HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

FELICITARI OTILIA!!! BINE AI VENIT IULIA![

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cu intarziere, La multi ani grety!

Fara suparare, eu nu zic "La multi ani" Mariilor pt ca in Bucovina nu se sarbatoreste pe 15 august (cand e adormirea Maicii Domnului) ci pe 8 septembrie (nasterea Maicii Domnului)!

beluistef, la tine cusatura e la suprafata, iti poate extrage firul netopit, la mine s-ar putea sa trebuiasca operat pentru ca am avut cezariana, firul e inauntru.

Multumesc, fetelor, pt gandurile bune. Din pacate nu pot sta in spital alaturi de ea, dr. externeaza mamicile intr-un ritm de Speedy-Gonzales, nu au locuri in spital (si se renoveaza si un corp de cladire). Zilele trecute au trimis o mamica care nascuse gemeni: un baietel l-a luat acasa cu ea (si il va hrani cu lapte de san), celalalt a ramas in spital (si va fi hranit cu LP ca mama nu e din Iasi).
Declar cu mana pe inima ca il urasc pe Basescu si Boc si tot neamul lor parlamentar, ei sunt vinovati de suferinta mea. Din pacate cei care sufera sunt copiii, niste sufletele nevinovate . Pe asistente le doare undeva daca vin la munca sau vor fi somere, tot atat castiga.

crispro, laptele de mama e f imp pt copilul prematur (care are f mari deficiente de fier, Ca, sist imunitar zero), asta ma doare cel mai tare. Mi-a promis o prietena din GH ca o sa vina acasa la mine si o sa o alapteze.

larissa, acum e la 2170 g, a luat doar 30 g de cand au mutat-o aici (adica marti, adica in 5 zile). Acum... eu ce concluzie sa trag?! Ca -virgula- copilul meu nu e hranit, nu? Azi am ajuns la 8 la ea (masa e la 8.30) si asistenta imi zice ca a mea e hranita deja, ca facea scandal mare (aici are dreptate, e rea de foame, stie tot spitalul). Concluzia mea? Probabil s-a sarit peste masa de la ora 5.30. Dumnezeu stie

Externarea se face in mod normal la 2500 g cand au greutatea necesara vaccinarii BCG, astia vaccineaza si la 2300 pe semnatura parintelui dupa care ii externeaza. Mai avem nevoie de 130 g, asistenta de aseara a zis ca va mai dura cel putin 2 saptamani. Si cand am intrebat-o de scaunul verde si urat mirositor cica e din cauza dicoflorului (probiotic, regleaza tranzitul intestinal, aviz celor care sunt constipati sau fac prea moale! Pai ea primeste dicoflor inca de la terapie intensiva, se da pentru a evita infectiile si a creste imunitatea, efectiv m-a facut tampita pe fata.

bumblebee, si eu am fost atenta cu asistentele. Dar probabil se asteapta sa le bag in buzunar in fiecare zi si eu nu-mi permit asta.

btz, acum nu mai tin lehuze in C2, deci asistentele sunt singure-singurele de aia isi permit sa stea cu palma-n fund. Dr. vine in vizita intre 8-9, atunci sa le vezi ce harnice sunt, in rest...

bamboletta, subliniez faptul ca aceste lucruri se intampla in alt corp de cladire unde asistentele si infirmierele sunt singure, mai trece pe hol cate o babutza proaspat operata care se plimba cu punga cu puroi dupa ea (sau ce-o fi aia). Unde vei naste tu sunt conditii mult mai bune, sper ca nu te-am speriat

By the way... vi se pare normal ca acesti copii prematuri sa stea in aceeasi cladire cu femei operate de diverse boli ce tine de obstr-gineco? E drept ca e alta aripa, dar toate culuarele din acea cladire sunt legate printr-un hol comun, operatele ca sa iasa afara trec prin dreptul culuarului cu copii, sub culuarul cu copii e sectorul septic (acolo stau mamici cu diverse boli transmisibile prin diverse cai).
Ma simt de parca as fi personajul unui film de groaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Eleadea, tu din Anglia ai comandat hainute de 0-3 luni...ptr toamna?...eu acum stau stresata pana vin, sa nu ii fie mici Al meu avea miercuri 5 kg si 55 cm ( atat cat am putut eu masura)
belu, trece...nu te opereaza stai calma( am avut si eu la ale)....tu de ce nu dai cu actovegin acolo?...e cel mai bun cicatrizant. Sau daca nu ..ceai de pelin si crema de galbenele.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

asa si eu sunt stresata...acum 2 saptamani era mic mic si acum parca a explodat si nici macar nu mi le-a trimis inca

Larisa, dar tu ai luat body-uri de la Z de 3 luni? mie mie mi se par mici, acum ii vin bine lui Andrei... dar de la C&A inca ii mai vin cele marimea 56

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:

Eleadea, tu din Anglia ai comandat hainute de 0-3 luni...ptr toamna?...eu acum stau stresata pana vin, sa nu ii fie mici Al meu avea miercuri 5 kg si 55 cm ( atat cat am putut eu masura)
belu, trece...nu te opereaza stai calma( am avut si eu la ale)....tu de ce nu dai cu actovegin acolo?...e cel mai bun cicatrizant. Sau daca nu ..ceai de pelin si crema de galbenele.

Larisa am uitat sa-l intreb pe medic daca ma pot da cu crema asta.O sa-l sun maine si o sa-l intreb, totusi nu as da asa de capul meu...
Tu ce ai crema sau gel...cum ii zice exact la crema ???

Se pare ca avem fruntasi cei trei barbatei ...la categoria "grea"
Nectarie, Filip si Yanis....mai este careva si am scapat din vedere ????

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

nu stiu daca se pune, ca Andrei e mai mare (dar s-a nascut mai mic )

dar si noi avem 5 kile va zicem diseara exact greutate, masuratori...tot

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Cine imi poate spune si mie ceva remedii pentru combaterea constipatiei la bebe? De alaltaieri n-a facut kk decat foarte putin ieri cand i-am bagat varful termometrului. Si vad ca acum iar se chinuie saracul de mi se rupe inima. Ma rog la DD sa-mi dea mie durerile prin care trece el, numai sa nu le mai aibe el.

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

da-i lass baby, de la erbavita. e natural. i-am dat dimineata lui Andrei si in cateva minute a facut kk dara nici un scancet, nimic...

ii dai de 2 ori pe zi intr-o seringa, cate 3 ml, dimineata si seara...

eu nu vreau sa ii dau foarte des, ma gandesc ca mai bine e sa iti regleze singur tranzitul, dar am vazut ca are efect instant

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Tina . Stiam de supozitor cu glicerina dar cica daca il inveti cu ele numai asa va putea face kk. De ceaiul de musetel stiti ceva? Cica sa-l combin cu lapte.
De Vigantol mie nu mi-a zis conditiile de pastrare. Deci se tine la intuneric? Offf doctorele astea, de ce le-o fi asa greu sa vorbeasca? Noi de unde sa stim toate astea? In schimb m-a intrebat eu cum fac kk, are vreo legatura cu bebele?
Mycya mai ai timp de gatit draguta de tine? Si pe caldurile astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:

Larisa am uitat sa-l intreb pe medic daca ma pot da cu crema asta.O sa-l sun maine si o sa-l intreb, totusi nu as da asa de capul meu...
Tu ce ai crema sau gel...cum ii zice exact la crema ???

Se pare ca avem fruntasi cei trei barbatei ...la categoria "grea"
Nectarie, Filip si Yanis....mai este careva si am scapat din vedere ????

nu stiu daca se pune, ca Andrei e mai mare (dar s-a nascut mai mic )

dar si noi avem 5 kile va zicem diseara exact greutate, masuratori...tot

9 iunie 2010

Desigur voi sunteti cap de lista si la varsta ...AAAA.... si mai este si Tina..

Mergi la inceput

Racusor stiam eu ca ai mai postat pe undeva remediul asta, tocmai ma pregateam sa te intreb. Se gaseste in farmacii sau doar pe la magazinele astea naturiste? Multumesc frumos pt.raspuns.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Racusor stiam eu ca ai mai postat pe undeva remediul asta, tocmai ma pregateam sa te intreb. Se gaseste in farmacii sau doar pe la magazinele astea naturiste? Multumesc frumos pt.raspuns.

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

la farmacie...a luat sotul ieri, e destul de scumpicel, 45 lei, cam asa

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Si Vigantolul il dati cu minim o jumate de ora inainte de masa? Scuzati-mi insistenta dar pediatra asta a mea nu ma lamureste 100% si decat sa fac experiente pe copilul meu mai bine intreb.

Mergi la inceput