HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

dragelor voi ce cantitate de lichide consumati in 24h-eu am ajuns la 6 litri doi peste noapte si 4 in cursul zilei!

apa, ceai!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oho...Anca, da' stiu ca bei, nu gluma... Io mai mult de 2 litri nici vorba, ca nu intra. Dar nici pe perioada sarcinii nu am baut mult.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

Pentru cele care folosesc biberoane de la cat ati schimbat tetina?
eu le am pe cele de philips avent si e tetina cu o picatura pt prima luna si apoi ar tb schimbata cu tetine cu 2 picaturi cred.
sa nu-i curga prea mult dupa si sa refuze de tot sanul.ca deja se trage de par si fata cand e sanul un pic golit,mi-e si mila cand o vad
ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana.

Pentru cele care folosesc biberoane de la cat ati schimbat tetina?
eu le am pe cele de philips avent si e tetina cu o picatura pt prima luna si apoi ar tb schimbata cu tetine cu 2 picaturi cred.

eu am ptr 0-3 luni, curgere lenta. incA nu o sa le schimb ca prefer sa vina mai tare de la san, la o adica

anca, intre ceai, supe, capuccino si lapte, cred ca ajung la 2 litri. eu apa goala nu pot sa beau de ani de zile, imi sta in gat . suplimentez cu fructe...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Iar vin eu cu intrebari
Voi sterilizati biberoanele si tetinele dupa fiecare intrebuintare?
Eu lichide nu prea mai beau nu stiu de ce, cand eram insarcinata beam peste 2 l/zi, acum nu mai intra oricat m-as stradui.

Mergi la inceput

da am observat ca daca beau mai putin nu fac fata la productia de lapte!

ceaiul si apa e in afara altor lichide!

ma gandesc ca de la 6s de sarcina am luat tot felul de medicamente....asa cu lichidele mai curat si eu rinchii si ficatul!

ce sa zic am o bebelina harnica tare in 5 min - 7 min goleste un san de 50-70 ml dupa care pauza s-a saturat si daca nu o doare burtica adoarme linistita si satula in urmatoarele 10 minute!

si cum nu are program de masa-e doamna titi prezenta ori de ctae ori o solicita pitica asa ca trebuie sa am productie de laptic pe stoc!

Am incercat si varianta cu biberon dar nu il primeste si altceva decat laptic de la mine nu ii dau!

Asa ca daca e totul bine o tinem pe titi fara alte suplimente!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

FELICITARI OTILIA SA ITI TRAIASCA BB IULIA SA CREASCA MARE SANTAOASA SI SA II AJUTE DUMNEZEU IN VIATA!

REFACERE RAPIDA SI LAPTIC DIN PLIN!!!!!!!!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Da Oana, la patut e Sfantul Nectarie orotitorul lui Nectarie mic evident.

Ti-ar trebui in casa si o icoana cu Sfantul Apostol Matei (http://www.icoaneortodoxe.eu/icoaneortodoxe/3-Catalog-icoane nr 41 de la icoane). Ocrotitorul copiilor este Sfantul Stelian.
Icoana arata asa...cu un bebe in brate:
http://femeilor.ro/pictures/images/stories/rugaciune%20catre%20sfantul%20stelian.jpg

Maicuta Domnului cu pruncul insa nu ar trebui sa lipseasca de la nici o familie ortodoxa. Pana la botez, bebe este incredintat Maicutei Domnului.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Larisa mie preotul mi-a spus ca nu mai are rost sa vina sa ne citeasca daca am depasit a 8a zi, mi-a dat apa sfintita sa ne spalam cu ea si sa pun in cadita la bebe si mi-a zis sub nici o forma sa nu scot bebele afara inainte de 40 zile. Oare cum e corect? Nu stiu de ce dar numai peste oameni de astia am dat de cand am nascut incepand de la personalul medical dn spital si terminand cu preotul si cu pediatra. Si zici ca sa nu te apuce depresia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Larisa mie preotul mi-a spus ca nu mai are rost sa vina sa ne citeasca daca am depasit a 8a zi, mi-a dat apa sfintita sa ne spalam cu ea si sa pun in cadita la bebe si mi-a zis sub nici o forma sa nu scot bebele afara inainte de 40 zile. Oare cum e corect? Nu stiu de ce dar numai peste oameni de astia am dat de cand am nascut incepand de la personalul medical dn spital si terminand cu preotul si cu pediatra. Si zici ca sa nu te apuce depresia?

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

tot asa mi-au spus si mie ...dar nu am putut sta 40 de zile in casa, maine as fi facut 40...la 11 zile am fost la biserica, mi-a citit preotul si am iesit din casa...iar la 35 am fost din nou
cum mai ziceam eu...regula ar trebui sa fie regula...dar vad ca fiecare preot e cu ale lui

Larissa exact de acolo vroiam sa comand icoana cu sf. Matei...dupa care ma gandesc sa o duc la sfintit

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput