mai mult timp nu 10 zile.Si da e particular sa ai bronsiolita vara.....sanatate micutei
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
Ayla21 spune:
Noi avem www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/" target="_blank">acest model Laica si suntem multumiti de el, si ne-a ajutat foarte mult. Pe site-ul lor gasesti si preturile in functie de model, in farmacie sunt cam tot atat. Eu l-am luat din Szeged dar cam la acelasi pret (echivalentul in forinti).
Multa sanatate fetitei tale!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRINA.C Eu am Omron nu din cel mic si scump ci cel clasic.De ex Ventolinul sirop are efecte mult mai reduse decat inhalator in cazul vostru particular.Pt Ira Singulair are efecte dc se da mai mult timp nu 10 zile.Si da e particular sa ai bronsiolita vara.....sanatate micutei Primul an cu Andrei Poze Andrei mami cea mai fericita de Andreita |
Irina, acu' ce sa zic, aia e schema de tratament pe care ne-au dat-o, p'aia am scris-o s-o vedeti si voi.
Una peste alta, marea mea temere este, desigur, sa nu recidiveze astfel incat sa ajunga fatalmente la astm. Pana una-alta pare mult-mult mai intremata decat ieri, chiar cu siropele in loc de nebulizari.
...in sfarsit, k sa nu fiu off-topic pe subiectul propriului iubit: daca Eliza noastra nu a fost nici racita (la modul serios) nici nimic pan acum, nu ne-am interesat la modul serios de nebulizator. Insa poate a sosit momentul sa aflam mai multe despre un asemenea aparat.
Marian, asa, sa stie toata lumea
Ira, mamica Elizei
IRINA.C spune:
Ira citeste te rog si despre babay-inhaler sau baby-haler mai ii zic ai nostri.De la varsta la care ei stiu sa sufle nasul mi se pare mai eficient:aceleasi subst se adm presurizate sub forma de pufuri.Sanatate multa Elizei
Ps: bv Marian , sotul meu nu mi-a citit nici un post ever
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
SoriLea spune:
Noi avem acest tip de nebulizator
http://www.shopmania.ro/magazin~online-articole-medicale~produs-aparat-aerosoli-omron-c28-nebulizator~p-5757589.html
si suntem ff multumiti de el. L-am cumparat cand bb-le meu avea 7 luni si mi-a facut o bronsiolita (la indicatiile medicului si sum stricta lui supraveghere am mers ff bn cu acest aparat). l-am mai folosit de 2 ori apoi in cazuri usoare, o tuse usora, dar am vrut sa nu i-a amploare si a dat rez ff bune. Cert e ca nu atat aparatul cred ca conteaza f mult, ci tratamentul pe care il prescrie medicul. Nu trebuiesc folosite fara prescriptie medicala, putem face mai mult rau decat bn.
Sanatate multa va doresc.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
cellia78 spune:
Noi avem Omron, cumparat in luna iunie; l-am cumparat din Sellgross Berceni cu 300 lei; si noua tot de medici ne-a fost recomandat, la bronsiolita; a fost foarte eficient, insa trebuie respectata schema de tratament data de medic.
Si acum, la indicatiile medicului, dc ii curge nasul si pare ca se indreapta catre ceva mai urat, ii fac aerosoli, cate doua sedinte pe zi, numai cu ser fiziologic si dupa doua zile e ok.
Incerca sa cauti si pe la hypermarketuri; noi am cautat si verificat preturi o zi intreaga; in farmacii e mai scump.
Sanatate multa!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
bebelusi spune:
Ira si Stefan al soramii a folosit tot baby haler, a trecut exact prin ce treceti voi. Din cate stiu trebuie avut grija la raceli o perioada, ca sa nu se repete.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
deliafairais spune:
noi avem un kyara moretti. l-am luat acum un an cu 200 lei. suntem f multumiti. ca idee...daca exista optiunea sa cumperi mai multe recipiente in care bagi medicamentele (un component al aparatului) sa iei macar 2... :)