HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)
Raspunsuri - Pagina 15
crissteo spune:
Ziua buna dragele mele. Venim si noi, dupa cateva zile de absenta cu vesti bune- suntem in formatie completa- pe 12.08, ora 14.45 ni l-a daruit Doamne-Doamne pe Albert-Simon, 3300g si 51 cm, apgar 9, nastere naturala. A fost neasteptat de bine, nu usor dar bine si m-am straduit sa nasc si fara epidurala. M-a intarit Dumnezeu si am reusit. Acum am si laptic, Berti e cumintel, papa si doarme, Teo vrea sa-l studieze pe toate partile si sa-l iubeasca tale-tale cum zice cum el, asa ca il pazim sa nu-l stranga prea tare. Va multumesc din suflet, sunt convinsa ca motatele si gandurile voastre au contribuit la asta, sper sa pot sta curand pe scaun si sa vorbim mult cu voi. Nastere usoara celor care asteapta minunile pe lume si o zi usoara mamicilor minunate!
39+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)
enik83 spune:
buna fetele..
am reusit sa intram si noi..
felicitari fetelor care au devenit mamici..
noi suntem bine..ne-am recuperat uimitor de bine dupa cezariana.. ne chinuim cu lapticul.. am facut rana la un san..dar speram sa intram in normal
bebe ii cumninte.. sa speram ca is pastreaza obiceiul..
38+ cu o minune de
poze
rodyka spune:
crissteo, enik bine ati revenit, va asteptam cat de repede cu amanunte si poze (ce ma doare pe mine... sa vedem pozeee)
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bamboletta spune:
Crissteo,Enik-Felicitari..bine ati revenit acasa refacere rapida si mult laptic..bb-ii cuminti..mancaciosi si fara colici
Am dormit pana la 10 si acum iar imi este somn
Rodyca-multumim de vesti
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine
Otiliav spune:
Hai Aelita!
Felicitari Crissteo din suflet . Ce dragut spus "A fost neasteptat de bine, nu usor dar bine si m-am straduit sa nasc si fara epidurala". Esti o curajoasa!
Eu cu fiecare nastere mi-a scazut curajul .
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
katalina spune:
Rodica,mltumim de vesti,brrrr, ce emotii am...
Enik,crissteo,bine ati venit acasa,laptic mult si bebei cuminti.
Otilia, esti tare de tot,cum a fost plimbarea cu fetele?deja
Eu plec la mall,la film
Catalina 39+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
mov_79 spune:
Buna fetelor
iar sunt suparata , dupa exudat a reiesti ca Mihnea are stafilococ aurin in nas doamna doctor ne-a prescris antibiotic pe cale orala si dupa prima doza a facut caca cu bocite negre (cred ca era sange)am zis ca imi cade ceru in cap cand am vz cum arata pampersul, am intrerup antibioticul si cand am mers azi iar la spital i-a pus un flex si face antibiotic intravenos:((
deci ne-am pricopsit cu icter prelungit, stafilococ....am un adevarat grafic dupa cum sa ii dau medicamentele...imi vine sa inebunesc..
la voi cand fac bb-i caca plang tare?
de ieri asa rau plange la cc si se inroseste il vad cum sufera....
va doresc multa sanatate vous si bebelusilor
pupici
aneline spune:
"S-a nascut Miguel la 11:42h (ora spaniei), 3230g, totul bine."
Felicitari Aelita!!! Bine ai venit Miguel!
www.asociatiamame.com" target="_blank">Doneaza online si poti ajuta la achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi de leucemie internati in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni!
rodyka spune:
MESAJ DE LA AELITA
S-a nascut Miguel la 12:42h ora Ro, 3230g. totul bine
SA FITI SANATOSI SI FERICITI
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
giorgia23 spune:
FELICITARI AELITA SI BUN VENIT MIGUEL
Bine ati revenit Enik si Cristeo
Belu te inteleg perfect ca si eu sunt in aceeasi situatie doar ca am doar un copil...si la mine casa e vraiste,mancare ioc,eu mananc cand apuc si am nervii intinsi la maxim...incerc sa imi pastrez calmul dar nu stiu cat mai reusesc...uneori imi vine sa plec de nebuna sa nu mai vad pe nimeni...ieri i-am luat biotics baby sa faca kk...i-am dat un plic aseara si unul dim dar pana acum nimic...incep sa cred ca fata mea e exceptia de la toate regulile
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze