HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)
Raspunsuri - Pagina 16
bamboletta spune:
Felicitari Aelita refacere rapida si mult laptic..bine ai venit pe lume bb Miguel
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine
rodyka spune:
alt mesaj de la aelita
"suge de o juma de ora. eu tot in camera in care am nascut sunt. mi-e somn, in rest e bine, cu picioarele inca amortite de la epidurala"
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Felicitari Aelita si bun venit bebe Miguel!
Of, Mov, ce naspa! Doamne ajuta sa treceti repede peste problemele astea! Si al meu se inroseste cand se chinuies sa traga parturi, kk face normal.
Noi acum am venit de la doctor, am facut controlul de o luna - toate bune, a pus 1200 grame si 2.5 cm. Mi-a zis ca cel mai bun pt colici pare sa fie Debridat. Il incercam dupa ce termin Infacol si Colief. Ma supara copilul asta ca nu doarme... Adoarme un pic, intr-o juma de ora ii sus... Alta data dormea cate 3 ore legate ziua. S-a uitat la el in gat, prin urechi, pe limba, pe la burta, pe la spate, l-a ascultat la inima (i-a gasit un suflu, dar foarte usor, care tre sa treaca pana la 3 -6 luni). A zis ca e foarte bine feciorul meu, m-am bucurat.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
tina_80 spune:
Felicitari Aelita! Bine ai venit bebe Miguel! Sa iti dea DD multa sanatate si intelepciune in viata!
Crispro, mersi de urari! la fel va doresc si voua
noi suntem ffff raciti si ne pregatim sa mergem iar la dr:(((
Mami de Radu Gabriel 16.06.2010
pufescu spune:
btz, eu sunt foarte multumita de scutece pana acum,merg bine la bebi mai mari asa ca iti recomand sa incerci. Tocmai am pus la uscat prima tura,s-au spalat foarte bine(si macar cu caldurile astea se si usuca repede).
Am avut cateva scapari care s-au lasat cu schimbat de asternuturi, dar asta cand dormea cate 3 ore si facea pipi mult intre timp :).Acum ca incep incet sa bag mai mult lapte de la mine ciclul de somn s-a scurtat...mai rar scurgeri dar mami e cheauna :) .
Mi se par super pt buric deocamdata,il lasa la aer. Inca mai experimentez cum sa le pun,sigur se pot face imbunatatiri.Ne obisnuim incet cu toate :).
Un dezavantaj e ca sunt mult mai voluminoase ca pampersii, nu prea se inchid bodyurile peste. Deocamdata nu e o problema ca oricum il tin in scutec si o bluzita ca e prea cald
Ma duc sa pregatesc ce trebuie, se scoala balauru' in curand
revin la un moment dat si sper sa mai citesc si din urma...si sa pun poze cu parosu'
rodyka spune:
azi-noapte m-am luat cu altele, de dimineata m-am gandit doar la aelita ("spanioloaica mea", asa ii spun canbd vb cu sotul despre ea...) si acum mi-am amintit sa vad care sunt sarbatoritii zilei si sa le urez
a implinit 2 luni RADU GABRIEL bb de tina
si cate o lunita Eva Maria de ela_mm, Mihai de Victo, bb de Ana. si Maria de rubia
_
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Noi acum am venit de la doctor, am facut controlul de o luna - toate bune |
felicitari ptr vestile bune, sa o tineti tot asa!
_
baby78 spune:
Felicitari Aelita si bun venit bebe Miguel!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
enik83 spune:
fetele..am pus cateva pozici pe picassa..
cu lapticul ne chinuim..dar razbatem noi !!!
voi cat timp alaptati??
mami fericita de robert... avem o sapt si 2 zile..
poze
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enik83 fetele..am pus cateva pozici pe picassa.. cu lapticul ne chinuim..dar razbatem noi !!! voi cat timp alaptati?? |
ce nasuc dulce are!
la inceput dura in jur de o ora, chiar mai mult , acum ne incadram intre 15-35 minute, dupa foame si toane... nu e o limita de timp, dupa cum se satura...
_