HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maurice Eladea imi spui si mie te rog site-ul cu hainute pentru botez? Mami de Sara Maria 04.08.2010 |
da draguta...site-ul e:
bebecurier.ro
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Otiliav spune:
Salutare!
Multumim de urari !
Am ajuns acum cateva ore acasa, bagat papa si nani cu piticele si nebunia de rigoare cu 3 copii mici.
Cel mai greu este ca nu am inca lapte, bb suge in continuu si Elisa ar vrea si ea in brate. Noroc ca sunt eu binisor, am niscaiva transpiratii reci hormonale sau febra laptelui, contractii ale uterului care se strange si alte manifestari normale ca doar a trecut 1 zi de la nastere.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Salutare! Multumim de urari ! Am ajuns acum cateva ore acasa, bagat papa si nani cu piticele si nebunia de rigoare cu 3 copii mici. Cel mai greu este ca nu am inca lapte, bb suge in continuu si Elisa ar vrea si ea in brate. Noroc ca sunt eu binisor, am niscaiva transpiratii reci hormonale sau febra laptelui, contractii ale uterului care se strange si alte manifestari normale ca doar a trecut 1 zi de la nastere. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra |
Bine ati venit! Acomodare rapida si placuta! Sanatate si recuperare rapida!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
pufescu spune:
sa completati si la noi datele:
Raducu s-a nascut la 17.04, greutate 4.180, lungime 54cm, apgar 10...si circumferinta capului 37 cm :).
Manaca de ma rupe, deja vrea 90-100ml la masa(cam la 4 ore). Bineinteles ca nu fac fata...am si niste ragade groaznice asa ca ma mulg si ii dam si completare. Ma zbat cat pot sa se instaleze lactatia, desi doare ca la balamuc.Oricum nu stiu daca o sa pot regla cantitatea cu cat ar manca el...Noroc cu pompa de la avent,isi face toti banii.
sunt obosita :)
Mycya spune:
hello fetele!!!
azi noapte am crezut ca o iau razna de nervigargarita mea nu a dormit deloc nici pe burta mea,nici in carut si nici nicairisotul dormea si eu plangeam cu ea in brate ca nu stiam ce sa ii mai fac.azi au fost inchise toate farmaciile dar maine o iau din loc sa caut altceva pt colici inclusiv vestita pernuta cu samburi de cirese ca de nu innebunesc si de nervi si de oboseala.am avut noroc ca am apucat azi sa dorm o ora cat a stat sotul cu ea ca sa imi mai revin ca eram zombi.la noapte e sotul de tura ca maine in sfarsit e liber sper sa ma odihnesc pentru inca o sapt de nesomn
Nela mi-am facut timp pt papica ca deja eram constipata si eu de atata mancare uscata am apucat sa fac o ciorbita pt minesi aripioare cu sos pt sot,dar astea cu odorul dupa mine nu ca as fi putut sa o las in patut si acum cu o mana imping carutul si cu una tastez
cu biserica la mine in ziua cand am nascut a fost mama la biserica si mia facut agheazma cu care sa ma spal si eu si bebe si atat.mi s-au spus rugaciuni atunci si de acum la 40 de zile cand ma voi duce si pt botez.de iesit am iesit din prima zi cu ea si oricum preotul nu ia spus nimic mamei de asa ceva, chiar daca spunea tot ieseam nu ai cum sa tii copilul 40 de zile in casa
acum fug sa pun pozici de la prima sedinta foto facuta in spital si bineinteles sa le vad si eu pe cele noi
Mami de Andra Maria 02.08.2010
eladea2005 spune:
OTILIA, DRAGA MEA, FELICITARI IN PRIMUL RAND, SA FITI SANATOASE IAR PITICUTA SA FIE PAPACIOASA SI NOROCOASA...SUNTETI O FAMILIE IMPLINITA!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Otiliav spune:
Ies cu fetele la plimbare, fiecare cu landoul ei cu bb.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
btz_ovi spune:
Hello gagici
LA MULTI ANI MARIILOR
Otilia felicitari pt bebelina,sa dea DD sa te refaci rapid sa ai mult laptic iar printesa sa fie sanatoasa
Anca_Vlad nu da cu parul insa excesul de apa duce la suprasolicitarea rinichilor iar ei ajung sa nu mai functioneze normal
Pufeascooooooooooo garmastan si crema de galbenele .Ia zi cum sta treaba cu scutecele alea?Merita investitia sau sa raman la Pampers?
Ana de cand ma tin sa iti multumesc pt PM.Esti o dulce
Michelle si la mine este operatia in adancitura
Mai noi am fost vineri la medic (de asta era bebe in cosulet in poze ) si am luat 350g in 8 zile (e de bine???) si circumferinta capului a crescut cu 2cm.Iar luni facem programare pt o echo la inimioara si analizele totale la bebe.Avand in vedere ca am stat in acel spital de cosmar de care v-a povestit si Crissy nu am deloc incredere in spusele lor si mai bine ma lamuresc eu ca el e bine si sanatos.
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
eladea2005 spune:
asaaaa...sa va spun ce frumos am petrecut ieri, de ziua sotului?am fost impreuna cu familiile la un restaurant frumos, in padure, de fapt e un complex extraordinar de 5 stele, intr-o zona superba...racoare, verdeata, umbra, ce mai, raiul pe pamant...
pozici (cateva din ele) am pus aici:
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/ZiuaCalin2010SunGardenResort#5505552394908689778
si sa nu uit:
LA MULTI ANI MARIILOR, MARI SI MICI! SA FITI SANATOASE SI SA AVETI O VIATA MINUNATA ALATURI DE CEI DRAGI!
si va invit la un pahar de bere fara alcool...chiar e buna pt lactatie...am incercat-o pe propria-mi piele.. sunt doar cu Filip , ca sotul e la concert la Iron Maiden...am chef de-o vorba...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Mycya spune:
ce am vazut noi acolo....gemenii Dragaicai sa va traiasca comorile,multa sanatte si Dumnezeu sa ii ocroteasca
Mami de Andra Maria 02.08.2010