HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)
Raspunsuri - Pagina 17
bamboletta spune:
Am tras un pui de somnic acum sunt fresh
la multi ani pt delfinasii ce au implinit 2 luni
Lista cu burtici ce urmeaza sa nasca :
-86cmm
-Julia_sm
-Deveghe
-Stewie
-Katalina
-Grety_niku
-FlorentinaC
-Bamboletta
vad ca eu sunt ultima
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine
bumblebee spune:
Helou!
Bravo Aelita! Sanatate multa, recuperare rapida si lapic din plin!
Ma bag si eu in clubul oboselii cronice . Pe langa faptul ca piticul a fost racit si f mofturos, colicii si ei pe pozitie, sotul e superocupat sapt asta la servici si il mai am si pe frate-miu pe cap, e de o luna acasa, are 14 ani, dar face dezastrul cat unul de 2 ani . Concluzie, o iau pe aratura.
Eu cu alaptatul parca o duc din ce in ce mai rau, intru intr-un cerc vicios, oboseala, stres (ca de ce n-am lapte). Offf... il pun pe asta micu la san, ba adoarme, ba urla ca nu-i ajunge, ba o pompa ca sa stimulez ce nu face putoarea mica, ufff.
Rody, eu voi alapta cat ma tine... Doamne ajuta sa ma tina macar 6 luni, cu toate ca.. in ritmul asta sigur nu ajung acolo.
Unde mai pun ca mai vin si parintii mei la sf saptamanii acasa, 6 suflete intr-un apartament de 2 camere, din care un nou nascut si o lehuza
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
bamboletta spune:
Am vazut delfinasul Robert de Enik un scumpel
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine
enik83 spune:
eu am putin laptic..mai mult de 50 de ml nu reusesc sa scot dintr-un san..
dar nu il las sa pape decat vreo 40 de minute..pt ca adoarme si nu il mai pot trezi sa ii mai dau complectare..asta este..asteptam laptic mai mult..
mami fericita de robert... avem o sapt si 2 zile..
poze
enik83 spune:
fetelor ma bucur ca va place strumful meu..
mami fericita de robert... avem o sapt si 2 zile..
poze
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Rody, eu voi alapta cat ma tine... |
eu cred ca asa trebuie gandit! ca daca ne stresam ca o sa moare copilul de foame daca nu avem noi lapte, ne facem rau si noua si lui bb! eu m-am relaxat deja pe tema asta, nu mai iau decat ceai de chimen (ca oricum imi place mai ales cand ma trezesc noaptea insetata si fug la frigider) si din cand in cand cate-o vitamina (ca nu-mi prea amintesc ). cu toate astea, am observat o imbunatatire, chiar daca Isa mea parea ca nu se mai satura... la 2 ore am tot pus pompa daca nu era bb, si de vreo 2 zile pare ca ne ajunge iar lapticul, doar ca ii mai dau eu cate-un biberon daca nu suntem acasa...
si, intr-adevar, daca nu beau vreo 2 zile ceai, productia scade
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui enik83 eu am putin laptic..mai mult de 50 de ml nu reusesc sa scot dintr-un san.. dar nu il las sa pape decat vreo 40 de minute..pt ca adoarme si nu il mai pot trezi sa ii mai dau complectare... |
enik, dar daca doarme linistit inseamna ca e satul, de ce sa-i dai completare?! 40 de minute e destul de bine ca papa fara sa adoarma decat la final
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Robert de Enik! Vai ce somnorici simpatic!
Filip de Mya Ce ochios simpatic
Dragaica si Carla, n-am cuvinte, sunt topita
Maria de Anca, ce frumoase sunt pozicile! Asa vreau si eu sa se uite fecioasul meu pe cand o veni surioara lui pe lume
Cristian Alexandru de Laurika, mandrete de barbat
Andreea 84, ce fete frumoase ai!
Senty Mery, f frumos Bogdan
Baby, m-au terminat pozele cu Tudor, super
Michelle, Bianca e o finuta
CristinaS, da ce lady e Riana, si avem cercelusi
Mycya, superba Andra
Luana, ce familie frumoasa!
Cam atat am vizionat nou, dar trecuse ceva timp, restul delfinasilor ii stiam, cum a spus si Mycya, numai delfinasi superbi
M-a lasat piciul sa recapitulez, doarme in landou langa mine , o sa trebuiasca sa pun si eu poze cu botul de aur, ca mie mi se pare ca e diun ce in ce mai frumos, desi nu credeam ca se poate asa ceva
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui bamboletta Am tras un pui de somnic acum sunt fresh la multi ani pt delfinasii ce au implinit 2 luni Lista cu burtici ce urmeaza sa nasca : -86cmm -Julia_sm -Deveghe -Stewie -Katalina -Grety_niku -FlorentinaC -Bamboletta vad ca eu sunt ultima Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) AMR 1+ pana vine |
n Felicitari Aelita si bun venit pe lume Miguel!!!
Opsss...m-am vazut si eu pe lista. O urmaresc pe bamboletta... Oricum suntem fff aproape...nu se stie care e de fapt prima. Eu una nu mai am rabdare deloc....vreau sa il vad pe bebe , sa stiu ca e bine si sanatos, sa-i vad fatuca mica, sa-l tin in brate... Mai e putin...
Va
anca_vlad spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Florentina_C
n Felicitari Aelita si bun venit pe lume Miguel!!! Opsss...m-am vazut si eu pe lista. O urmaresc pe bamboletta... Oricum suntem fff aproape...nu se stie care e de fapt prima. Eu una nu mai am rabdare deloc....vreau sa il vad pe bebe , sa stiu ca e bine si sanatos, sa-i vad fatuca mica, sa-l tin in brate... Mai e putin... Va |
Florentina nu m-ai mai sunat,hai ca mai ai timp!
Bravo Aelita bun venit bb Miguel!
au inceput si la noi colicii si din pacate ne fragmeneaza masa mananca in reprize de cate 10 minute!
se inroseste toata, dar vad ca rezista nu plange!
mi se rupe sufletul cand o vad cum se mai chinuie!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!