HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mie imi este foarte foarte somn, dar nu reusesc sa adorm cand sa adorm ba maraie, ba caraie...desi el doarme dus...acum vorba larisei, toarce in fisher

imediat se trezeste flamand si cu pofta de joaca iar eu nu mai vad de oboseala

aseara s-a culcat abia la 12, am reusit sa dorm pe reprize pana la 4, dar apoi din ora in ora trezirea asa face de vreo saptamana, sunt rupta de oboseala...cred ca si de la caldura

plus ca atunci cand raman acasa ma apuc sa mai fac ceva de mancare, sa mai strang cate ceva si uite asa nu ma odihnesc...si de maine iar singura cu baietelul acasa

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Off, Cristina! Te inteleg perfect pt ca si noi am stat la terapie intensiva 10 zile si nu a luat decat vreo 100g in greutate si ne-am rugat sa imi dea DD raabdare sa-mi vad copilul cantarind peste 3 kg(nascut cu 2700g, a scazut pana la 2560g), cand am ajuns la 3 am vrut 4 si acum suntem la 4 si vrem 5.

Ai rabdare si fi optimista!!!

Trebuie sa te gandesti cum va fi peste 2 sapt cand ai sa ai printesa acasa. Hai ca nu mai e asa mult!....si o sa vedem poze cu ea in patutul de-acasa.

In fiecare seara o spun la rugaciune si pe Beatrice!
Fi optimista mami! Noi suntem alaturi de tine!

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

michelle, in sat la bunica mea Mariile se serbeaza azi, se pare ca difera obiceiurile in diferite parti ale Moldovei. Despre operatie nu stiu ce sa-ti zic, eu nu imi pot da seama din cauza suncilor

nela, in spital le pun supozitoare cu glicerina pt copii si sonda de gaze. Poti incerca si Dicoflor sau Biotics Baby (probiotice, regleaza tranzitul intestinal, se dizolva in lapte)

Mergi la inceput

nela, nu am auzit de asa ceva...mi-a zis doar sa ii dau dimineata...si cand urla de foame si sta cu gurita deschisa, atunci ii picur

atunci ar suge tot

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Carmen, te inteleg perfect cand spui ca Leti a indragit tzitzi

Andrei cand e foarte flamand se "mufeaza" singur pana sa apuc sa il asez eu bine, el e cu gurita acolo

aseara cand l-am adus de la baie in brate, a inceput sa suga prin camasa mea de noapte

si daca il tin in brate cica sa il linistesc, el tot migreaza cu capul in jos pana ajunge la tzitzi, e mortal

rade sotul atunci ca el nu mai poate sa il ajute ca si la el mai cauta, dar nimic nene, nimic

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
In fiecare seara o spun la rugaciune si pe Beatrice!
Fi optimista mami! Noi suntem alaturi de tine!

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

nela, nuuuu, ceaiul de musetel se da la diaree (lucru pe care l-am aflat la primul copil, pana atunci stiam si eu ca se da in caz de constipatie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna ziua, mamici si burtici!

Am intrat ca sa va anunt, cu intarziere, spre rusinea mea, ca s-a nascut si delfinasul meu, Denis-Gabriel. Pe data de 5 august, la ora 23.35, cezariana de urgenta, la 36 saptamani si 5 zile. BB a avut la nastere 2950 g si 51 cm, apgar 8.
Pentru ca nasterea s-a produs mai devreme, bb a stat la incubator 4 zile, cu perfuzii cu glucoza si antibiotic. In timpul asta eu m-am muls si bb a papat la seringa laptic. De joi suntem acasa, papam la san cam la 2-3 ore, suntem cumintei si speram sa evoluam bine.

Va pupam si uram gravidutelor care nu au nascut inca, nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

36+ cu DENIS GABRIEL

RARES are...

BEBE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

nela, nuuuu, ceaiul de musetel se da la diaree (lucru pe care l-am aflat la primul copil, pana atunci stiam si eu ca se da in caz de constipatie)

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Doamne fereste....nu-ti spun eu ca doctorii astia omoara copiii? Asa mi-a zis, sa-i fac laptele amestecat cu ceai de musetel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Crissy, Racusor multumesc de raspunsuri, ies ca incepe sa maraie.
Va doresc o duminica exceptionala.

Mergi la inceput