HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui princess

Buna ziua, mamici si burtici!

Am intrat ca sa va anunt, cu intarziere, spre rusinea mea, ca s-a nascut si delfinasul meu, Denis-Gabriel. Pe data de 5 august, la ora 23.35, cezariana de urgenta, la 36 saptamani si 5 zile. BB a avut la nastere 2950 g si 51 cm, apgar 8.
Pentru ca nasterea s-a produs mai devreme, bb a stat la incubator 4 zile, cu perfuzii cu glucoza si antibiotic. In timpul asta eu m-am muls si bb a papat la seringa laptic. De joi suntem acasa, papam la san cam la 2-3 ore, suntem cumintei si speram sa evoluam bine.

Va pupam si uram gravidutelor care nu au nascut inca, nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

36+ cu DENIS GABRIEL

RARES are...

BEBE

POZE

Felicitari !!! Acomodare rapida si mult lapic !!!

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

adriana, am comandat si eu de la pomello.
O oala Ciorba de perisoare ( ca ii place la mandra mea), cratita cu ostropel de pui si o tava de clatite. Am mancat acum...la greu...si nu mai putin de 3 clatite. Nu'sh cand se duc kg mele daca bag clatite. Tu ce ai mai comandat la ei bun?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Eleadea, tu din Anglia ai comandat hainute de 0-3 luni...ptr toamna?...eu acum stau stresata pana vin, sa nu ii fie mici Al meu avea miercuri 5 kg si 55 cm ( atat cat am putut eu masura)
belu, trece...nu te opereaza stai calma( am avut si eu la ale)....tu de ce nu dai cu actovegin acolo?...e cel mai bun cicatrizant. Sau daca nu ..ceai de pelin si crema de galbenele.

asa si eu sunt stresata...acum 2 saptamani era mic mic si acum parca a explodat si nici macar nu mi le-a trimis inca

Larisa, dar tu ai luat body-uri de la Z de 3 luni? mie mie mi se par mici, acum ii vin bine lui Andrei... dar de la C&A inca ii mai vin cele marimea 56

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

am luat de la Z de 3 luni inainte sa nasc....si ii vin bine acum..mai incolo insa...altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Eleadea, tu din Anglia ai comandat hainute de 0-3 luni...ptr toamna?...eu acum stau stresata pana vin, sa nu ii fie mici Al meu avea miercuri 5 kg si 55 cm ( atat cat am putut eu masura)

da, larisa...tot de acolo, de la ana... astept sa-mi soseasca sapt viitoare..

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

andreea, tot 0-3 luni ai comandat si tu?

eu ma gandesc din ce in ce mai serios ca am aruncat cu banii pe fereastra si ca pana se face frig o sa ii fie hainutele mici, la ritmul in care creste acum grasunelul

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bine v-am regasit, mamicute si burticute!

Citat:
citat din mesajul lui crissy
Declar cu mana pe inima ca il urasc pe Basescu si Boc si tot neamul lor parlamentar, ei sunt vinovati de suferinta mea. Din pacate cei care sufera sunt copiii, niste sufletele nevinovate . Pe asistente le doare undeva daca vin la munca sau vor fi somere, tot atat castiga.

crissy, daca e sa fii OM, nu conteaza cat te plateste! tu stii foarte bine care e si situatia in invatamant (poate chiar mai dezastruoasa decat in sist sanitar, ca aia macar mai baga prin buzunare una-alta de cand lumea!), dar nu inseamna ca-ti bati joc de elevii tai... care nu au nici o vina ca e basescu sau alt "escu"!

hei, baieteii, am ajuns si noi la 5 kg

supozitoarele cu glicerina si metoda termometrului creeaza dependenta, mai bine alte remedii... iar musetelul e ptr diaree, am mai spus si eu acum cateva saptamani.

Isabela mea e treaza cam jumate timpul, ne jucam, povestim (am filmat-o de cateva ori in toiul "conversatiei" cu tati)... iar avem probl cu papa de la san , cred ca e intr-o perioada de crestere brusca iar, ca mananca pe rupte si mult mai des, tzitzi iar nu mai fac fata...

ieri am fost la fiesta , zilele orasului (care tin o saptamana) si a fost super! i-am facut Mariei toate toanele (nu va zic cat de "ieftin" am iesit daca o tura era 3 euro ), iar Isabela a fost un monument de cumintenie: a papat bine acasa la ora 9, dupa baita, a mai papat o data pe-acolo si in rest SOMN, in toata harmalaia aia, de se mirau toti de ea .

cu kk noi nu ne mai stresam, face la 2 zile, la 4... consistenta normala, cantitate normala... in schimb elimina gaze pe toate partile! si nici nu mai plange chinuindu-se si scremandu-se...

ne pregatim sa mergem putintel la piscinuta iar, nu e prea cald afara. sper sa fie apa caldaaa

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Michelle mie pentru operatie mi-a dat contractubex, 2 luni.
Si la mine e adancita operatia in piele, si in plus am o umflatura deasupra ei, si cand stau in picioare se intareste intr-o parte.

Eladea imi spui si mie te rog site-ul cu hainute pentru botez?

La noi azi iar a venit moasa, mi-a verificat sanii, inca am furia laptelui, Sara e bine, i-a facut evaluarea de greutate, am mare noroc cu moasa, ma ajuta enorm. Mi-a curatat azi operatia, imi ramasesera niste fire lipite vertical pe operatie.

Fetelor, voi cand ati scos bebeii prima data in parc, sau in aglomeratie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hello si de la mine

in primul rand La multi ani! pentru toate Mariile si pentru cei care poarta nume derivate

Paula multumim de urari...pupici de la toti 3

Citat:

da si eu ma uit intruna la poze si ma supar cand vad ca nu sunt pozici noi...azi mai pun si eu poze cu Nectarie.
Am fost aseara in parc si langa noi era o fetita cu 10 zile mai mare...dar micuta asa. Al meu zici ca era urias in comparatie cu ea. Si culmea ca el nu e gras asa e si lungut si pare mare..
Oana, tare dragalas Matei...avem si noi body din ala de la Z..aseara am fost imbracat cu el afara...
In alta ordine de idei io tot copil cuminte am..nu'sh daca l-am auzit plangand saptamana asta...sigur nu. Un tipat scurt maxim si putina fricaneala atat.... Fetelor va incurajez...asa e la al doilea...
racusor, si Nectarie a inceput sa tina capul cand il tin in brate...mai ales cand cauta tzatzi de foame...ridica un cap. Cand il pun pe burtica dupa baie il ridica de cateva ori dupa care ii pica fata cu totul in prosop fara sanse de ridicare asa ca mi-e mila de el si il intorc. Alexia a ridicat capul mult mai tarziu insa....nu mai stiu exact cand dar in nici un caz asa devreme.

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

si Matei ridica capu;l de vreo 2 saptamani...nu rezista mult si plonjeaza...dar e atat de haios

vad ca va merge foarte bine in balansoar
si ce bine stati in cadita...Matei aluneca de pe forma anatomica...Nectarie vad ca sta singur
si vad eu bine? i se deschide parul la culoare usor usor?
de mult tot vreau sa te intreb...e Sf Nectarie la capul patutului? ma gandeam sa iau si eu o iconita cu Sf Matei...cineva imi spunea ca e mai bine Sf Niculae ca e protectorul copiilor

...iar cu pozele nebunie...parca sunt maniaca deja am sute

Racusor am vazut si primul delfinas ...tare dragut dormea la tine in brate...tot asa o pozitie indoita ia si Matei in brate la mine

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

rodyka eu la Vlad am folosit supozitoare cu glicerina pan ala 6 luni, dar dupa ce am inceput diversificarea nu a mai fost necesar sa folosesc supozitoare...s-a reglat scaunul de la sine!

cred ca tine de fiecare copil in parte...eu taian supozitorul in patru pe lungime si il scotea afara odata cu scaunul de rigoare!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

andreea, tot 0-3 luni ai comandat si tu?

eu ma gandesc din ce in ce mai serios ca am aruncat cu banii pe fereastra si ca pana se face frig o sa ii fie hainutele mici, la ritmul in care creste acum grasunelul

9 iunie 2010

eu zic sa le faci poze...si poate gasesti ceva cumparatori chiar aici

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput