HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello mamici,delfinasi si burtici pe ultima suta de metri

aseara ma laudam ca e sotul de tura si ca voi dormidar a adormit inaintea mea si bineinteles ca tot eu am facut noapte alba.azi am iesit si noi la plimbarica si cica la cumparaturi dar nu am ajuns bine la masina ca veni o ploaieee de tot in casa am ramas,dar am avut noroc ca a dormit bebelusa 3 ore si asa am stat si eu relaxata langa sot si m-am odihnit.

multumim de complimente,intradevar am o gargarita f zambareata si in ziua cu pricina parca stia ca e pozata
Racusor sincer nu m-am gandit eu sa fac sedinta ci din partea spitalului am primit gratuit o poza si sedinta foto la care noi daca dorim ni se pot face tablouri,albume f frumoase dar la niste preturisi cum ni s-au dat acasa sa ne gandim(dar eu nu imi permit) am facut poze cu aparatul meu direct din album sa le am eu in laptop,se si vede calitateadar totusi ca amintire am pozele gata printate.

Aelita FELICITARI MAMICO!!! recuperare rapida,laptic mult bebe papacios, cuminte si necolicos
ce rapida ai fost si tu si Otilia

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Enik la noi dureaza o ora mai sunt dati cand in 40 d eminute termina ca trage mai cu putere dar alteori doarme 10 minute alte 10 min paa si tot asa de ne lungim si pana peste o ora.poate de acum incep si ei sa isi faca un program mai scurt de masa ca sa mai avem si noi timp de ceva.

acum ca a adormit si gargarita mea ma duc sa dau cu aspiratorul si sa mai strang de prin casa ca tare nu suport dezordinea,parca mi se agata toate de picioare cand merg si sa pun si niste pulpite cu cartofi la cuptor ca scap mai ieftin cu timpul

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Aelita, cum l-ai parat pe bb ca vrea sa stea peste termen cum a inceput travaliul. Super!
Sa fie sanatos si norocos. Refacere usoara mami!

Sper ca v-ati descurcat bine si cu ajutoarele. Noi am avut o bafta uriasa sa vina bb in we, am lasat fetele dormind bine-mersi.

Mycya, a fost cea mai rapida din nasterile mele dar totusi de la prima contractie au fost 14 ore. Epidurala mi-a prelungit mult travaliul, oxitocina mi-au pus la final ca nu era colul dilatat uniform. Si dupa parerea mea ar fi putut pune doza mai mare si nu mai treceam prin blocarea lui bb in umeri si invinetirea ei.
La noi s-a terminat cu bine dar au gresit ca in momentul expulziei neonatologul nu era prezent in sala, doctor nici atat, noroc ca a venit sefa moaselor cred care a salvat situatia ca bb a stat cu capul in afara si corpul inauntru cam 6 minute.

Am pus poze pe contul comun.
Si eu ma mir ce bine mi-am revenit. Mai ales ca am pierdut mult sange, trebuie sa iau Fe, vitamine dar oricum nu am de ales. Azi am iesit iar cu bb la scoala cu Ana, doar era prima zi de scoala

Dragaica, Belu, ma gandeam la voi cat de greu trebuie sa fie cu copii mici. Ale mele pitice s-au trezit una pe alta pana la 4 dimineata cand au cazut amandoua late intr-un final. Mersul meu la toaleta sau dupa un pahar de apa a fost o adevarata aventura. Deja i-am dat suzeta, e singura mea speranta pentru nopti linistite.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna fetele!
Sunt Cristina,mamica a unei floricele de liliac de mai.
Ma scuzati ca dau asa buzna la voi,dar vroiam sa va rog sa-i dati un vot prichindelului meu.Multumim frumos
Sa aveti odisee frumoasa,si nasteri usoare cu bebei sanatosi,papaciosi si necoliciosi!
Va asteptam la "primele 365 de zile din viata unei comori"

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_vice spune:

salut fetelor.....
Felicitari Otilia, Enik si Aelita,va doresc tot binele din lume, bun venit bebeilor vostri,sa fie sanatosi, norocosi si frumosi si sa va umple viata de bucurii.
Pupici multi ptr Radu de Tina....La multi Ani ptr cele doua lunite...multe inainte cu sanatate....

Multumim pentru urarile de Sf Marie.....sunteti toate niste dragute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Enik, ce scump e prichindelul. Se zice ca baietii seamana cu mamele- perfect adevarat in cazul tau.

Otilia, toate fetele ti-s frumoase, asta mica e o dulceata. Iar tu mare curajoasa...

Imi place mult si de Raul al lui Paula, are o freza super! Nu e de mirare ca se trage de par, ca are de ce

Rodi, . Vroiam sa iti zic ca citisem ca aproape de 2 luni copiii au un puseu de crestere, poate de aia era Isa mai flamanda zilele trecute.

Bamboleta, nu te baza tu pe faptul ca esti ultima pe lista, ca nu se stie... Oricum, putin mai e...

Urasc colicii!!! Copilul meu cand se trezeste plange, plange, se screme, trage cate un partz, nu stiu de ce ies asa greu parturile. Parca in ultima vreme scoate greu gazele la ragait, ca adoarme...Dar macar daca l-ar tine somnul... Dar in 15 minute e sus... Abia astept sa mai treaca vreo 3 sapt, dupa botez, dupa apogeul colicilor de la 6 saptamani, cand se zice ca se mai linistesc...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Frumusica foc Iulia...de Otilia!
Iar poza asta e mortala...
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/IuliaAlexandraOtilia?locked=true#5506008178250477506

Da asa e epidurala prelungeste nasterea....eu aveam contractii de 120-130 ( adica maaxim) la 2-3 minute si culmea nu erau asa de dureroase. Dupa ce mi-a pus epidurala vreo jumate de ora nu am avut nici o contractie...acum stau sa ma gandesc ca sigur nasteam mai repede fara epidurala dar cine stie ce dureri puteau sa apara...

bravo Aelita!
Bun venit Miguel!

Fetelor...cum e nasterea a treia....?
Din ce am auzit bebe 2 e mai mare ca bebe 1 si bebe 3 mai mare ca bebe2...asa e la voi? Nu de alta ....dar Nectarie s-a nascut cu 4050 gr si 36.5 cm la cap....si nu'sh daca ma tin balamalele sa scot unul mai mare....desi dr zicea ca merge la bazinul meu si un 4500 gr.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Salut fetelor.....

Felicitari Otilia, Enik si Aelita....insanatosire grabnica....bun venit bebilor vostri,sa fie sanatosi,norocosi si sa va umple viata de fericire...
La multi ani Radu de Tina, multe lunite inainte....

Multumiri tuturor fetelor pentru urarile de Sf. Maria....sunteti niste scumpe,

Mergi la inceput

Felicitari Dragaica....sa iti traiasca bebeii,sa fie sanatosi,norocosi si mancaciosi...iar tie refacere rapida...

Mergi la inceput

Doamne...ati auzit ce s-a intamplat la maternitatea Giulesti???? S-a produs o explozie chiar la terapie intensiva....nu pot sa cred....panica peste tot si incendiu....saracele mamici....sper sa nu fie afectat nici un bebe.....

Mergi la inceput